13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

kesmiyor değil hamallığı çok biranın... wc ye git gel polatın tüm sahnelerini kaçırırsın 10 dakkada bir reklam arası vermesi lazım yoksa dizi kaçar
)
Vadi izlerken içilir mi olm ya vadiyi kaçırıyon oldu mu bu şimdi
İçme zevkimi bozdun tamam destereye savaş açın o berenci 😀D

sıcak sıcak günün yorumu baba vadi sonrası çiğ köfte keyfi yaptı ve mübarek bir gecede forumda

günün yorumu

vadi rakipleriyle ilk önce samba sonra tango yaptı ardından çift kale maç yaptı ama rakipler orta sahayı geçemeyince maç tek kaleye döndü vadi sinek gibi ezdi geçti
vadi tt oldu
vadi hiçbir dizinin anlıklarda göremediği rakamlarla alay etti
polat evlendi
polat tt oldu
polat tehlikede
cahit abdülhey şokta
izleyenler bu nasıl müthiş bir dizidir müthiş müthiş müthiş diyolar helal pana helal aksiyon tavan vadi tavan rakpsiz ezdi geçti sinek gibi ezdi rakiplerine yazık yav 16 ya 3 nedir be

polat evlendi şimdi feriştahı gelse durduramaz vadiyi 2 gün balayı sonra obaaaaa vadi şov

vadi alayını ezer geçer çiğner yer yutar o kadar

- - - Ekleme - - -

vadi eze eze rakiplerini pestile çevirdi
polat üstüne susam atacak susamlı pestil mis gibi

Polatın evlenmesi kötü oldu ya enerjisi diziye kalmicak şimdi adamın yazık

şimdiye kadar bunlarımı düşünüyordun takas hele bir yazdıklarını oku içinde daha önce söylemeyipte sadece burda söylediğin özgün kelime vrmı ?
)

müthiş müthiş müthiş

rakiplerini ezdi falan fıstık
)

yok titi oldu pipi oldu
)) ocaktan sona polat anca fifi olur az kaldı bekle
)

Çok açıklayıcı olmuş

Az sonra modlar iyi geceler öpücüğü verecek olmadı yaron sabah günaydın öpücüğü verirler bekle

Yanlış anlama ben şikayet etmem egoma uymuyor

Sinekler yesin seni . Tatlı hayvanlar ne alıp veremedin var la ?

Vadi her reklamda tekrarını verdi sevmedim ya

Vadi olmasa napardın diye istemeden soru soruyorum sana :9
?
vadi olmazsa düşünürüz benim vadiciliğe çok takılma

Şuna bak en yakın rakibine 12 rating fark atmış. Daha ne denebilir ki.
Vadi ve diğerleri denir Perşembe akşamı için.
Ve saat 23.16 itibariyle bitti Vadi.
aynen 10 yıldır vadi ve diğerleri

Rüyamda polatı görüyorum de de tam olsun bari 😀d Takas bile bunu yapmazdı

Bu arada ben senin konuşma tarzını bi yerden çıkarcam gibi ama hadi hayırlısı. En iyisi tekrardan h.geldin diyelim
aga benle alıp vermediğin mi var şakaysa bile hoşuma gitmiyo bu lafların
oha be 15 dk reklamla 9 almış
vadi reklamı bile ezer ezer

sen ne diyon be ilk önce hayal dğnyasından çık gerçek dünyaya dön ondan sonra beni eleştir beni çekemiyon galiba bu nedir arkadaş ya herkes işine baksın benle bi derdin varsa özelden anlat derdini konularda lagaluga yapma bana kafana taktığın mesaj sayım sanırım o kadar dert etme geçersin git biraz forum oyunlarında takıl sorun etme bu kadar ben emek vererek bu rakama ulaştım sanırım seni rahatsız eden bu açıkça belli ediyon

@takas modlar senide öpecektir mutlaka yada ninni sölerler hangisi işine gelirse tabi cezalar eşit uygulanıyorsa ?

VAdiciliğine takıldığım yok merak etme seni vadiciler kovalasın 😀D Sen hal hatır sormuyon bari ben sorayım dedim ama hoş karşılanmadım

Desterenin dediklerini 2 kere oku olmadı bi daha sonra yaz kanka tavsiyesi benden 😀d

tavsiyene gerek yok aga ben ne yapacağımı ne yazacağımı bilirim
hangi mesajda hal hatır sormuşsun ben göremedim gördüğüm benle dalga geçtiğin

1 kez okurum ben sınava çalışırken 2.kez okumam sizin mesajlarımı 2 kez okuyacam

Güven bana kendi rekorunu kırmış atv biraz daha dayanırsa belkide program tutacak