13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yok onu biliyom zaten senle iyi geçinmeye falan da çalışmam ama yaklaşık 1 haftadır sürekli benim mesajlarıma saldırman bana bunu düşündürüyo bunda ki amacını anlamadım

yoo bir haftadır değil hatta geçen hafta perşembe günü perşembe reytingine mesaj yazmayayım dedim sen geldin başka sayfada beni buldun perşembeye niye mesaj yazmıyorsun dedin izlemiyorum bişey ondan dedim

bugün başka sayfalarda değil reyting sayfsında dolaşayım dedim bugünde niye bana cevap veriyorsun diyorsun :)

ilginç yani?

aga neyi başarılı olmuş ki aldığı reyting 5-6 bu o kadar da iyi bi reyting değil bence ben bekliyodum bunu da alsın :D

aga ben 6 Reytingi de beklemiyordum :) hem dizi AB grubuna hitap ediyior ve bence bir dizi Vadi nin karşısında Total de 6 AB de 7 reyting aliyorsa başarilidir :)

İşte yazın forum bu yüzden zevkli. Bir ara sgt vardı benim adamım :) Şimdi ise emre var ama oda hemen geri adım atıp şikayet ediyor zevki çıkmıyor. Sonra neden foruma girmiyon diyolar. Ayrıca yönetimin cezalardaki belli bir sisteminin olmaması da cabası.

Hadi İYİ GECELER :)

Takas fazla ciddiye almışın la işim vardı mesajını okuyamadım ben hemen vazgeçmem kimseden bilmiş ol 😀d

yazında köydeydim warlords kaçırmıştım eğlenceyi :))

aga ben 6 Reytingi de beklemiyordum :) hem dizi AB grubuna hitap ediyior ve bence bir dizi Vadi nin karşısında Total de 6 AB de 7 reyting aliyorsa başarilidir :)

o reytingleri alıyorsa zaten yeter onlara :D
ayrıca beren gelince kayıp şehir..o günde oynarsa pt1 de olmucagı kesin gibide işi zor :)

Son düzenleme:
yoo bir haftadır değil hatta geçen hafta perşembe günü perşembe reytingine mesaj yazmayayım dedim sen geldin başka sayfada beni buldun perşembeye niye mesaj yazmıyorsun dedin izlemiyorum bişey ondan dedim

bugün başka sayfalarda değil reyting sayfsında dolaşayım dedim bugünde niye bana cevap veriyorsun diyorsun :)

ilginç yani?

ilginç olan bana bulaşman değil geldiğinden beri öylesin zaten ama mesajlarımı sürekli eleştiriyon aynen aga müthiş sinek falan filan çok takılma mesajlarıma ben tek kelime de yazarım 100 kelime de kafama göre seni çok rahatsız etmiş anlaşılan

- - - Ekleme - - -

kötü değil tabi doğru :D

Bu Perşembe nin de kazanani Kurtlar Vadisi Pusu oldu tebrikler Pana Film.

Kayıp Şehir diziside bence başarılı sonuclar almaya devam ediyor...

İntikam gelince perşembe günleri burda cümbüş olur artık :D
takas ve destere raund 1 :=)

ilginç olan bana bulaşman değil geldiğinden beri öylesin zaten ama mesajlarımı sürekli eleştiriyon aynen aga müthiş sinek falan filan çok takılma mesajlarıma ben tek kelime de yazarım 100 kelime de kafama göre seni çok rahatsız etmiş anlaşılan

- - - Ekleme - - -

kötü değil tabi doğru :D

vallahi ben takılırım her yazdığına hemde şimdiden söyleyeyim, rahatsız olsanda değişmez bu durum :))

zaten yeni bir durumda değil kendin söylüyorsun :))

alışmış olman lazım:)

vallahi ben takılırım her yazdığına hemde şimdiden söyleyeyim, rahatsız olsanda değişmez bu durum :))

zaten yeni bir durumda değil kendin söylüyorsun :))

alışmış olman lazım:)

karışma bana herkes zevkine baksın ben istesen 100 kez peşpeşe aynen aga da yazarım 1000 kez müthiş de yazarım 10000 kez sinek gibi ezdik de yazarım kimse de niye öyle yazıyon 100 kere diyemez admin rahatsız olursa banlar o kadar