- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Anca şu 3 aylık dönemde aktif oluyon zaten okul dönemi ineğe bağlıyon@Bully geçen yazdaki halime dönmeye başlıyorum
İnek minek nasıl konuşuyorsunAnca şu 3 aylık dönemde aktif oluyon zaten okul dönemi ineğe bağlıyon
Sen de haklısın tabii.İnek minek nasıl konuşuyorsunGeleceğimizi düşünüyoz
şimdi fark ettim bende sen diyince cnm
Acaba nereye yazdıki görmedikşimdi fark ettim bende sen diyince cnm
@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin
Belki İstanbulda manita bulmuştur da burada @Çiğdem- i görmek istemiyordur@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsinkonuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü)
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı)
ne manitası bulacak onun manitası biri felixti biri gül ağaydı onların peşine takıldıysa bilemiyorum başka türlü bişey bulması imkansızBelki İstanbulda manita bulmuştur da burada @Çiğdem- i görmek istemiyordur
hahahah ayy gerçekten ramazan çarpmıştır belki bilemiyorum@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsinkonuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü)
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı)
Aa deme öyle @Çiğdem- in dediğine göre yakışıklıymışne manitası bulacak onun manitası biri felixti biri gül ağaydı onların peşine takıldıysa bilemiyorum başka türlü bişey bulması imkansız
sen hangi ara yazıyorsun onu anlamadım ?
350 tane fazladan hesaplamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?