13-19 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / Şubat 2012 En Çok İzlenen Diziler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,341
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Son düzenleme:
Ozan son haftalarda, haftalık reytinglerde değerli yorumlarından bizi mahrum bırakıyorsun. :(

Iki grubtada ilk 5 e giren dizileri tebrik ediyorum hepsi cok basarili, bu arada KVP nin Total de 4. AB de 3. Sirada olmasina cok sevindim insallah bu hafta dahada yükseliriz.

vadi çok iyi reytinglerle totalde 4. ab de 3. olmuş :D inşallah böyle devam ederiz

Muhtesem yuzyil super a/b de fatmagul ve kurtlar vadisi yanina bile yaklasamiyorlar totalde iyi.

Muhtesem yuzyil super a/b de fatmagul ve kurtlar vadisi yanina bile yaklasamiyorlar totalde iyi.

Muhteşem Yüzyıl Total'de Artacaktir Mihrimah Mehmet Ve Selim Karakterlerini Oynicak Ve Çomar Cihangir Rolünü Oynuycak Elemanlar Gelince en az 14 en fazla 16 totalde bekliyorum

kvp ab dizisi deil muhteşemyuzyil kardesim total dizisi aslında ama tnt yaptigi hatalar reytinglerini düşürttü mesela reklam içine etmeselerdi 14 reyting en fazla 13 düserdi fatma gülde 12 lerde gezerdi ama tnt abarttı simdi yeni yeni düzeldi a/b birinciligi almis vadi tebrik etmek lazım

Muhteşem Yüzyıl Total'de Artacaktir Mihrimah Mehmet Ve Selim Karakterlerini Oynicak Ve Çomar Cihangir Rolünü Oynuycak Elemanlar Gelince en az 14 en fazla 16 totalde bekliyorum

kvp ab dizisi deil muhteşemyuzyil kardesim total dizisi aslında ama tnt yaptigi hatalar reytinglerini düşürttü mesela reklam içine etmeselerdi 14 reyting en fazla 13 düserdi fatma gülde 12 lerde gezerdi ama tnt abarttı simdi yeni yeni düzeldi a/b birinciligi almis vadi tebrik etmek lazım

aynen aga vadi tnt de bu reytingleri alabiliyosa şapka çıkarmak lazım :D

fatmagül her iki gruptada birinci olmayı başarmış süper bir durum bu..

kurtlar vadisi ab de çok gerilere düşmüş..

muhteşemyüzyıl herzamanki gibi süper durumda

öbgz öylede izleniyor böylede helal olsun..

fatmagül her iki gruptada birinci olmayı başarmış süper bir durum bu..

kurtlar vadisi ab de çok gerilere düşmüş..

muhteşemyüzyıl herzamanki gibi süper durumda

öbgz öylede izleniyor böylede helal olsun..

hocam bende 3D Gözlük Aldım Yeni Vadi 50 Reyting M.Yüzyıl 50 Reyting alio takınca çıkartınca şimdiki liste :D

katiliyorum herkeze 3D Gözlük Tavsiye ederim

keşanlı ali destanı totalde 19. ab grubunda 17. bu kadar kalitelibir filmin aldığı bu dereceleri kabul etmektense dünyaya 3D gözlükle bakmak en uygunu.. çünkü dünyayı bu şekilde kabul edersen bu seyirciyede hakaret etmeden duramazsın.:) onun için en iyisi 3d gözlük:)

Fatmagül'ün Suçu Ne yükselmis yine, Adini Feriha Koydum'da.. Sevindim.

bısrey sorabılırmıyım resımlerınız nasıll koyuyorsunuz ben yenıyım de bılmıyorum.

Bu ne ya 15 reytıngle birinci mi olurmus.. nerde eski günler

bu fatmagülün değil Hep bu rtugun suçu :))))
rtük şimdi izin verse cemılenın başına neler neler geldi reyting tavan yapardi.. fatmagul kötü yollara düşer başına neler neler gelirdi
.... şimdi dizilerde yastıklar sadece koltuklarda kulanılıyor :))))))))

Son düzenleme:
Bu ne ya 15 reytıngle birinci mi olurmus.. nerde eski günler

bu fatmagülün değil Hep bu rtugun suçu :))))
rtük şimdi izin verse cemılenın başına neler neler geldi reyting tavan yapardi.. fatmagul kötü yollara düşer başına neler neler gelirdi
.... şimdi dizilerde yastıklar sadece koltuklarda kulanılıyor :))))))))

beyazsoy rtük ün izin vermemesiyle alakalı değil insanlar belli bir zaman sonra hep aynı tarz şeylerden sıkılıyor onun için bu daha çok senaryoyu çekenlerin tercihi bence öyle..ayrıca fatmagülün birinci bölümündeki sahne için iki sezonluk başarılı bir filmi yargılaman çok abartılı oluyor ..

beyazsoy rtük ün izin vermemesiyle alakalı değil insanlar belli bir zaman sonra hep aynı tarz şeylerden sıkılıyor onun için bu daha çok senaryoyu çekenlerin tercihi bence öyle..ayrıca fatmagülün birinci bölümündeki sahne için iki sezonluk başarılı bir filmi yargılaman çok abartılı oluyor ..

emin ol o sahne olmasa çoktan biterdi :D

Ben yüksek reytıng için yazdım ama
Önemli olan ilk başta dizi izlemek. sonra senaryon kötü değilse o ilk kıtleyı sürüklüyorsun bısekılde türkiye insanlar özelikle kadınlar basladıkları diziyi bitiriyor ... ortada başarı var takdir etmek lazım :))))

Ben yüksek reytıng için yazdım ama
Önemli olan ilk başta dizi izlemek. sonra senaryon kötü değilse o ilk kıtleyı sürüklüyorsun bısekılde türkiye insanlar özelikle kadınlar basladıkları diziyi bitiriyor ... ortada başarı var takdir etmek lazım :))))

beyazsoy sadece o sahneye bağlamak doğru değil bende filmi izliyorum o tarz sahneler eğer gerçek hayatın ta kendisini anlatıyorsa abartılı kaçmaz zaten bu bir roman bu romandada geçen bir sahne ne yapsalardı yani fatmagüle değilde mustafayamı tecavüz etselerdi roman öyle yazılmış.. diğer bir konu filmdeki karakterler çok doğal oynuyor abartıya kaçmıyor .. insani duygulara hitap ediyor.. filmin devamlı takipçisi olsaydın filmle ilgili birçok doğal oynanan sahneyi sana söylerdim ama takip etmiyorsun..