Valla okusaydı ölmezdi ama bu gidişle sonu parlak değil.
@denizz19 denizzz oku bakk öldürtme kendini lütfennnnn
Valla okusaydı ölmezdi ama bu gidişle sonu parlak değil.
Teşekkürler.Sgat ekibi evinde ağırlayıp onlarla sohbet etti.ama aslında onlara tuzak kurmuş..Dosi Çiğdem xemrexx yiğit atışmaları harikaydı Dizikolik esareti bu bölümdede sürdü..diyaloglar çok başarılıydı..Deniz ile sgat arasında patlayan silahta acaba kimin elinde patladı silah..başarılı bir bölümdü emeğine sağlık @Aserat muazzam bir bölüm
Konuk değilsin en baştan söyleyeyim. Ama evet biraz erkeklere meyleden bir tarafın var.
Aaa kalıcı mı olacamKonuk değilsin en baştan söyleyeyim. Ama evet biraz erkeklere meyleden bir tarafın var.
Evet bu bölümden itibaren yeni oyuncu masrafı başlıyor.Aaa kalıcı mı olacam
Öyle bi tarafım var haklısın,inkar etmiycem
aa ben çok para istemem beleşe oynarımEvet bu bölümden itibaren yeni oyuncu masrafı başlıyor.
Olmaz sonra aleyhimizde haber çıkar parasız sigortasız oyuncu çalıştırıyorlar diye.aa ben çok para istemem beleşe oynarım
Gönüllü derizOlmaz sonra aleyhimizde haber çıkar parasız sigortasız oyuncu çalıştırıyorlar diye.
Biz profesyonel bir iş yapıyoruz sorun değil.Gönüllü deriz
Ha doğru. Okurum deyip okumamıştın bir türlü. O zaman hadi artık.Ohaa ben 1 i okumuştum en son 😱😱😱
Aaa bakacam inşHa doğru. Okurum deyip okumamıştın bir türlü. O zaman hadi artık.
Bu akşam hallederiz onu.
İki deneyimli üyeyi bir araya getirmek istedim yoksa ben de farklı bir eşleşme düşünmüştüm. Yani bir eski bir yeni üye adaletli olmaz diye düşündüğüm ve aynı düzeyde olduğunuz için yine ikinize kaldı ihale.Hep o koca kafalıyla rakip oluyorum senin yarışmalarında @Yiğitt
Aaa o açıdan doğru , Parlak ta bile rakibiz @Yiğitt bey ileİki deneyimli üyeyi bir araya getirmek istedim yoksa ben de farklı bir eşleşme düşünmüştüm. Yani bir eski bir yeni üye adaletli olmaz diye düşündüğüm ve aynı düzeyde olduğunuz için yine ikinize kaldı ihale.
Neyse iyi ikili oldunuz. Geçen sene Sözcük Oyunu’nda iyi reyting getirmiştiniz sıra bunda.Aaa o açıdan doğru , Parlak ta bile rakibiz @Yiğitt bey ile