13 Ağustos 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Karayip Korsanları "Dünyanın Sonu" iki grupta da açık ara zirvede.
TV'de ilk kez yayınlanan Büşra çok iyi gitmiş ve A/B'de ikinci olmuş.
Şanslı Masa eski günlerinden uzaklaşmaya başlasa da A/B'de 3.olmayı başarmış.
Aşağı Yukarı Yemişliler'in tekrarı iyi gitmiş.
Star'da yayınlanan Ay Tutulması'nın tekrarı başarılı olamazken, Anneler ile Kızları'nın tekrarı daha önce birçok kez yayınlanmasına rağmen yine ilk 10'a girdi. Gözüken o ki Anneler ile Kızları dizisiyle Star çok iyi iş yaptı ve sezonun ilk başarılı işini gerçekleştirdi.
ATV'nin yeni talk showu Hakan Bey düşüşe geçti. Totalde ancak 30.olabildi!
Fox'ta final yapan Tabu yine çok kötü gitti.

Son düzenleme:
büyük ihtimalle karayip korsanları 1.olur diğer kanallar hep dizi tekrarı filan verdiler ben biraz aşağı yukarı yemişlililere baktım ama skeç havası vardı sanki fazla beğenmedim daha iyi beklerdim diziyi

gece 12.30 geniş ailenin tekrarı vardı onu izledim

Aşağı Yukarı Yemişlililer'i izledim biraz beğendim ama Geniş Aile ile aynı gün olduğu için ancak tekrarını izleyebilirim.

sonuçlar açıklanmış adminim geniş ailenin 12.30daki tekrar reytingi nasıl sence

teşekkürler gece 12.30da star için iyi iş çıkarmış geçen sezon A/Bde aldığı tekrar reytinginin altına bile düşmüştü. Inşallah reyting yüksektir bu hafta çok komik olacağa benziyor

Çoğunlukla pc başında olduğum için aşağıya indiğimde az buçuk Doktarları izledim sadece. Doktorlar'ın eski hâli iyiymiş. Doktorlar çok iyi reytingler alıyor tekrarları ilginçtir.

Show TV günde 7 saat Doktorlar'ı yayınlıyor.
Yakında 10 saate çıkar.

Show Tv'de yayinlanan Karayip Korsanlari "Dünyanin Sonu" ve basrollerini Orlanda Bloom ve Johnny Depp olan film iki grupta da rahatca zirvede yer almis. Son günlerdir dikkatimi çekiyor, Show Tv'nin yayinlattigi filmler çok iyi gidiyor, Show Tv isi biliyor. Bu acidan Show Tv'yi takdir ediyorum.

Kanal D'de yayinlanan "Büsra" filmi iyi gitmis, film total'de 3.olmus A/B'de ise 2.olmus. Kanal D'de Show Tv gibi isini biliyor, hangi filmi yayinlatacaklarini biliyorlar. Umarim ayni basarida yayin hayatlarina devam ederler.

BKM Mutfak oyuncularini bulusturan dizi "Asagi Yukari Yemislililer" iyi gitmis 1.bölümün tekrariyla. Diziyi Çarsamba günü izlemistim bir kismini ve begenmistim, umarim böyle reytinglerle yayin hayatina devam eder.

Kanal D'de yayinlanan "Sansli Masa" maalesef eski 7 reytinglerden uzak. Ama programin ana fikiri güzel bence, ama Kanal D programi harcadi da diyemeyiz çünkü yazin bir eglence programina ihtiyac duyuyordu galiba Kanal D ve ben de bunu iyi anliyorum.

Anneler ile Kizlari'nin tekrari iyi gitmis, dizinin tekrarini yine izledim ve begendim. Ay Tutulmasi'nin tekrari pek mükemmel gitmemis ama idare eder. Bakalim 2.bölümüyle ekrana gelen ve "Yer Gök Ask"'in gelmesiyle kaç reyting alacak "Ay Tutulmasi".

ATV'de yayinlanan "Hakan Bey" ise düsmüs. Dünkü konuklar; Ebru Cündübeyoglu, Sermiyan Midyat, Idil Firat, Model. Dün programa 15 dakika baktim ve begendim. Hakan Yilmaz'in sunculugunu begeniyorum ayni oyunculukta ne kadar basariliysa sunuculukta da öyle. Kalbim Seni Seçti'ni zaten izliyorum, konuklarda güzel seyler konustular.

FOX'ta final bölümüyle ekrana gelen ve sunuculuklarini Alisan ve Cagla yapan "Tabu" ekranlara veda etti. Ben böyle bir programi FOX'a yakistiramamistim zaten, hiç beklemezdim böyle bir programi FOX'tan. Ama umarim ikiliyi baska bir dizide veya baska bir programda görürüz.

Dün ne izledim?
Ay Tutulmasi, Anneler ile Kizlari, Büsra, Hakan Bey.

Haftaya Cumartesi ne izleyecegim?
Lale Devri.

bu cumartesi izlenecek birşey yoktu ama haftaya Lale Devri başlıyor onu izleyeceğim

geniş ailenin abde iyi gitmesi dizinin bu sene iş yapacağını gösterir

pek birsey yoktu Show TV yine bir film ile birinci sirada ben birsey izlemedim