Arada izlemelik değil. 3 bölümdür baskı yapıyorum izliyorsun yani en azından konuya yorum yaptığına göre.Yalan Dünya üçüncü, arada sırada izlemelik.
Sen banlıyken Ozan tek başına Yalan Dünya yorum konusunu coşturuyordu. @EveN
Arada izlemelik değil. 3 bölümdür baskı yapıyorum izliyorsun yani en azından konuya yorum yaptığına göre.Yalan Dünya üçüncü, arada sırada izlemelik.
Allah aşkına biri dünkü anlıklarla bugünkü anlıkları karşılaştırsın yaKurtlar Vadisi muhteşemden düşük gitmiş 😛 15 rüyanızda görürsünüz 13 anca AB de ise yazık olucak size
22 bölüm olarak ayarlandı diye biliyorum.Kardeş Payı çok uzun sürmez bence ilk bölüm etkisi bu
Arkadaşım bu ne ya kozunu oynadı diye. Daha bir sürü karakterler var. Gelecek hafta daha yüksek alıcak ve sonra mustafadan sonra hürrem ölücek cihangir mahidevranın acısı vs vs bir sürü olay var koz diye bir şey diyemeyiz. En heyecansız bölümlerde 10 rating almayı başarıyor my. Vadi her bölüm çatışmalı heyecanlı. Tamam düşük alıyor demiyorum ama my'ı küçük görmenizi anlamıyorum. Sonuçta bir türk dizisi ve ülkemizi yabancı ülkelerde temsil ediyor guru duyun birazAllah aşkına biri dünkü anlıklarla bugünkü anlıkları karşılaştırsın ya
my en büyük kozunu oynamasına rağmen vadiden fark yiyecek
vadi yarın en kötü 14 alacak zaten 15 bekliyorum ben geçen haftadan yüksek anlıklar
yarın bu mesajdan bi daha alıntı yapacam 13 falan çok komik
Kardeş Payı'nın muhtemelen en yüksek reytingi bu geceki reytingleri olur. Herkesin anlayabileceği, izleyebileceği bir dizi değil. İşler Güçler'den biraz daha iyi gidecektir muhtemelen.
Dizi 3 lere düşerse star tahammül edemez. Ki büyük ihtimalle olacağı oBence de ilk bölüm etkisidir. Orta vadede 4-5 reyting alsa yine devam eder..
Yok dizi biter demiyorum yani reyting olarak söyledim.22 bölüm olarak ayarlandı diye biliyorum.
ffışhhhİgor ile Ali'nin kavgası kılıç yerine ekmek bıçağıyla yapılıyor @xemrexxx @destere
bnce cemreeli ojeli bir gül ağa işide olabilir
Bir ihtimal hayal olabilir . Asıl amaç abdulleyi geri getirmek abdulley duyunca hemen gelir zaten.aga hayal olabilir mi acaba kendimle çelişiyorum bunu sorarken ama cahit polatı vurunca insan şaşırıyor
Bu dizi çok düşüş yaşamaz bence.Yok dizi biter demiyorum yani reyting olarak söyledim.
Dizi 3 lere düşerse star tahammül edemez. Ki büyük ihtimalle olacağı o