RüzgarGülü
Favori Üye
Kimmiş o adam ? Takassa hayatta banlanmaz sorun mu var kiadamı banlatcaksınız yine yav
Kimmiş o adam ? Takassa hayatta banlanmaz sorun mu var kiadamı banlatcaksınız yine yav
bayağı üzmüşüm bugün seni takas ama fazla üzülme yarın geçer bu psikolojin, herşey polatın etkisidir) aslında sen çok iyi bir arkadaşsın buna eminimde polatlı günler farklılaşıyorsun olsun haftada bir gün çekilirsin yani nede olsa hemşerimsin)
güven bana gayet iyi gidiyo valla
- - - Ekleme - - -
eğer mesaj sayım seni rahatsız ediyosa yazmam o kadar sorun etme
Ben burdan herkesi alır kendimi senin gözünde herkes yerine koyarım hadi size iyi reytingler !rahat ol aga kalmaya niyetim yok herkes kendi işine baksın
destere mesaj sayısını hırs mı yaptın nedir al senin olsun bütün mesajlar rahatlayacaksan benim umrunda olmaz
bugün bu mesaj muhabbeti nerden çıktı anlamadım)
reytingleri konuşuyoruz mesajdan banane ?
ne iş ya takas mesajla işim olmaz öyle bir niyetim osla mesaj sayısıyla ilgili haftada 10 bin mesaj yazarım benim amacım boş zaman buldukça forumda hoşça vakit geçirmek mesaj sayısı boş bir rkamdan ibaret ne işim olur onunla
anlamadığım bugün mutlu olman lazım reytinglerde anlıkta 15 e çıktınız boş gün olsada başarıdır yani?
illaki ocakta beren karşısında hezimet yaşama olasılığına karşı kaçmak için bahane arıyorsan orasını bilemem
benim mesajlarıma takılmandan bunu çıkarıyorum ikide bir imalı imalı sözler ben beleşten kazanmıyom zamanımı burda geçirerek mesaj sayım artıyo ki umrumda olmaz sende fazla takma kafaya önemli olan burdan zevk almamızdır
Ben ilk başlarda Kayıp Şehir in bu kadar başarılï olmasını beklemiyordum ama dizi Vadi izlemeyenler icin Perşembe günleri iyi bir alternativ olmuş gibi. Bu arada Rating mühendisi ne göre Kayıp Şehir AB de 9 Reytingi geçmiş helal olsun...
UEK nın artık ömrü bitmiş, bence İntikam ın gelişiyle final yapar. Kayıp Şehirnise eski gününe yani cuma pt2 ye dönebilir.
tabiki amaç forumda hoşça vakit geçirmek ama sen mesaj sayısını kafaya çok takmışsın ben o işi hatırlamam bile senin mesajlara kafayı yeni takmadımki foruma geldiğimden beri biz karşılıklı atışırız bu bir gelenektir)
yenimi senin mesajlara cevap veriyorum sana cevap vermemmi seni rahatsız etti ben sana çatmasam sen bana çatmasan bu işin zevki çıkmaz amaç seni sinir etmek zaten başardıysam ne mutlu bana)
kayıp şehir ve vadi izlemeyenler ne yapsın peki yasin
ben ikisinide izlemiyorum burda sıkıntıdan arkadaşlara takılıyoruz o da problem oldu))
aga neyi başarılı olmuş ki aldığı reyting 5-6 bu o kadar da iyi bi reyting değil bence ben bekliyodum bunu da alsınBen ilk başlarda Kayıp Şehir in bu kadar başarılï olmasını beklemiyordum ama dizi Vadi izlemeyenler icin Perşembe günleri iyi bir alternativ olmuş gibi. Bu arada Rating mühendisi ne göre Kayıp Şehir AB de 9 Reytingi geçmiş helal olsun...
UEK nın artık ömrü bitmiş, bence İntikam ın gelişiyle final yapar. Kayıp Şehirnise eski gününe yani cuma pt2 ye dönebilir.
İşte yazın forum bu yüzden zevkli. Bir ara sgt vardı benim adamımtabiki amaç forumda hoşça vakit geçirmek ama sen mesaj sayısını kafaya çok takmışsın ben o işi hatırlamam bile senin mesajlara kafayı yeni takmadımki foruma geldiğimden beri biz karşılıklı atışırız bu bir gelenektir)
yenimi senin mesajlara cevap veriyorum sana cevap vermemmi seni rahatsız etti ben sana çatmasam sen bana çatmasan bu işin zevki çıkmaz amaç seni sinir etmek zaten başardıysam ne mutlu bana)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?