Son yılların rekorunu kırmışım resmen.Listeyi yine @xemrexxx domine etmiş ama @mrt-06 rekor bir sayıyla o şişik göğsüyle bir çakmış @xemrexxx e bu hafta @MasacRE- nin kafasına düşer inş
![]()
![]()
@Bully @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @DarkLegenD
Listeyi yine @xemrexxx domine etmiş ama @mrt-06 rekor bir sayıyla o şişik göğsüyle bir çakmış @xemrexxx e bu hafta @MasacRE- nin kafasına düşer inş![]()
![]()
@Bully @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @DarkLegenD
@xemrexxx bile bu kadar çok kişiyi etiketlemiyor, ne oldu Cem Yılmaz mı oldun 25 tane güldürdün alınca yılan beyHalka indim ve güldürdü rekoru kırdım.@xBUGRAx
Hahaha kadın seni komedyen ettiTeşekkür ederim Gülben...
27 aslında güncellenmemiş.@xemrexxx bile bu kadar çok kişiyi etiketlemiyor, ne oldu Cem Yılmaz mı oldun 25 tane güldürdün alınca yılan bey![]()
Ne yapayım bu çirozu kemik suyu bile yaramaz.
Pazar 12 den sonra atılmıştır onlar cnm @MasacRE- e 2 avans olsunda sussun27 aslında güncellenmemiş.Aaaa lafa bak her zaman ki tayfayı etiketledim beee ekstra kimse yok.
![]()
Forum etkinliklerinde falan kullanılan etiketleri kopyalasan bundan pek bir farklı olmazdı, nasıl bir tayfaymış o öyle27 aslında güncellenmemiş.Aaaa lafa bak her zaman ki tayfayı etiketledim beee ekstra kimse yok.
![]()
Herkesi kucaklıyorum ne yapayım o etiketteki herkesle muhabbetim var. Ayıp olur diye eksiksiz etiketliyorum.Forum etkinliklerinde falan kullanılan etiketleri kopyalasan bundan pek bir farklı olmazdı, nasıl bir tayfaymış o öyle![]()
Suratsız ddede @bazinga da gülseydi 28 olacaktı.
Hahaha kadın seni komedyen etti![]()
![]()
![]()
MS nin katkıları sadece yarışmıyorsunuz beğeni listesi sonra güldürü listesi enlerden ekmeğini yiyorsunuz ve sunucu olarak sizden para almıyoruz hatta ben ödeme yapıyorumAdı gibi gülücük saçıyor etrafa.![]()
Kiz resmen kapitalist sistemi foruma uygulamissin ABD gibisin 😱 @mrt-06 @MasacRE- @cookies @kerem @vadikızı @Dosi @dizi kolik @Bully @xBUGRAx @Aserat @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @DarkLegenD @Maskeli FedaiMS nin katkıları sadece yarışmıyorsunuz beğeni listesi sonra güldürü listesi enlerden ekmeğini yiyorsunuz ve sunucu olarak sizden para almıyoruz hatta ben ödeme yapıyorum![]()
![]()
@sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx