13-19 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / Şubat 2012 En Çok İzlenen Diziler

beyazsoy sadece o sahneye bağlamak doğru değil bende filmi izliyorum o tarz sahneler eğer gerçek hayatın ta kendisini anlatıyorsa abartılı kaçmaz zaten bu bir roman bu romandada geçen bir sahne ne yapsalardı yani fatmagüle değilde mustafayamı tecavüz etselerdi roman öyle yazılmış.. diğer bir konu filmdeki karakterler çok doğal oynuyor abartıya kaçmıyor .. insani duygulara hitap ediyor.. filmin devamlı takipçisi olsaydın filmle ilgili birçok doğal oynanan sahneyi sana söylerdim ama takip etmiyorsun..

beren saat ve Engin akyürek dışındakılerın oyunculuğana bişey demıyorum bu ikisi dışında kalan hepsi iyi oyuncu
çok sahici oynuyorlar...

bu arada fatmagül ne zaman romani yazıldı yahuu :))))

Son düzenleme:
beren saat ve Engin akyürek dışındakılerın oyunculuğana bişey demıyorum bu ikisi dışında kalan hepsi iyi oyuncu
çok sahici oynuyorlar...

bu arada fatmagül ne zaman romani yazıldı yahuu :))))

Fatmagülün Suçu Ne Kitabının yazarı Usta yazar Vedat Türkali'dir. filmdede gerçek kızı, oyuncu deniz türkali oynuyor..

Fatmagülün Suçu Ne Kitabının yazarı Usta yazar Vedat Türkali'dir. filmdede gerçek kızı, oyuncu deniz türkali oynuyor..

Vedat türk ali böyle bir roman yazmadı destere :)))) adam sadece film seneryosu yazdı. bu dizide fatmagülün suçu ne filminin uyarlaması sadece. yani roman uyarlaması değil. aynı iffet gibi..

sendeki bu fatmagül aşkına sapka çıkarıyorum diziye roman bilem yazdırdın helal olsun :))))))))

Vedat türk ali böyle bir roman yazmadı destere :)))) adam sadece film seneryosu yazdı. bu dizide fatmagülün suçu ne filminin uyarlaması sadece. yani roman uyarlaması değil. aynı iffet gibi..

sendeki bu fatmagül aşkına sapka çıkarıyorum diziye roman bilem yazdırdın helal olsun :))))))))

bence sen bu kadar iddialı konuşup kahkahalar atmadan önce google da bir araştırma yap beyazsoy:)

Arastırdim vedat turkalının Başlıca eserleri
Bir Gün Tek Başına (roman, 1974)
Eski Şiirler, Yeni Türküler (şiirler, 1979)
Üç Film Birden (senaryolar, 1979)
Mavi Karanlık (roman, 1983)
Eski Filmler (senaryolar, 1984)
Bu Gemi Nereye (yazılar, anılar, 1985)
Dallar Yeşil Olmalı (oyun, 1985)
Tek Kişilik Ölüm (roman, 1989)
Özgürlük İçin Kürt Yazıları (yazılar, 1996)
Güven (roman, 1999)
Komünist (anı, 2001)
Yeşilçam Dedikleri Türkiye (roman, 2001)
Bu Ölü Kalkacak (oyun, 2002)
Dallar Yeşil Olmalı (oyun, 2002)
Kayıp Romanlar (roman, 2004)
Yalancı Tanıklar Kahvesi (roman, 2009)

görüldüğü üzere senin fatos gül yok :)))))

araştırma denince sadece vikipedide araştırma yapmayı kastetmedim ..
şöyle yaz: vedat türkali fatgülün suçu ne
bunu yaz karşına kitabin fiyatı çıkar nerden alacağın kaça alacağın çıkar..

ikincisi şöyle yapalım ikimiz bir kitapçıya gidelim ben fatmagülün suçu ne adlı kitabı isteyeyim sende : binbir gece , aliye , öyle bir geçer zamanki adlı kitapları iste bakalım satıcı hangimize neresiyle gülecek:) o zaman belli olur .. senaryonun ve kitabın farklı şeyler olduğu:)

araştırma denince sadece vikipedide araştırma yapmayı kastetmedim ..
şöyle yaz: vedat türkali fatgülün suçu ne
bunu yaz karşına kitabin fiyatı çıkar nerden alacağın kaça alacağın çıkar..

ikincisi şöyle yapalım ikimiz bir kitapçıya gidelim ben fatmagülün suçu ne adlı kitabı isteyeyim sende : binbir gece , aliye , öyle bir geçer zamanki adlı kitapları iste bakalım satıcı hangimize neresiyle gülecek:) o zaman belli olur .. senaryonun ve kitabın farklı şeyler olduğu:)

Destere vedat türkali böyle bir roman yazmadı. kendisi 1986 da filmin senaryosunu yazdı. o alacağın kıtap Sebahat altiparmakoğlu tarafından 2011 yılında senin gibi dizinin romanı sananlari kandırmak için fılmın Seneryosunun öykü haline getirilmiş hali :)))))))

Hakkaten dizi tutunca kitabı yazılmış :))))) kapitalist dünya ışte :)))))))))