13 Şubat 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• İbo Show | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | atv

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
TRT Müzik - Farklı Sahne Tekrar Konuk: İzel :Z

Şok oldum öylesine açmıştım. 😱 Anlayana büyük mesaj olmuş teşekkürler TRT... Bugün İbo Show kadrosunda İzel de olmalıydı...

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy

Merakla beklenen reyting sonuçları, belli oldu.

Gönül Dağı
tüm gruplarda zirvede yer aldı. Dizi ciddi bir yükseliş yaşadı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk kanalını memnun edecek oranlar elde etmeye devam etti. Dizi AB grubunda yükseliş yaşadı.

Bir hafta yükselip diğer hafta düşüş yaşayan Sen Çal Kapımı bu hafta oranlarında artış yaşadı.

Survivor AB ve ABC1 grubunda 3. sırada yer adı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord ve ilgili herkes

Gönül Dağı çok iyi yükselmiş. 11 reytingi geçmiş ilk defa ve ABC1'de 12 reyting almış. Kendi rekorunu kırmış. :)

Cumartesi gününü keyifli kılması adına 2-3 tane çok sağlam dizi lazım.
Gönül Dağı tek başına sahnede..
Diğer iki dizinin pek bir anlamı ve önemi olmadığı oranlarından belli.

KYA Total olmasa zaten çoktan Final veren bir dizi olurdu. Bir dizinin T ve AB arasındaki rating farkı 5 hatta 6 ya çıkıyor!!!
SÇK ülkenin sırf sosyal medya için uzatılan, çekile çekile bir hale gelen dizisi... Bu kadar sakin sadece 3 dizinin olduğu bir günde ederi sadece 4.

İbo Show terkedilmiş.

Survivorda Cumartesi günü alabileceği oranlarda seyrediyor. Acun konseyde gene birşeylerden bashetti.Hiç memnun değil ama yapacak birşey yok. Bu yılda Survivorun ederi bu. Haftasonu 6--8 , Haftaiçi 4--6.

Gönül Dağı güzel yükselmiş.

Kuzey Yıldızı Total ve ABC'de hafif düşmüş ama AB'de yükselebilmiş.

Sen Çal Kapımı Total ve ABC'de geçen haftaya yakın gitmiş ama AB'de güzel yükselmiş.

Cumartesi gününü keyifli kılması adına 2-3 tane çok sağlam dizi lazım.
Gönül Dağı tek başına sahnede..
Diğer iki dizinin pek bir anlamı ve önemi olmadığı oranlarından belli.

KYA Total olmasa zaten çoktan Final veren bir dizi olurdu. Bir dizinin T ve AB arasındaki rating farkı 5 hatta 6 ya çıkıyor!!!
SÇK ülkenin sırf sosyal medya için uzatılan, çekile çekile bir hale gelen dizisi... Bu kadar sakin sadece 3 dizinin olduğu bir günde ederi sadece 4.

İbo Show terkedilmiş.

Survivorda Cumartesi günü alabileceği oranlarda seyrediyor. Acun konseyde gene birşeylerden bashetti.Hiç memnun değil ama yapacak birşey yok. Bu yılda Survivorun ederi bu. Haftasonu 6--8 , Haftaiçi 4--6.

Ben daha düşük bekliyordum abi dün ki bölüm iyi değildi pek ama sosyal medya konusunda sana katılmıyorum abi ya sadece sosyal medya ile olacak iş değil

Havalar soğuk olunca iki gündür tüm diziler yükseliyor darısı bu akşam Menajerimi Ara'nın da başına. 🙏

SÇK son direnişlerini yaşıyor nisan ayını görebileceğini sanmıyorum. İbo Show'un bu kadar düşmesi ilginç. Gönül Dağı da şaşırtmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı güzel gidiyor ancak kanalın en az izlenen işi şu oranlarda final haksızlık olur Star transfer etse fena olmaz. :D

Gönül Dağı çatır çatır yükseliyor. Muhteşem bir iş. Sağlam bir ekip işi. Helal olsun. 12 almış ABC1'de.

Kardeşlerim haftaya nasıl bir giriş yapacak merak ediyorum. Umarım en azından 4,50 ve üstü alır ki alacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem