Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Reyting sonuçları + yorum eklendi.
------

Bu sene AB hiçbir diziye yüz vermiyor ya şaka gibi. En çok izlenen dizi olan AMİ bile zar zor 4 bandını görebiliyorken Kalp Yarası'nın düşüşüne şaşırmadım. Total reytingi bu civarda gittiği sürece rahat rahat devam eder gerçi.

Evli adamın sırf PR için kardeşi yaşındaki kızın ağzına düşüp gereksiz yakınlıkta paylaşımlar yapması da Aşkın Tarifi'ni kurtaramamış. Hande ve Kerem PR işini iyi becerdi diye herkes benzer numaraları yapmaya çalışıyor ama olay PR falan değil SE-NAR-YO. Birkaç hafta önce 4 küsür reytingleri görmüşken niye bu kadar düştü diye bakılması lazım artık.

Kahraman Babam'dan hala final haberi gelmemesi çok ilginç ama eski müdürün hatrına devam ettiriyorlar galiba. 7-8 bölüm stok çekerken her ihtimale karşı bir tane final de çekmişlerdir umarım.

MC'nin zirve dönemleri başladı hayırlı olsun. :A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yeni programların reytingini merak eden varsa:

FOX'taki programa biraz denk geldim ve kadın bence çok ruhsuz sunuyor. Bu sezon haberciden dönme bir reality sunucusunun programı tutacaksa Ece Üner'i daha avantajlı görüyorum. Böyle programlarda daha atik olmak gerekiyor ve kendisinin de ağzı iyi laf yaptığı için daha iyi kıvıracaktır diye düşünüyorum. TV8'deki program da kışın ilgi çekebilirdi ama bütün bir sezon boyunca psikolojiye ve gerçek hayat hikayelerine doymuşken yazın kim izler ki. Bence aynı mantıkla yerine Kırmızı Oda tekrarlarını koysunlar o da üç aşağı beş yukarı bu kadar izlenir. :A
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yaprak Dökümü tekrarıyla şov yapmış, böyle unutulmaz işlerin hala ilgi görmesi çok güzel. Listede en güzel tebriği hak ediyor. :X
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam