13 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 27.8%
  • Keşanlı Ali Destanı - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 12 66.7%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 4 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kedi Kız - Y.S. (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 5.6%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta oranlarını yükselterek her zamanki gibi açık ara zirvede yer aldı. Dizinin A/B'de birkaç haftalık aranın ardından yeniden 20 reytingi geçmesi dikkat çekti.

Pis Yedili oranlarını biraz daha arttırdı ve iki grupta da 3.olarak büyük bir başarıya imza attı.

Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde bir türlü yüzü gülmeyen İstanbul'un Altınları, Ata Demirer takviyesi ile reytinglerini bir miktar arttırarak A/B'de 14.sıraya yükseldi. Fakat dizi bittikten hemen sonra başlayan yarım saatlik özel bölüm çok çok kötü gidiyor. Bu durum da ATV'nin kanal ortalamasını düşürüyor. ATV'nin bu özel bölüm uygulamasından vazgeçip başka bir formül bulması gerek.

Kim Milyoner Olmak İster, yine çok iyi oranlar alarak kanalını sevindirdi.

Keşanlı Ali Destanı'nın tekrarı o saat diliminde Kanal D'de yayınlanan dizi tekrarlarına göre epey kötü gitti. Fakat dizinin birkaç kez tekrarlandığını düşünürsek bu sonuç çok da şaşırtıcı değil.

Son düzenleme:
pis yedili:güzel bölümdü espriler komik değil olaylar gayet komik
istanbul'un altınları:ata demirer'in gelmesiyle güzel bir bölüm oldu güldürdü baya cüneyt inay'ın eli değdiği belli

İstanbul'un Altınları ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izledim :) Bu dizilerle ilgili detaylı yorumları yarın yapacağım :)

Az önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izledim, pek iyi değildi, sıkıcıydı, monotonluğu üstündeydi, 15 reyting ya alır ya almaz.

Bu durumda Pis Yedili ve diğer yapımların yükselmesi normal olur.

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]PIS YEDILI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:53:54[/TD]
[TD]1:39:43[/TD]
[TD]7,40%[/TD]
[TD]17,83%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Oha La Ucmus Ucmus Her Geçen Gün dahada Artıyor Reytingler

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 20 reytingi geçti tebrikler lakin dizi bu reytingler çok ama çok fazla

Pis Yedili gayet iyi gidiyor Ab'de düşme söz konusu

Pis Yedili Bisi Var Bi Total Bir Ab Artıyor valla Acayip ama öyle bir gecer zamanki 20 reyting almıs

Sonuçlar hem Öyle Bir Geçer Zaman Ki açısından hem de Pis Yedili açısından şaşırtıcı ama bence asıl dikkat edilmesi gereken reyting Keşanlı Ali Destanı'nınki, dizi çok izlenebilir bir saatte 15 share bile alamadı, bu da bu cumartesi büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağının en net göstergesi.

Sonuçlar hem Öyle Bir Geçer Zaman Ki açısından hem de Pis Yedili açısından şaşırtıcı ama bence asıl dikkat edilmesi gereken reyting Keşanlı Ali Destanı'nınki, dizi çok izlenebilir bir saatte 15 share bile alamadı, bu da bu cumartesi büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağının en net göstergesi.

Abi Kesanli ali mali kalmaz 4 5 hafta dibe vurcak iffet dagitir onu yeteneksizsiniz de var

OBGZ izlememe ragmen, reytinglerinin cok yuksek oldugunu dusunuyorum. Cok fazla inandirici gelmiyor bana? Pis Yediliyi tebrik ediyorum, hic izlemedim ama zor bir gunde iyi reytingler aliyor daha da onemlisi reytinglerini yukseltiyor. Istanbulun Altinlarina baktim biraz, bence kaliteli bir komedi, zaten o kadroylada baska turlusu dusunulemez fakat gun secimi yanlis sanirim, hafta sonu olsa belki yine zirveye oynayamaz ama en azindan biraz daha ust siralara tasir kendini.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izlemeyenler dizi hakkında yorum yapmasınlar lütfen... Ben artık izlemediğim için Pis 7'li hakkında yorum yapmıyorum mesela...

Reytingler gayet inandırıcı @dmrtkdmr ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin izleyicisi gençler değil internette fanı o kadar çok değil çünkü gençler izlemiyor

Dünkü bölüm 1.sezonun çoğu bölümünden bile iyiydi... Bu reytingler çok normal... Harika bir bölümdü.

Pis 7'li de güzel gidiyor özellikle AB'de süper... Tebrik etmek lazım...

Bu reytingler gayet güvenilir bence OzaN da daha önceki konularda demişti tüm Türkiye'de ölçülse buna yakın sonuçlar olurdu..

Son düzenleme:
Günün Kazananları Öyle Bir Geçer Zamanki Pis Yedili Kim Milyoner İster diğerleri çok kotu oranlar almıs

Bu bölümünü çok sevmememe rağmen yine de favori dizilerimden birinin tekrar 50 share ve 20 reyting bandını aşıp "bir daha asla 20'yi geçemez" kehanetinde bulunan arkadaşlarımı utandırdığı için mutluyum, bravo !

Bu bölümünü çok sevmememe rağmen yine de favori dizilerimden birinin tekrar 50 share ve 20 reyting bandını aşıp "bir daha asla 20'yi geçemez" kehanetinde bulunan arkadaşlarımı utandırdığı için mutluyum, bravo !

Açıkçası Türkiye'nin en büyük dizi forumlarına baktığın zaman bu bölüm çok beğenilmiş ben de çok beğendim ve 20 reytingi geçmesi beni de mutlu etti.

benim anlamadıgım istanbul altun altın neyse hala final yapmadi buna reytingmi diyor atv ? cidden çok ilginç atv iyi kanal demesin bi mahsum tuturdu bu sene baska basarili projesi yok

KANAL D: 23,1
SHOW: 10,6
ATV: 9
FOX: 5,2
STAR: 5,2
STV: 2,3
TNT: 2,2
KANAL 7: 1,8
FLASH: 0,5

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

KANAL D: 20,8
SHOW: 10