- Reaksiyon puanı
- 58,902
- Puanı
- 1,060
Anca şu 3 aylık dönemde aktif oluyon zaten okul dönemi ineğe bağlıyon@Bully geçen yazdaki halime dönmeye başlıyorum
İnek minek nasıl konuşuyorsun Geleceğimizi düşünüyozAnca şu 3 aylık dönemde aktif oluyon zaten okul dönemi ineğe bağlıyon
Sen de haklısın tabii. Benim Albümüm'de yarışaydın o çeneyle her haftada zirvede olurdun. ssİnek minek nasıl konuşuyorsun Geleceğimizi düşünüyoz
Acaba nereye yazdıki görmedikşimdi fark ettim bende sen diyince cnm
@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin konuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü )
Belki İstanbulda manita bulmuştur da burada @Çiğdem- i görmek istemiyordur@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin konuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü )
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı )
ne manitası bulacak onun manitası biri felixti biri gül ağaydı onların peşine takıldıysa bilemiyorum başka türlü bişey bulması imkansızBelki İstanbulda manita bulmuştur da burada @Çiğdem- i görmek istemiyordur
hahahah ayy gerçekten ramazan çarpmıştır belki bilemiyorum@xemrexxx istanbula döndükten sonra taze gelinlere döndü bir utangaç bir utangaç sorma gitsin konuşmak şöyle dursun hanı nerdeyse tuvalete gitmek için bile ozandan izin isteyecek o kadar kibar çıtkırıldım gülağa gibi bişeye dönüştü )
tüm havası izmir den kaynaklıymış ,istanbula dönünce yumurta gibi bişey oldu çıktı )
Aa deme öyle @Çiğdem- in dediğine göre yakışıklıymışne manitası bulacak onun manitası biri felixti biri gül ağaydı onların peşine takıldıysa bilemiyorum başka türlü bişey bulması imkansız
sen hangi ara yazıyorsun onu anlamadım ? @Bully senin mesajları gereginden fazla şişirmiş toplasan 50 mesajın anca vardır )
350 tane fazladan hesaplamış )Ha şunu bileydin @Bully cim sever beni 50 tane fazladan hesaplamış lafı olmaz yani aramızda