13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Yalan Dünya üçüncü, arada sırada izlemelik. :D
Arada izlemelik değil. :T: 3 bölümdür baskı yapıyorum izliyorsun yani en azından konuya yorum yaptığına göre. :D :D

Sen banlıyken Ozan tek başına Yalan Dünya yorum konusunu coşturuyordu. :X @EveN

Arkadaşım hoşgeldin düşük gitmiş Kardeş Payı iyi gitmiş ama düşecektir ilk bölüm etkisi.

Kurtlar Vadisi muhteşemden düşük gitmiş 😛 15 rüyanızda görürsünüz 13 anca AB de ise yazık olucak size :D
Allah aşkına biri dünkü anlıklarla bugünkü anlıkları karşılaştırsın ya :D
my en büyük kozunu oynamasına rağmen vadiden fark yiyecek :d
vadi yarın en kötü 14 alacak zaten 15 bekliyorum ben geçen haftadan yüksek anlıklar

yarın bu mesajdan bi daha alıntı yapacam 13 falan çok komik :D

Bence de ilk bölüm etkisidir. Orta vadede 4-5 reyting alsa yine devam eder..

>> Murat Karakuş ~ @_MuratKarakus
0b6f77453e063294c6e6d860d1ee05ee.jpeg

Kurtlar Vadisi izlerken reklamda Arkadaşım Hoşgeldinde gülüp sonra bir anda Vadiye dönüp ciddi moda geçince insanın psikolojsi bozuluyo :)

Ahmet Kuralla Murat Cemcir bence dizi işine hiç girmesin. Nasılsa TV`de kıymetleri bilinmiyor. Sinema ile yollarına devam etsinler.

Gerçi hangi komedinin değeri biliniyor ki?

>> Tayyip Osmanoğlu ~ @tayyip61
73b21b56c9d9ac7cd097476fbeab9292.jpeg

Kurtlar Vadisi ! Yok ulan böyle bir diziye rakip. 10 yıldır izliyorum 50 yıl daha izlerim !

>> safiye şenocak ~ @SnckSafiye
4bdd8c897eee97dec06c0ff474170eda.jpeg

#kurtlarvadisi her türlü izletiyosun kendini be :)

CABİR ~ @cabiru1
70a1f1574a60d5672185da72e8f01ffb.jpeg

RT @etemmcelik: Bu kurtlar vadisinin reklamlarini bekledigim kadar sevgilimi beklemedim :D

>> Mert ~ @maestromert
09a5c2e4e9c055643670958a5b852558.jpeg

Kurtlar Vadisi'nin diğer dizilerden farkı:Diğer dizilerde bölüm bitince ,gelecek bölümü merak edersin.Ama KVP'da gelecek bölümün fragmanını.

arkadaş doğru söylemiş gelde bekle şimdi :(

Allah aşkına biri dünkü anlıklarla bugünkü anlıkları karşılaştırsın ya :D
my en büyük kozunu oynamasına rağmen vadiden fark yiyecek :D
vadi yarın en kötü 14 alacak zaten 15 bekliyorum ben geçen haftadan yüksek anlıklar

yarın bu mesajdan bi daha alıntı yapacam 13 falan çok komik :D
Arkadaşım bu ne ya kozunu oynadı diye. Daha bir sürü karakterler var. Gelecek hafta daha yüksek alıcak ve sonra mustafadan sonra hürrem ölücek cihangir mahidevranın acısı vs vs bir sürü olay var koz diye bir şey diyemeyiz. En heyecansız bölümlerde 10 rating almayı başarıyor my. Vadi her bölüm çatışmalı heyecanlı. Tamam düşük alıyor demiyorum ama my'ı küçük görmenizi anlamıyorum. Sonuçta bir türk dizisi ve ülkemizi yabancı ülkelerde temsil ediyor guru duyun biraz :)

Kardeş Payı'nın muhtemelen en yüksek reytingi bu geceki reytingleri olur. Herkesin anlayabileceği, izleyebileceği bir dizi değil. İşler Güçler'den biraz daha iyi gidecektir muhtemelen. :)

üstüme alındım lafı :)

ama dediğin doğru :))

Kardeş Payı coşmuş :A :D

Arkadaşım Hoşgeldin niye eskisi gibi yüksek çıkmıyor anlıklarda 😱 😱