Şaşırmadım.@mrt-06 Songül Karlı tüm gruplarda 100 dışı kalmış, ne düşünüyorsun?Bizim izlemediğimiz evlilik programları veto yiyor herhalde
Şaşırmadım.@mrt-06 Songül Karlı tüm gruplarda 100 dışı kalmış, ne düşünüyorsun?Bizim izlemediğimiz evlilik programları veto yiyor herhalde
Tuba neyi tutturamıyor ya Bir oyuncunun reytingini ölçeceksen diZisinin ilk bölüm reytingine bakacaksın . Getirmiyim önüne kanıtı 20 dakika dizisinden daha net anlayabiliyoruz kara para aşk dahil birşey söyleyeceksen mantıklı şeyler söyle total 5 ab de 5-8 taban reytingi var tubanın 3oranlarla başlamıyoruz yavrum biz hadene kadar değişik bir gün en mantıklı yorumu billy kane yapmış ben şok ben iptal yani
tek dizilik star diyenleri kaale almaya bile gerek yok onlar 13 yıldır aynı dizide oynayan gerçek tek dizilik neconun fanları
@FurkanTB bu ka enişeni belli etme bence tamam Tuba 3 dizidir tutturamıyor gecenin kraliçesi tutarsa müthiş asi si de unutulacak biliyoruz)))
@HarzeM zannımcahalkımız pastoral hayat seviyor fransadaki dağı taşı izlemiş @denizz19 gibi senin dediğin ilk dk lerde
@mrt-06 süper mod olarak yakamozlaşmadan yorum yapalım pliiizz:::
ayrıca foxcu halukundan vadicisine @ABAY_06 herkes için reklam işe yaramış bu reytingleri meryeme yormuşlar ne ka güzel demek sultanımın 3.91 reytingi var kşimde var bu reyting beroş bile kösemi bu ka artırmadı @Harunnn60 @destere
ayrıca şu an bir reytinglere baktım karagül ilk bölüm 3.77; kırıgın çiçekler 3.48 ile başlamış bu dizi de onlar gibi artarsa ne diyecekler bakalım o kişilerinşallah artar da meryemimin reytinigi de artmış olur gözlerinde
kız @Çiğdem- bu arada güzel kadınnlara büyü yapmayı bırak bacaklarını kırcam artık senin.ss
bir güncük @sürgünüm gibi akşama ka yatayım dedim bir uyutmadınız be 51 bildirim.ss
hay maşallah etiketlyeyen etiketlyenekız çiğdem sen hiç konuşma 40 tane kara büyü yaptın dimi.ss
batuhan son cümlede olayı bilip de gülme nedenin ne
doğu beyciğim sizi vadideki gibi boğazın derin sularına gömeriz
aserat düşünmüyor değilim dün @HarzeM e de dedim zatiabay ben buralardayım hep
Poyraz karayel izlitom haftanin en guzel saatlerini seninle 40.kez ayni seyi tartisarak harcayamam glu gluTuba neyi tutturamıyor ya Bir oyuncunun reytingini ölçeceksen diZisinin ilk bölüm reytingine bakacaksın . Getirmiyim önüne kanıtı 20 dakika dizisinden daha net anlayabiliyoruz kara para aşk dahil birşey söyleyeceksen mantıklı şeyler söyle total 5 ab de 5-8 taban reytingi var tubanın 3oranlarla başlamıyoruz yavrum biz hade
Dün gece 2 saat oldu ve hiç çişe çıkamadım diyordun, 2 kuşak reklamı ne ara verdi?Bu arada @sürgünüm gk 2 kusak reklam verdi bir yerde reklamsiz demistin
Basta ve sonda arada cok uzun reklamsiz gittiDün gece 2 saat oldu ve hiç çişe çıkamadım diyordun, 2 kuşak reklamı ne ara verdi?
Her neyse 4 kuşak reklam vermeye başlayınca öğreniriz gerçek reytinglerini.Basta ve sonda arada cok uzun reklamsiz gitti
Sana gore dirilis 3 kusak reklam veriyo demekki reytingleri gercek degilHer neyse 4 kuşak reklam vermeye başlayınca öğreniriz gerçek reytinglerini.
Devlet kanalının fazla reklam vermesine gerek yok, kendisini kurtarsa yeter. Özel kanallarla bir mi tutalım?Sana gore dirilis 3 kusak reklam veriyo demekki reytingleri gercek degil
Vatandasi keriz yerine koyalim yani nasilsa oduyoruz reklam vermeyelim neyse poyraza donelimDevlet kanalının fazla reklam vermesine gerek yok, kendisini kurtarsa yeter. Özel kanallarla bir mi tutalım?
Kralice sana hesap verecek degil melunGecenin kraliçesi nasıl başlamış öyle? Edho'nun özeti bile fark atmış neredeyse..
Edho'nun total oranları iyi de ab'de de yükseliş yaşaması şart...
Kralice sana hesap verecek degil melun
Ha işte böyle doğruları görürsün anladın nihayet şükürler olsun. ben zaten gülüuorum asıl sana glu glu byyyPoyraz karayel izlitom haftanin en guzel saatlerini seninle 40.kez ayni seyi tartisarak harcayamam glu glu
ay yazık sana cevap vereyim diye poyrazın bitmesini mi bekledinHa işte böyle doğruları görürsün anladın nihayet şükürler olsun. ben zaten gülüuorum asıl sana glu glu byyy
Ne poyrazı ne karayeli en nefret ettiğim dizilerden biri kendileri. bence sen gerçek dünyaya dönmelisin yukada takas arkadışımız çok güzel anlatmış bi oku istersen daha açık ve öz anlatmış. twitterda beni takip edenlere bak bakym sadece fanlar mı?ay yazık sana cevap vereyim diye poyrazın bitmesini mi bekledintwitterınızda takılın siz gerçek dünyaya girme bence glu glu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?