- Reaksiyon puanı
- 51,341
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ozan son haftalarda, haftalık reytinglerde değerli yorumlarından bizi mahrum bırakıyorsun.
Muhtesem yuzyil super a/b de fatmagul ve kurtlar vadisi yanina bile yaklasamiyorlar totalde iyi.
Muhteşem Yüzyıl Total'de Artacaktir Mihrimah Mehmet Ve Selim Karakterlerini Oynicak Ve Çomar Cihangir Rolünü Oynuycak Elemanlar Gelince en az 14 en fazla 16 totalde bekliyorum
kvp ab dizisi deil muhteşemyuzyil kardesim total dizisi aslında ama tnt yaptigi hatalar reytinglerini düşürttü mesela reklam içine etmeselerdi 14 reyting en fazla 13 düserdi fatma gülde 12 lerde gezerdi ama tnt abarttı simdi yeni yeni düzeldi a/b birinciligi almis vadi tebrik etmek lazım
fatmagül her iki gruptada birinci olmayı başarmış süper bir durum bu..
kurtlar vadisi ab de çok gerilere düşmüş..
muhteşemyüzyıl herzamanki gibi süper durumda
öbgz öylede izleniyor böylede helal olsun..
hocam bende 3D Gözlük Aldım Yeni Vadi 50 Reyting M.Yüzyıl 50 Reyting alio takınca çıkartınca şimdiki liste
bu hayat 3D siz çekilmez kreys ben boşunamı kullanıyorum .. hayata daha renkli bakıyorsun)
katiliyorum herkeze 3D Gözlük Tavsiye ederim
Bu ne ya 15 reytıngle birinci mi olurmus.. nerde eski günler
bu fatmagülün değil Hep bu rtugun suçu )))
rtük şimdi izin verse cemılenın başına neler neler geldi reyting tavan yapardi.. fatmagul kötü yollara düşer başına neler neler gelirdi
.... şimdi dizilerde yastıklar sadece koltuklarda kulanılıyor )))))))
beyazsoy rtük ün izin vermemesiyle alakalı değil insanlar belli bir zaman sonra hep aynı tarz şeylerden sıkılıyor onun için bu daha çok senaryoyu çekenlerin tercihi bence öyle..ayrıca fatmagülün birinci bölümündeki sahne için iki sezonluk başarılı bir filmi yargılaman çok abartılı oluyor ..
beyazsoy rtük ün izin vermemesiyle alakalı değil insanlar belli bir zaman sonra hep aynı tarz şeylerden sıkılıyor onun için bu daha çok senaryoyu çekenlerin tercihi bence öyle..ayrıca fatmagülün birinci bölümündeki sahne için iki sezonluk başarılı bir filmi yargılaman çok abartılı oluyor ..
Ben yüksek reytıng için yazdım ama
Önemli olan ilk başta dizi izlemek. sonra senaryon kötü değilse o ilk kıtleyı sürüklüyorsun bısekılde türkiye insanlar özelikle kadınlar basladıkları diziyi bitiriyor ... ortada başarı var takdir etmek lazım )))