Demek ki sonunda seni de memnun edebildik. Teşekkürler.Beni aşşırı efsanevi yazmışsın, çok beğendim. Bölüm de güzel.
Ahahaha adamı konudan mı banladın be etiketlenmiyor.
Bu sefer liderlik ruhun bile fayda etmez belki.Yiğit liderliği isteyen ve her fırsatta göstermeye çalışan biri. Adminlik içinde kalmış Ben ise gizli bir liderim. İçimdeki lider ruhu böyle durumlarda açığa çıkmış
Bakalım kafa kafaya verip olayı çözecekmiyiz yoksa bir yerlerde liderlik ruhumuz çarpışacakmı
Başka türlü düşünemiyorum seni ondandır.Beğenmedim burada da eziklere haddini bildiriyorum farklı bir karakterde olmalıydım.ss
Teşekkürler.Darklegend'in karakterine bayıldım
vadikızı ablamın dua edişi çok iyidi
herşeyiyle mükemmel bi bölümdü yine,emeğine sağlık @Aserat
Aramızda kalsın Ben örtülü şekilde işliyorum o konuyu @xBUGRAx nın açtığı konuyuEline sağlık mı desem bilemedim. Ucuz kurtulmuşsun.
Benim olduğun kısım tabii ki de harika olacakEmeğine sağlık @Aserat
Yine mükemmel bir bölüm, sadece biraz uzun geldi bana.
Bölümün en güzel sahneleri @DarkLegenD @MasacRE- ve @eskici kısmı.
Masacre ile eskicinin uyumu harika. Ayırma onları
@DarkLegenD desen, Kral bir giriş yapmış sahneye. Onunla ilgili tüm detayları beğendim.
Kesinlikle, sen demek neşe demek, sen demek ... diye uzar bu listeBenim olduğun kısım tabii ki de harika olacak
Tamam fazla da övgüler dizme bana bu kadar yeterKesinlikle, sen demek neşe demek, sen demek ... diye uzar bu liste
Şimdi bu hareketinde övülesi ama tamam durdumBen fazla sevmem övülmeyi
Sen de sevmiyorsun o zamanŞimdi bu hareketinde övülesi ama tamam durdum
Sevilmezmi hiç, ego okşanırSen de sevmiyorsun o zaman
Ben ne zaman övülmeleri diz dedim hadi ama Zey. Benim dememe gerek kalmadan zaten övülmeler yapılmış olur, hiç yapılmazsa ben kendim o görevi ifa ederim zaten.
Ya da beni mi?Sevilmezmi hiç, ego okşanır
Yok benim övülmeme gerek yok. Bildiğim şeyleri duymaya gerek yok
resmen @denizz19 u gördüm şuan kendimde
Ego iyi bir şey değildir amaSevilmezmi hiç, ego okşanır
Yok benim övülmeme gerek yok. Bildiğim şeyleri duymaya gerek yok
resmen @denizz19 u gördüm şuan kendimde
Galiba @denizz19 dan çok senin gibi oldu evetBen ne zaman övülmeleri diz dedim hadi ama Zey. Benim dememe gerek kalmadan zaten övülmeler yapılmış olur, hiç yapılmazsa ben kendim o görevi ifa ederim zaten.
Ya da beni mi?
Yüksek ihtimal öyle olmuştur, olması gereklidir, olmaması kaçınılmazdır.Galiba @denizz19 dan çok senin gibi oldu evet
Ben varım diye o kısım güzel. Kendine pay çıkarma vasıfsız şey seni.Benim olduğun kısım tabii ki de harika olacak
Ben olmasam o kısmın bir anlamı kalmaz eski başkanBen varım diye o kısım güzel. Kendine pay çıkarma vasıfsız şey seni.