12 Temmuz 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Sihirli Annem'e ne olmuş öyle, artık sihir yapamıyor galiba. :d Birden çöküvermiş. :d

büyük risk bölünüyorya %99 ilk 10a ab de giriyor canımın içinden basarili hafta içi hergün yeni bölümleriyle star da

Düşman Kardeşler 2. bölümüyle Ab'sini de arttırarak iki grupta da 1. olmuş.

Bebek Firarda her zamanki gibi yine çok izlenmiş.

Arka Sokaklar'ın tekrarı Kanal D'nin en çok izlenen programı olmuş.

Doktorlar ilk 5'e girerek başarısını sürdürmüş.

Wipe Out benim bildiğim kadarıyla 1-2 reyting alıyordu. Çarşamba gerçekten iyi oranlar aldı. Güzel bir program
Gelelim bugüne: Düşman Kardeşlerin totalde iyi olacağını söylemiştim. Ama şaşırtıcı şekilde AB`de de artmış. Bu tür diziler: Akasya Durağı, Düşman Kardeşler nedense iyi reytingler alıyor. Tebrikler
İşler Güçler iyi bir dizi. Reytingini İnşallah arttırır

ben dusman kardeslerin dusecegini hic sanmiyorum 5 dakika baktim. dizi ikinci cennet mahalesi kadroda saglam. korkarim akasya duragi cennet mahllesi hortlayacak :))))))

Dusman Kardesker 5 reytingi gecerek her 2 grupta'da zirvede yer almis.
Bebek Firarda her 2 gruptada ikinci sirada yer almis , cok basarili gitmis.

Ama Wipeout gecen sene 1-2 reyting aliyodu , simdi ise 4.7 reyting almis , cok sevindim bende izliyorum.

Show Tv de yayinlanan Düsman Kardesler adli komedi dizisi bu hafta yükselerek iki grubtada zirveyi kapmis, yaz sezonuna göre aldigi reytingler gayet iyi bakalim Show Tv bu dizi yi iyi kullanabilecekmi?

Atv de yayinlanan Bebek Firar da iki grubtada iyi oranlar alarak 2. olmayi basarmis ama Atv nin gündüz kusaginda yayinlanan dizi tekrarlari cok iyi gitmemis.

Isler Gücler iki grubtada vasat gitmis, Insanlar Alemi ise Total de geride kalmasina ragmen AB de . olarak gayet iyi gitmis.

Beni Affet tekrarı 0,68 reyting almış. :d Böyle rezillik görmedim. :d

Star Ana Haber haliyle yine dipte. :D Star tükürdüğünü yalasın bence zaten alışık bu duruma. Uğur Dündar'ın peşinden koşsun.

Son düzenleme: