13 - 19 Haziran Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,902
Puanı
1,060
bu hafta kendime gelmişim vlla @xemrexxx i sürünürken görmekte çok keyifli @destere :A
@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin :) konuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü :))
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı :))

@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin :) konuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü :))
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı :))
Belki İstanbulda manita bulmuştur da burada @Çiğdem- i görmek istemiyordur :A

hahahah ayy gerçekten ramazan çarpmıştır belki bilemiyorum :A