Denediğim bir diğer yöntemdi, ancak işe yaramıyor. @Çiğdem- artık nasıl ekliyorsa tabloyu.Bende ekranı döndürünce gözüküyor, bi dene istersen.![]()
Denediğim bir diğer yöntemdi, ancak işe yaramıyor. @Çiğdem- artık nasıl ekliyorsa tabloyu.Bende ekranı döndürünce gözüküyor, bi dene istersen.![]()
Telefondan telefona farklılık gösteriyor demek ki.Denediğim bir diğer yöntemdi, ancak işe yaramıyor. @Çiğdem- artık nasıl ekliyorsa tabloyu.![]()
Öncesinde oluyordu yalnız, yeni yeni olmamaya başladı.Telefondan telefona farklılık gösteriyor demek ki.![]()
Düşmüşüm bayağı MS sonuçlarında da yazmamış olmam biraz daha etkilemiş gibi. Zaten çok keyif alamıyorum bu aralar hep aynı kısır döngü muhabbetler ve sanırım sıkıldım artık ondan çok fazla konuşmak istemiyor olabilirim.![]()
Sen beni geçmişsin daha bir tane mesajı anlamıyorsun.'bile'? Beni geçtiğin için kendinle gurur duyman lazım.
Mesajı saat 3'te yazmışım, biraz anlayış göster süper moderatör parçası seni.Sen beni geçmişsin daha bir tane mesajı anlamıyorsun.
Denediğim bir diğer yöntemdi, ancak işe yaramıyor. @Çiğdem- artık nasıl ekliyorsa tabloyu.![]()
Sadece iyi çocuk olursanız şirinleri görebilirsinizTelefondan telefona farklılık gösteriyor demek ki.![]()
Ben görüyorum zaten.Sadece iyi çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz![]()
![]()
Yani iyi çocuk olursanız mesaj sayılarını görebilirsiniz belki
![]()
![]()
![]()
Demek kötü çocuklar çok forumda mesala @Arslan Bey görmemesi çok doğal ayollBen görüyorum zaten.Ah sayende iyi bir çocukmuşum onu anladım.
![]()
Sahi niye bazılarında görünüyor liste?![]()
Aaa bu arada MS konusu yarın mı?
Aaa evet yarın devam ediyoruz cnm hazırlığını yapAaa bu arada MS konusu yarın mı?![]()
İyi ya etkinlikler varken forum daha eğlenilebilir oluyor.Aaa evet yarın devam ediyoruz cnm hazırlığını yap![]()
İşimiz çok Cuma MS , Cumartesi en favori üyeİyi ya etkinlikler varken forum daha eğlenilebilir oluyor.![]()
Yönetici olmak da zor iş be ne kadar bir karizması olsa da.İşimiz çok Cuma MS , Cumartesi en favori üye![]()
![]()
![]()
Aaa zor cnm serbest serbest takılıyorsun işte ne güzel bir sorumluluğun yokYönetici olmak da zor iş be ne kadar bir karizması olsa da.![]()
Ahaha aynenAaa zor cnm serbest serbest takılıyorsun işte ne güzel bir sorumluluğun yok![]()
![]()
![]()