13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

rahat ol aga kalmaya niyetim yok herkes kendi işine baksın

bayağı üzmüşüm bugün seni takas ama fazla üzülme yarın geçer bu psikolojin, herşey polatın etkisidir
) aslında sen çok iyi bir arkadaşsın buna eminimde polatlı günler farklılaşıyorsun olsun haftada bir gün çekilirsin yani nede olsa hemşerimsin
)

güven bana gayet iyi gidiyo valla

- - - Ekleme - - -

eğer mesaj sayım seni rahatsız ediyosa yazmam o kadar sorun etme

destere mesaj sayısını hırs mı yaptın nedir al senin olsun bütün mesajlar rahatlayacaksan benim umrunda olmaz

destere mesaj sayısını hırs mı yaptın nedir al senin olsun bütün mesajlar rahatlayacaksan benim umrunda olmaz

bugün bu mesaj muhabbeti nerden çıktı anlamadım
)

reytingleri konuşuyoruz mesajdan banane ?

ne iş ya takas mesajla işim olmaz öyle bir niyetim osla mesaj sayısıyla ilgili haftada 10 bin mesaj yazarım benim amacım boş zaman buldukça forumda hoşça vakit geçirmek mesaj sayısı boş bir rkamdan ibaret ne işim olur onunla

anlamadığım bugün mutlu olman lazım reytinglerde anlıkta 15 e çıktınız boş gün olsada başarıdır yani?

illaki ocakta beren karşısında hezimet yaşama olasılığına karşı kaçmak için bahane arıyorsan orasını bilemem

benim mesajlarıma takılmandan bunu çıkarıyorum ikide bir imalı imalı sözler ben beleşten kazanmıyom zamanımı burda geçirerek mesaj sayım artıyo ki umrumda olmaz sende fazla takma kafaya önemli olan burdan zevk almamızdır

tabiki amaç forumda hoşça vakit geçirmek ama sen mesaj sayısını kafaya çok takmışsın ben o işi hatırlamam bile senin mesajlara kafayı yeni takmadımki foruma geldiğimden beri biz karşılıklı atışırız bu bir gelenektir
)

yenimi senin mesajlara cevap veriyorum sana cevap vermemmi seni rahatsız etti ben sana çatmasam sen bana çatmasan bu işin zevki çıkmaz amaç seni sinir etmek zaten başardıysam ne mutlu bana
)

Ben ilk başlarda Kayıp Şehir in bu kadar başarılï olmasını beklemiyordum ama dizi Vadi izlemeyenler icin Perşembe günleri iyi bir alternativ olmuş gibi. Bu arada Rating mühendisi ne göre Kayıp Şehir AB de 9 Reytingi geçmiş helal olsun...

UEK nın artık ömrü bitmiş, bence İntikam ın gelişiyle final yapar. Kayıp Şehirnise eski gününe yani cuma pt2 ye dönebilir.

hee şunu da belirtim vadi beklentileri o kadar yükseltmiş ki 16 alınca bile bu ne falan diyenler var bu da kurtlar vadisinin büyüklüğünü gösterir öbgzk 8 alınca my 10 alınca off ezdi falan diyenler vadi 15 alınca gülüyolar my nin dün aldığı en yüksek reyting 11.00 dır vadi bugün reklam hariç en düşük reytingi bile onun en yüksek reytigninin üstünde her hafta 15 lerle oynuyo bu sezon anlıkta vadi dışında 15 gören dizi yokken vadi her hafta 15 16 larda dolaşıyo rakip yok diyenler öbgzk nin karşısında biü den başka my nin karşısında kg ve pisten başka ne var vadinin rakiplerinin aldığı reytingler en az bir kuzey güney kadar hatta daha yüksek vadi o kadar yüksek anlıklara ulaşıyo ki rakiplerinin aldığı oranlar az gözüküyo halbuki kayıpın aldığı reyting öbgzk ye yakın hadi hepsini geçtim vadi nerdeyse 2 haftada bir maçla karşılaşıyo hangi dizinin karşısına bu kadar sık üstelik avrupa maçı gelmiş vadi maçlar olduğu sırada dahi üstelik izleyici kesimleri aynı olmasına karşın maçla çakıştığı anlarda maçları ezdi geçti ona karşın my berbat oynayan herkesin ümüdini kestiği milli takımın hazırlık maçına geçilmedi mi
fazla atıp tutmamak lazım

kayıp şehir ve vadi izlemeyenler ne yapsın peki yasin

ben ikisinide izlemiyorum burda sıkıntıdan arkadaşlara takılıyoruz o da problem oldu
))

yok onu biliyom zaten senle iyi geçinmeye falan da çalışmam ama yaklaşık 1 haftadır sürekli benim mesajlarıma saldırman bana bunu düşündürüyo bunda ki amacını anlamadım

kayıp şehir ve vadi izlemeyenler ne yapsın peki yasin

ben ikisinide izlemiyorum burda sıkıntıdan arkadaşlara takılıyoruz o da problem oldu
))

aynen üzlicek bişey bügün de yoktu
pek tv izlemem zaten ben forumda sohbet için takılıyorum

aga neyi başarılı olmuş ki aldığı reyting 5-6 bu o kadar da iyi bi reyting değil bence ben bekliyodum bunu da alsın

İşte yazın forum bu yüzden zevkli. Bir ara sgt vardı benim adamım
Şimdi ise emre var ama oda hemen geri adım atıp şikayet ediyor zevki çıkmıyor. Sonra neden foruma girmiyon diyolar. Ayrıca yönetimin cezalardaki belli bir sisteminin olmaması da cabası.

Hadi İYİ GECELER

Takas fazla ciddiye almışın la işim vardı mesajını okuyamadım ben hemen vazgeçmem kimseden bilmiş ol 😀d