Açıkçası Türkiye'nin en büyük dizi forumlarına baktığın zaman bu bölüm çok beğenilmiş ben de çok beğendim ve 20 reytingi geçmesi beni de mutlu etti.
Kendi sevdiğimiz diziyi yüksek gösteriyor diye şu daha gerçekçi dememiz sizce doğru mu? Hangimiz hangisinin daha gerçekçi olduğunu bilebiliriz ki ! İnternet mesaj sayısı veya çevremizde ne kadar konuşulduğu bir şey ifade etmez, sonuçta çevremiz bize benzer ama biz Türkiye geneli bir sonuç istiyoruz. Bunu da sadece düşüncelerimizle elde etmek zor. Ben açıkçası hangisi daha doğru bilmiyorum.
Istanbul'un Altinlari yükselise geçmis
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izlemeyenler dizi hakkında yorum yapmasınlar lütfen... Ben artık izlemediğim için Pis 7'li hakkında yorum yapmıyorum mesela...
Reytingler gayet inandırıcı @dmrtkdmr ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin izleyicisi gençler değil internette fanı o kadar çok değil çünkü gençler izlemiyor
Dünkü bölüm 1.sezonun çoğu bölümünden bile iyiydi... Bu reytingler çok normal... Harika bir bölümdü.
Pis 7'li de güzel gidiyor özellikle AB'de süper... Tebrik etmek lazım...
Bu reytingler gayet güvenilir bence OzaN da daha önceki konularda demişti tüm Türkiye'de ölçülse buna yakın sonuçlar olurdu..
Kendi sevdiğimiz diziyi yüksek gösteriyor diye şu daha gerçekçi dememiz sizce doğru mu? Hangimiz hangisinin daha gerçekçi olduğunu bilebiliriz ki ! İnternet mesaj sayısı veya çevremizde ne kadar konuşulduğu bir şey ifade etmez, sonuçta çevremiz bize benzer ama biz Türkiye geneli bir sonuç istiyoruz. Bunu da sadece düşüncelerimizle elde etmek zor. Ben açıkçası hangisi daha doğru bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?