13 Şubat 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
İzleyiciler Merhamet`ten Pis Yediliye dönmediler. Pis Yedili kötü ilerliyor.

SF reklam mıydı hatırlamıyorum. Değild herhalde.

21:39 SF reklam dönüşü.

Merhamet'in TT olmasini beklerdim çünkü çok begenildi :)

pis yedili gün değiştirme vakti gelmek üzere ama bu anlıktan sonra oranları artar hep reklama girdi.

bu girişte veznenin orda yapılan oylamada toplamda en az 350 oy görünüyor.....eee her üye 1 oy kullanabildiğine göre......yaaa oy kullananlar firar etti yada piyasaya kaçak oy sürüyo birileri....ben 350 tane üyeyi hayatımda bir arada görmedim....aman tanrım...yoksa matrix gerçekte kaçak girişler mi oluyo foruma....ajan koruma programlarını tedavüle koyun biran önce.....:winkk:

- - - Ekleme - - -

sf yine picasso tablosu gibi şahaser yaratmış sbt anlıklarında....:beaten:

bu girişte veznenin orda yapılan oylamada toplamda en az 350 oy görünüyor.....eee her üye 1 oy kullanabildiğine göre......yaaa oy kullananlar firar etti yada piyasaya kaçak oy sürüyo birileri....ben 350 tane üyeyi hayatımda bir arada görmedim....aman tanrım...yoksa matrix gerçekte kaçak girişler mi oluyo foruma....ajan koruma programlarını tedavüle koyun biran önce.....:winkk:

Aga biri şike yaptı. MY Tam 300'de kalmıştı. Aktif üyeler oy kullanınca biraz daha arttı. :F

- - - Ekleme - - -

sf yine picasso tablosu gibi şahaser yaratmış sbt anlıklarında....:beaten:

anket herkese açık galiba :D bu anket bişi değil 50 binlik anket vardı