13 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hayatımın Rolu senaristini tebrik etmek lazım çok güzel bir bölümdü.
Dizi kış sezonunu garantiledi gibi.Kışın 10 reytinge merdiven dayayabilir ama hiç belli olmaz.
şakamısın sen ya 10 muş
3 alamaz ne 10 u

Stvde yayınlama kendimize doğru abde totali geçerek iyi gruptada çok iyi oranlar almış. Ida iki gruptada fena gitmemiş. Ve insan aldandı tekrarıyla 1 reytingle ilk kez listeye girmiş.

BBEB de 6yı geçiyor ama sen bitecek diyorsun. Hergün üstelik

Çünkü o yaz programıda ondan.Bu dizi.Tekrar söylüyorum BBEB bitecek.

2 SULTAN KANAL D 22:15:26 24:11:23 01:46:34 9,37 26,01

Sultan kışın bu reytingi alıp yazın 5 reyting alıyorsa merak etmeyin siz Hayatımın Rolu 10'u alır.
Ayrıca ben kesin birşeyde demedim.

Ben de bunu anlamıyorum. Program ve ya dizi ne fark eder. İzleyici kitlesi vazgeçmedikten sonra ne fark eder?

Ben de bunu anlamıyorum. Program ve ya dizi ne fark eder. İzleyici kitlesi vazgeçmedikten sonra ne fark eder?

Şanslı Masa'yıda gördük geçen sene.
Erken başlamıyordu ama zirveyi aldıgı bile oluyordu.Ama kışın dibi görüyordu.
BBEB'de aynı olacak.Program dizi o kadar çok fark ederki.

Dün diziler ve programlar genel olarak yükselmiş

Ben Bilmem Eşim Bilir Alışıldığı Gibi Totalde Zirvede!

Hayatımın Rolü Bu Hafta Sürpriz Yaparak AB Grubunu Yüksek Oranlarla Ele Geçirmiş ,Tebrik Ediyorum.,

Sultan İki Gruptada Guzel Oranlar Alarak Kanal D yi Sevindirmiş ,

Hz.Ömer Dizisi Gerilerde Kalmış, Totalde 32.Olmuş

Starın Gece Kuşağı Filmleride İdare Edecek Oranlar Almışlar !

Hayatımın Rolü yine gereksiz bir sahnede şüphelenmiş gibi durup bitti her bölüm böyle mi olacak

Hayatimin Rolü gelecek sezon 3-4 reyting alir bence..

bbeb i izledim
bbeb-sultan ve hayatımın rolü çok iyi gitmiş

Bence hayatımın rolü yeni sezon 15 reyting garanti.
zuha.

bu reytingler şaştı biraz.. yalnız kışın arka sokaklar geldiinde çocuklar oraya kayacaktır işi oldukça zorlanacak

Ben Bilmem Esim Bilir'i cok merak ediyorum , Eylul'de ne olacak , muhtemelen yayinlanmaz , nedense yayinnanicak saat yok , yani gunduz olmaz bence.