13-19 Temmuz 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Aynen öyle. Bugün liste ve görev dağılımı vs uğraşmaktan gözleri yordum :A erken yatayım dedim sonra foruma gireyim dedim 50ye yakın bildirim varmış. Bugünde gececi olacağım :F

Etkinlik 3 Ağustos'ta başlayacak aksilik olmazsa :A bayramdan sonra olsun dediler.

AAa ben 1 senedir bir etkinlik bitirip ötekine başlıyorum, lütfen :A rengim ne olursa olsun aynı oranda çalışkanlığım devam edecek, tabi şimdi daha fazla olacak mecbur :A
Ben bilmiyorum fazla eskileri ama moderatör olmak kolay değil. Mecbur çalışkan olacaksın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen öyle. Bugün liste ve görev dağılımı vs uğraşmaktan gözleri yordum :A erken yatayım dedim sonra foruma gireyim dedim 50ye yakın bildirim varmış. Bugünde gececi olacağım :F

Etkinlik 3 Ağustos'ta başlayacak aksilik olmazsa :A bayramdan sonra olsun dediler.

AAa ben 1 senedir bir etkinlik bitirip ötekine başlıyorum, lütfen :A rengim ne olursa olsun aynı oranda çalışkanlığım devam edecek, tabi şimdi daha fazla olacak mecbur :A
Emeklerine sağlık. :A Bugün forum canlı, ben de geçe kalırım. :A

Bayramdan sonra olması iyi. :D Ben Ağustos'ta pek aktif olamayacağım ama oylayacağım tabii ki, o kadar heves ettik. :A Bekliyoruz heyecanla. :D

• Güldürdün
Emeklerine sağlık. :A Bugün forum canlı, ben de geçe kalırım. :A

Bayramdan sonra olması iyi. :D Ben Ağustos'ta pek aktif olamayacağım ama oylayacağım tabii ki, o kadar heves ettik. :A Bekliyoruz heyecanla. :D
Okadar listeyi kabarttın bize, tabiki oylayacksın :A
Oylamalar 3 gün olur o yüzden illa denk gelirsin.
Kafamda bir sürü etkinlik var ama sonbahara atarım. Erkekler yeterince yorar bizi :A arayada kanal etkinliklerimi sıkıştıracağım zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Okadar listeyi kabarttın bize, tabiki oylayacksın :A
Oylamalar 3 gün olur o yüzden illa denk gelirsin.
Kafamda bir sürü etkinlik var ama sonbahara atarım. Erkekler yeterince yorar bizi :A arayada kanal etkinliklerimi sıkıştıracağım zaten :A
Foruma Şikayetler, bu etkinlik ve Diss Savaşları için girerim yalnızca. :A

Dosi hanım tam gaz devam. :A

• Güldürdün
Foruma Şikayetler, bu etkinlik ve Diss Savaşları için girerim yalnızca. :A

Dosi hanım tam gaz devam. :A
Her yaz ara vermem meşhurdu ama bu sene tatil hayal olunca ilk kez bir yaz forumda bu denli aktif oluyorum :A geçen sene Nisan ve Mayıs'ta En Favori Güzeli bitirip 4 ay doğru düzgün foruma takılmadım :A normalde de hafta da 2-3 gün durgunluk modum olurdu ama şimdi modluğun verdiği sorumluluk nedeniyle onuda yapamayacağım gibi :A zaten etkinliğe el atınca çenede aktiflikte tam gaz oluyor :A

• Güldürdün
Her yaz ara vermem meşhurdu ama bu sene tatil hayal olunca ilk kez bir yaz forumda bu denli aktif oluyorum :A geçen sene Nisan ve Mayıs'ta En Favori Güzeli bitirip 4 ay doğru düzgün foruma takılmadım :A normalde de hafta da 2-3 gün durgunluk modum olurdu ama şimdi modluğun verdiği sorumluluk nedeniyle onuda yapamayacağım gibi :A zaten etkinliğe el atınca çenede aktiflikte tam gaz oluyor :A
Tadını çıkar. :A Forum yazın da ayrı bir keyifli oluyor. :A

Maşallahın var zaten, kısacam biraz mesaj sayından. Geçme beni. :A

• Güldürdün
Tadını çıkar. :A Forum yazın da ayrı bir keyifli oluyor. :A

Maşallahın var zaten, kısacam biraz mesaj sayından. Geçme beni. :A
Bana etkinlik yaptırırsanız kusura bakmayın alıp başını gider mesaj sayım :A normal şartlarda ben sonbaharda 40 bin olacaktım ama bu Korona nedeniyle 45i de devirdik yaz bitmeden :F

• Güldürdün