12 Temmuz 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Her Sey Yolunda Merkez'in AB'si yukselmeye baslamis sonunda. AB dizisi oldugunu gosterdi nihayet. Umarim gelecek haftalarda biraz daha artis yasar oranlarinda. :)

Her Sey Yolunda Merkez'in AB'si yukselmeye baslamis sonunda. AB dizisi oldugunu gosterdi nihayet. Umarim gelecek haftalarda biraz daha artis yasar oranlarinda. :)
Dün Spiderman'izledim , Dünkü Her Şey Yolunda Merkez'in yeni bölümünün son yarım saatini izledim ama sıkıcıydı.

örümcek adam iyi gitmiş ramazanda :D
3+1 kanalı için yeterli reytingleri alıyor
kapanmadan kazan eğlenceliydi o da iyi gitmiş
nihat hatipoğlu 2 programını ilk4 e sokmayı başarmöış tebrikler :)
fox un dizisi şu an için iyi ama yeni sezona zor

Kapanmadan Kazan`a başvuru olmadığı için Doksanların seyircisini alarak pek de iyi iş çıkarmamış. Gelecek bölümde yine çakılır. :) Ben hayatımda bu kadar sıkıcı program görmedim.

Kapış Kapış beklentilerin altında. Eğer yükselmezse sadece bir yaz programı olarak kalır. Ben yeni BBEB olur diyordum ama sonuçlar tam tersi yönde.

Sana Bir Sır Vereceğim iyi gitmiş.

Nihat Hocanın programını dizilerle karıştıran ve kendini komik zanneden arkadaşlar, total A/B konusu diziler için geçerli. Her hangi dini bir programda bir klişe görebilir misiniz? Siz görüyorsanız bravo. Klişe diziler de olur. Örneğin Polatın her sezon 19 kere vurulup ölmemesi ve her sezon finalinde tekrar vurulması ya da ölüm tehlikesi geçirmesi. O yüzden ağır totale mahkum. Klişe vol 999. :kiki:
E ben diyorum A/B'nin izlemesindeki tek ölçüt kalite değildir diye, ama sen hala öyleymiş gibi davranıyosun. Sonra da sadece diziler için... Pekala :)
A/B genel olarak daha kalitelidir ama dizinin A/B'si yüksek diye kesinlikle kaliteli olacak diye bir kural da yok. A/B nasıl bi şey ki sadece kaliteliyi izliyor?
İlla siyasete bağlatacaksınız ha :D

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD] SANA BIR SIR VERECEGIM[/TD]
[TD] FOX TV[/TD]
[TD] 12.07.2013[/TD]
[TD] 21:25:01[/TD]
[TD] 23:34:19[/TD]
[TD] 293[/TD]
[TD] 1172[/TD]
[TD] 2499
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD] SANA BIR SIR VERECEGIM[/TD]
[TD] FOX TV[/TD]
[TD] 12.07.2013[/TD]
[TD] 21:25:01[/TD]
[TD] 23:34:19[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 1166[/TD]
[TD] 2491[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İki gruptada çok iyi gitmiş. :)

Dün Spiderman'izledim , Dünkü Her Şey Yolunda Merkez'in yeni bölümünün son yarım saatini izledim ama sıkıcıydı.
Ben sıkılmadım, gayet güzel bir bölümdü bence. Hiçbir dizinin bende tamamını izleyemiyorum zaten Her Şey Yolunda Merkez içinde aynı şey geçerli ama izlediğim kadarıyla yine eğlenceliydi bölüm. 😉

Sen Bizim Evin Hallerini izlersin artık TürkWeb'ten. :X:X

- - - Ekleme - - -

Kapanmadan Kazan`a başvuru olmadığı için Doksanların seyircisini alarak pek de iyi iş çıkarmamış. Gelecek bölümde yine çakılır. :) Ben hayatımda bu kadar sıkıcı program görmedim.

Kapış Kapış beklentilerin altında. Eğer yükselmezse sadece bir yaz programı olarak kalır. Ben yeni BBEB olur diyordum ama sonuçlar tam tersi yönde.

Sana Bir Sır Vereceğim iyi gitmiş.

Nihat Hocanın programını dizilerle karıştıran ve kendini komik zanneden arkadaşlar, total A/B konusu diziler için geçerli. Her hangi dini bir programda bir klişe görebilir misiniz? Siz görüyorsanız bravo. Klişe diziler de olur. Örneğin Polatın her sezon 19 kere vurulup ölmemesi ve her sezon finalinde tekrar vurulması ya da ölüm tehlikesi geçirmesi. O yüzden ağır totale mahkum. Klişe vol 999. :kiki:
Kapanmadan Kazan'ı izlemedim ama Kapış Kapış'ı izlediğim kadarıyla bu tür yarışmaların miyadı doldu artık Revan. Star'da Çarkıfelek vardı bir ara. Orada da 30 saniye içinde eşyaları topluyorlardı. Onun gibi bir şey olmuş bu. Haa aslında izlenilebilir bir program olabilir ama bu sunucuyla imkansız. Sinan Çalışkanoğlu kendini komik sanıyor sanırım. Bu programı daha farklı isimler sunsa çok daha başarılı oranlar alırdı. En basitinden bir örnek : Suheyl ve Behzat Uygur. :)

anlıklar bence konudan silinsin nedense yanlışmışlar sbt de silmiş

örümcek adama bak be nekadar yayınlanmasına rağmen açık ara günün en çok izleneni çok iyi :)[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]ÖRÜMCEK ADAM
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]4.28
[/TD]
[TD]16.44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]ÖRÜMCEK ADAM
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]3.04
[/TD]
[TD]12.82
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kapış kapış düşmüş [TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]KAPIŞ KAPIŞ
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]3.01
[/TD]
[TD]11.66
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KAPIŞ KAPIŞ
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]3.44
[/TD]
[TD]14.39
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

3 artı 1 çok iyi oranlar almış[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]3+1
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]2.55
[/TD]
[TD]21.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]3+1
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]3.09
[/TD]
[TD]22.11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tuhaf taksi artık pt2 de de iyi değil[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]21
[/TD]
[TD]TUHAF TAKSİ
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]1.81
[/TD]
[TD]7.68
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]TUHAF TAKSİ
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]1.9
[/TD]
[TD]7.79
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BİR YASTIKTA TOTALDE 44. ABDE 34. OLARAK ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ GİTMİŞ :( ŞU ANDA TEKRARINI İZLİYORUM.... YENİ BÖLÜMÜ İZLİYEMEMİŞTİM :( SANA BİR SIR VERECEGİM VARDI ÇÜNKÜ :D @xBUGRAx