Show Tv'de yayinlanan Karayip Korsanlari "Dünyanin Sonu" ve basrollerini Orlanda Bloom ve Johnny Depp olan film iki grupta da rahatca zirvede yer almis. Son günlerdir dikkatimi çekiyor, Show Tv'nin yayinlattigi filmler çok iyi gidiyor, Show Tv isi biliyor. Bu acidan Show Tv'yi takdir ediyorum.
Kanal D'de yayinlanan "Büsra" filmi iyi gitmis, film total'de 3.olmus A/B'de ise 2.olmus. Kanal D'de Show Tv gibi isini biliyor, hangi filmi yayinlatacaklarini biliyorlar. Umarim ayni basarida yayin hayatlarina devam ederler.
BKM Mutfak oyuncularini bulusturan dizi "Asagi Yukari Yemislililer" iyi gitmis 1.bölümün tekrariyla. Diziyi Çarsamba günü izlemistim bir kismini ve begenmistim, umarim böyle reytinglerle yayin hayatina devam eder.
Kanal D'de yayinlanan "Sansli Masa" maalesef eski 7 reytinglerden uzak. Ama programin ana fikiri güzel bence, ama Kanal D programi harcadi da diyemeyiz çünkü yazin bir eglence programina ihtiyac duyuyordu galiba Kanal D ve ben de bunu iyi anliyorum.
Anneler ile Kizlari'nin tekrari iyi gitmis, dizinin tekrarini yine izledim ve begendim. Ay Tutulmasi'nin tekrari pek mükemmel gitmemis ama idare eder. Bakalim 2.bölümüyle ekrana gelen ve "Yer Gök Ask"'in gelmesiyle kaç reyting alacak "Ay Tutulmasi".
ATV'de yayinlanan "Hakan Bey" ise düsmüs. Dünkü konuklar; Ebru Cündübeyoglu, Sermiyan Midyat, Idil Firat, Model. Dün programa 15 dakika baktim ve begendim. Hakan Yilmaz'in sunculugunu begeniyorum ayni oyunculukta ne kadar basariliysa sunuculukta da öyle. Kalbim Seni Seçti'ni zaten izliyorum, konuklarda güzel seyler konustular.
FOX'ta final bölümüyle ekrana gelen ve sunuculuklarini Alisan ve Cagla yapan "Tabu" ekranlara veda etti. Ben böyle bir programi FOX'a yakistiramamistim zaten, hiç beklemezdim böyle bir programi FOX'tan. Ama umarim ikiliyi baska bir dizide veya baska bir programda görürüz.
Dün ne izledim?
Ay Tutulmasi, Anneler ile Kizlari, Büsra, Hakan Bey.
Haftaya Cumartesi ne izleyecegim?
Lale Devri.