Ayol 9 bolumluk diziyi izlicende nolcakiyi gitmesini bekliyordum bu dizi nette yok çünkü ne zamandır nette bölümlerini arıyordum çok iyi oldu kanalın tekrar yayınlanması 🙂🙂
9 bölümle bitmedi sonra star tvye transfer oldu ordada var bölümleri ama onları yayınlarlarmı bilmiyorum 🙂🙂Ayol 9 bolumluk diziyi izlicende nolcak
Yani kac bolum toplamda ?9 bölümle bitmedi sonra star tvye transfer oldu ordada var bölümleri ama onları yayınlarlarmı bilmiyorum 🙂🙂
adı değişmişti star tvde yayınlanmıstı ama stardakı bölümleri kaç bölüm sürdü hatırlamıyorumYani kac bolum toplamda ?
O zaman bnde Ece dizisinin yayinlanmasini istiyorum internette bulamamistim.Foxta yayinlaniyodu.Mehmet ali erbile bir kadin büyü yaptırıyordu ve hande ataiziye dönüşüyor du.Konusu hosuma gitmisti bi tek 1. Bolumu izlemistim annem yasaklamisti sonradan adamin kadin olmasi var diye
adı değişmişti star tvde yayınlanmıstı ama stardakı bölümleri kaç bölüm sürdü hatırlamıyorum
ece dizisini ben sonuna kadar izledim kanal 1 yayınlıyordu sonra foxsa transfer olmustu 🙂
DOĞUŞ holding yayınlamazadı değişmişti star tvde yayınlanmıstı ama stardakı bölümleri kaç bölüm sürdü hatırlamıyorum
ece dizisini ben sonuna kadar izledim kanal 1 yayınlıyordu sonra foxsa transfer olmustu 🙂