Her izledigi dizi batan @destere den dizi analizi.))dün reklamsız gidince gecenin kraliçesi bir çok kişi sanırım diziyi yarım bırakıp tuvalet ihtiyacını gidermeye gitti yoksa bu kadar düşük gelmezdi oranlar
başlangıçtaki pariste aşkı anlatan sıkıcı 40 dakikanın verdiği eziyete rağmen yinede dizinin ilk reytingleri hiç fena değil önümüzdeki bölüm reytingler iki katına çıkacaktır çok heyecanlı bir yerde bitti ?
acaba selin babaya mı viricik oğula mı ?
@beyazsoy bir yorum yapmış evlere şenlikdizinin ilk 40 dakikalık parisli kısımlarını beğenmiş güya??? oysa en sıkıcı ve berbat yeriydi başlangıçtaki aşkitolu fransız bölümsonra türkiyeye dönünce konu belki klasik sahnelerle doldu ama heyecan arttı dizide , fransadaki aşkitolu bölümler çok kısa tutulsaydı ve her saat başı seyirci zaruri ihtiyaçlarını gidersin diye reklam koysalardı eminim en az 6 reytingle başlardı
İddiamin arkasinsayim fransa sahnesin sonu hariç cok başarılı yazilmis ama sonra ne olduysa (senarist değişti muhtemelen) tekdizi klişe Türk dizilerine döndü. Basta göndermeler ,alt metinler , espriler cok calisilmis bos sahne yok. Bu giris sahnesi ama hatalari bu giris sahnesinin uzun tutulması buyuk hata saatlerce yemekler fransayi gezmeler deniz sahnesi falan filan cok gereksiz Sonrasi da sacma sapan bir Türkiye hikayesi
Meryem berbat otesi oynadi oynadi mi bilmiyorum figuran olsa daha cok diziye etkisi olurdu. Sonuc bence normal dunde yazdim eskiya rekip olmaz en fazla kaderinin yazıldığı gün kadar reyting alir diye. Ben bu hikayenin cok toparlanacagini da dusunmuyorum hikaye kılışe aci aşkın aynısi .