13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Ya ben dizi reyting bölümünde hiçbir zaman kaale almıyorum yazılanları zaten.Ben işin şakasındayım.Kayıp Şehir 10 reyting alsa bana ne yararı olacak,3 reyting alsa bana ne zararı olacak sanki.Ben sadece dizinin izleme kısmıyla ilgileniyorum,burada yazdıklarım hep şaka yollu şeyler zaten

tamamda senin yapacağın bişey yokki sen karışma diyorsun ben karışmaya devam ediyorum nolacak şimdi peki
)

- - - Ekleme - - -

halkımıza laf yok sen kaliteden anlamıyorsun bence

halkımız sabun köpüğü gibi diziler izliyor oysa kayıp şehirde derinlik var onu göremiyorlar onları uyarmam lazım
)

halkımız vadiye gönül vermiş kalitesini tescillemiştir 10.yılında en çok izlenen dizi.reytinglere inanmam diyenler
gişe sonuçlarımızda var sineması en çok izlenen dizi de kurtlar vadisidir
hee ona da inanmam diyen

internet sitelerine bi baksın
hee ona da inanmayan
en çok kimin hayranı varmış ona baksın hee ona da inanmayan varsa
çıksın sokağa sorsun

İntikam gelince vadi 10 reytingi geçemez :=) karsısında durcak rakip yok şu an ondan bu kadar yüksek alıyor...beren gelince bu reytingleri alacagını hiç sanmıyom vadinin

vadinin anlattıklarını çok üst düzey insanlar anlar açıkçası ben bazen ne diyo bunlar diyorum siyasi konuşmalarda ama öbür gün bi bakıyom adamlar 12 den vurmuş yine

derinlik bizim işimiz vadi halkın dizisi

- - - Ekleme - - -

Yürek mi yedin olm sen hayırdır

- - - Ekleme - - -

Sana göre herkes uçuk

yürek kelimesi geçmedi aga ne diyon

- - - Ekleme - - -

İntikam gelince vadi 10 reytingi geçemez :=) karsısında durcak rakip yok şu an ondan bu kadar yüksek alıyor...beren gelince bu reytingleri alacagını hiç sanmıyom vadinin

yav he he
ondan ondan

intikam gelse vadi 8 reyting alsın yeterli vadi için, öpsün başına koysun, beren bu karşısındaki rakipleri hallaç pamuğu gibi fırlatır
)

aynen haklısın aga zaten bu sonuçlar gerçeği yansıtmıyo 2000 3000 denekle olucak iş değil bu vadi gerçek reyting alsa 30 dan aşağı inmez her 100 kişiden 80 i vadi izliyo o izlemeyen 20 kişide en azından kaliteli bi yapım olduğundan haberdar

Takas Kurtlar Vadisi Pusu sana maaş mı veriyor Allah aşkına.Neden bu kadar savunuyorsun bu diziyi merak etmiyor değilim.Tamam seviyorsun eyvallah sözüm yok ama fazla abartmıyor musun sence ?

aynen aga çekemeyenlere her türlü kanıt mecvuttur bizde

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.29 , 2) ATV: 1.74 , 3) STAR: 1.67

Takas Kurtlar Vadisi Pusu sana maaş mı veriyor Allah aşkına.Neden bu kadar savunuyorsun bu diziyi merak etmiyor değilim.Tamam seviyorsun eyvallah sözüm yok ama fazla abartmıyor musun sence ?

yoo bence az savunuyorum bu kadar müthiş süper harika bir dizi için bu kadarı çok az maaş vermesine gerek yok kalpleri fethetmeleri yeter herşey para değil bu hayatta deniz

intikam gelince vadi 10 geçemez demişsin geçerde hadi geçemedi diyelim peki beren 4 5 bölüm sonra 5 i geçebilecekmi dersin

gs yi savunurum para mı veriyolar vadiyi savunurum para mı veriyolar yemişim parasını be öbür tarafa para mı götürecen insanda duygu olur sevgi olur ben severim savunurum o kadar

yoo bence az savunuyorum bu kadar müthiş süper harika bir dizi için bu kadarı çok az maaş vermesine gerek yok kalpleri fethetmeleri yeter herşey para değil bu hayatta deniz
İlginç gerçekten nasıl bir aşk bu arkadaş ama takdir ediyorum seni bu konuda sevdiğine bağlılık yemini etmişsin her babayiğidin harcı değildir bu.Ama dikkat et bir sevgilin varsa Kurtlar Vadisi Pusuyu kıskanabilir