12 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mrt-06 Songül Karlı tüm gruplarda 100 dışı kalmış, ne düşünüyorsun? :F Bizim izlemediğimiz evlilik programları veto yiyor herhalde :A
Şaşırmadım. :A Songül zaten tek başına bir şey yapamazdı yanına bari Alişan'ı alaymış. :A

ne kadar değişik bir gün en mantıklı yorumu billy kane yapmış ben şok ben iptal yani :D
tek dizilik star diyenleri kaale almaya bile gerek yok onlar 13 yıldır aynı dizide oynayan gerçek tek dizilik neconun fanları :D
@FurkanTB bu ka enişeni belli etme bence tamam Tuba 3 dizidir tutturamıyor gecenin kraliçesi tutarsa müthiş asi si de unutulacak biliyoruz:))))
@HarzeM zannımcahalkımız pastoral hayat seviyor fransadaki dağı taşı izlemiş @denizz19 gibi senin dediğin ilk dk lerde:D
@mrt-06 süper mod olarak yakamozlaşmadan yorum yapalım pliiizz::::)
ayrıca foxcu halukundan vadicisine @ABAY_06 herkes için reklam işe yaramış bu reytingleri meryeme yormuşlar ne ka güzel demek sultanımın 3.91 reytingi var kşimde var bu reyting beroş bile kösemi bu ka artırmadı @Harunnn60 @destere :A
ayrıca şu an bir reytinglere baktım karagül ilk bölüm 3.77; kırıgın çiçekler 3.48 ile başlamış bu dizi de onlar gibi artarsa ne diyecekler bakalım o kişiler :D inşallah artar da meryemimin reytinigi de artmış olur gözlerinde:D
kız @Çiğdem- bu arada güzel kadınnlara büyü yapmayı bırak bacaklarını kırcam artık senin.ss

bir güncük @sürgünüm gibi akşama ka yatayım dedim bir uyutmadınız be 51 bildirim.ss

hay maşallah etiketlyeyen etiketlyene :F kız çiğdem sen hiç konuşma 40 tane kara büyü yaptın dimi.ss
batuhan son cümlede olayı bilip de gülme nedenin ne:A
doğu beyciğim sizi vadideki gibi boğazın derin sularına gömeriz:A
aserat düşünmüyor değilim dün @HarzeM e de dedim zati :Aabay ben buralardayım hep :A
Tuba neyi tutturamıyor ya Bir oyuncunun reytingini ölçeceksen diZisinin ilk bölüm reytingine bakacaksın . Getirmiyim önüne kanıtı 20 dakika dizisinden daha net anlayabiliyoruz kara para aşk dahil birşey söyleyeceksen mantıklı şeyler söyle total 5 ab de 5-8 taban reytingi var tubanın 3oranlarla başlamıyoruz yavrum biz hade

Tuba neyi tutturamıyor ya Bir oyuncunun reytingini ölçeceksen diZisinin ilk bölüm reytingine bakacaksın . Getirmiyim önüne kanıtı 20 dakika dizisinden daha net anlayabiliyoruz kara para aşk dahil birşey söyleyeceksen mantıklı şeyler söyle total 5 ab de 5-8 taban reytingi var tubanın 3oranlarla başlamıyoruz yavrum biz hade
Poyraz karayel izlitom haftanin en guzel saatlerini seninle 40.kez ayni seyi tartisarak harcayamam glu glu

Gecenin kraliçesi nasıl başlamış öyle? Edho'nun özeti bile fark atmış neredeyse.. :A

Edho'nun total oranları iyi de ab'de de yükseliş yaşaması şart...

Herkes dizinin başarısızlığını meryeme yıkmış.

Kadın napsın daha elinden geleni yapıp oynuyor dizide.Ayrıca bu dizisi tutmazsa sonraki tutar bu işler böyledir :)

Ki ben yükselebilceğine inanıyorum ayrıca star meryemi de bereni değerlendiremediği gibi değerlendiremezse kapatsınlar kanalı :(

gecenin kraliçesi düşük başlamış ama ilk bölümü iyiyse yükselir
aşk yeniden ise 165 dakikalık bölüm yayınlayarak rekora koştu dizi süreleri 180 dakikaya gidiyor

ay yazık sana cevap vereyim diye poyrazın bitmesini mi bekledin:D twitterınızda takılın siz gerçek dünyaya girme bence glu glu :D
Ne poyrazı ne karayeli en nefret ettiğim dizilerden biri kendileri. bence sen gerçek dünyaya dönmelisin yukada takas arkadışımız çok güzel anlatmış bi oku istersen daha açık ve öz anlatmış. twitterda beni takip edenlere bak bakym sadece fanlar mı?