Son yılların rekorunu kırmışım resmen.Listeyi yine @xemrexxx domine etmiş ama @mrt-06 rekor bir sayıyla o şişik göğsüyle bir çakmış @xemrexxx e bu hafta @MasacRE- nin kafasına düşer inş
@Bully @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @DarkLegenD
Listeyi yine @xemrexxx domine etmiş ama @mrt-06 rekor bir sayıyla o şişik göğsüyle bir çakmış @xemrexxx e bu hafta @MasacRE- nin kafasına düşer inş@Bully @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @DarkLegenD
@xemrexxx bile bu kadar çok kişiyi etiketlemiyor, ne oldu Cem Yılmaz mı oldun 25 tane güldürdün alınca yılan beyHalka indim ve güldürdü rekoru kırdım.@xBUGRAx
Hahaha kadın seni komedyen ettiTeşekkür ederim Gülben...
27 aslında güncellenmemiş.@xemrexxx bile bu kadar çok kişiyi etiketlemiyor, ne oldu Cem Yılmaz mı oldun 25 tane güldürdün alınca yılan bey
Ne yapayım bu çirozu kemik suyu bile yaramaz.
Pazar 12 den sonra atılmıştır onlar cnm @MasacRE- e 2 avans olsunda sussun27 aslında güncellenmemiş.Aaaa lafa bak her zaman ki tayfayı etiketledim beee ekstra kimse yok.
Forum etkinliklerinde falan kullanılan etiketleri kopyalasan bundan pek bir farklı olmazdı, nasıl bir tayfaymış o öyle27 aslında güncellenmemiş.Aaaa lafa bak her zaman ki tayfayı etiketledim beee ekstra kimse yok.
Herkesi kucaklıyorum ne yapayım o etiketteki herkesle muhabbetim var. Ayıp olur diye eksiksiz etiketliyorum.Forum etkinliklerinde falan kullanılan etiketleri kopyalasan bundan pek bir farklı olmazdı, nasıl bir tayfaymış o öyle
Suratsız ddede @bazinga da gülseydi 28 olacaktı.
Hahaha kadın seni komedyen etti
MS nin katkıları sadece yarışmıyorsunuz beğeni listesi sonra güldürü listesi enlerden ekmeğini yiyorsunuz ve sunucu olarak sizden para almıyoruz hatta ben ödeme yapıyorumAdı gibi gülücük saçıyor etrafa.
Kiz resmen kapitalist sistemi foruma uygulamissin ABD gibisin 😱 @mrt-06 @MasacRE- @cookies @kerem @vadikızı @Dosi @dizi kolik @Bully @xBUGRAx @Aserat @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @DarkLegenD @Maskeli FedaiMS nin katkıları sadece yarışmıyorsunuz beğeni listesi sonra güldürü listesi enlerden ekmeğini yiyorsunuz ve sunucu olarak sizden para almıyoruz hatta ben ödeme yapıyorum@sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?