12 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün reklamsız gidince gecenin kraliçesi bir çok kişi sanırım diziyi yarım bırakıp tuvalet ihtiyacını gidermeye gitti yoksa bu kadar düşük gelmezdi oranlar

başlangıçtaki pariste aşkı anlatan sıkıcı 40 dakikanın verdiği eziyete rağmen yinede dizinin ilk reytingleri hiç fena değil önümüzdeki bölüm reytingler iki katına çıkacaktır çok heyecanlı bir yerde bitti ?
acaba selin babaya mı viricik oğula mı ? :)

@beyazsoy bir yorum yapmış evlere şenlik :) dizinin ilk 40 dakikalık parisli kısımlarını beğenmiş güya??? oysa en sıkıcı ve berbat yeriydi başlangıçtaki aşkitolu fransız bölüm :) sonra türkiyeye dönünce konu belki klasik sahnelerle doldu ama heyecan arttı dizide , fransadaki aşkitolu bölümler çok kısa tutulsaydı ve her saat başı seyirci zaruri ihtiyaçlarını gidersin diye reklam koysalardı eminim en az 6 reytingle başlardı :)
Her izledigi dizi batan @destere den dizi analizi.))

İddiamin arkasinsayim fransa sahnesin sonu hariç cok başarılı yazilmis ama sonra ne olduysa (senarist değişti muhtemelen) tekdizi klişe Türk dizilerine döndü. Basta göndermeler ,alt metinler , espriler cok calisilmis bos sahne yok. Bu giris sahnesi ama hatalari bu giris sahnesinin uzun tutulması buyuk hata saatlerce yemekler fransayi gezmeler deniz sahnesi falan filan cok gereksiz Sonrasi da sacma sapan bir Türkiye hikayesi

Meryem berbat otesi oynadi oynadi mi bilmiyorum figuran olsa daha cok diziye etkisi olurdu. Sonuc bence normal dunde yazdim eskiya rekip olmaz en fazla kaderinin yazıldığı gün kadar reyting alir diye. Ben bu hikayenin cok toparlanacagini da dusunmuyorum hikaye kılışe aci aşkın aynısi .

Yorumumda ne var ki? :) Tanıtımlarda 3 yıllık bekleyiş demiyor muydu? 3 yıl 3 reyting etmiş ben de doğru orantı kurdum 7 yıl da 7 reyting edebilir dedim. :)

3 ----------------------> 3
7 ----------------------> x => 3x = 21 -> x = 7 çıkıyor. 😉 Matematiğime kimseye laf söyetmem. :A
isviçre dağlarına sürülme vaktin gelmiş :A neyse dizinin bölümünü açalım izleyen 7-8 kişi var kesin:A

sen de aynısını yapıyon bu dizi komple meryemin üstüne yıkıldıysa bu reyting meryemin demektir bu sistemde 3.91 reytingi olan başka bir insan yok eleştirirken övüyorsun :D
Şimdi başka yerlere çekme, ne demek istediğimi güzel anladın. Ama kendi istedigin gibi yorumluyorsun.
Dizi açikca Meryem üzerinden tanitildi. Star TV gibi kanalda çok tanitimla nomral bir dizi de en az 3.5 ile başliyorsa, ki bu Murat'in dizi de olabilirdi.
Diğer artı reytingler genel olarak Meryem'in reytingleri olacakti, çünki star olarak uzun zamandir tanitildi. Neyse görüluyor ki, hiçbir artisi olmamış.

Her izledigi dizi batan @destere den dizi analizi.))

İddiamin arkasinsayim fransa sahnesin sonu hariç cok başarılı yazilmis ama sonra ne olduysa (senarist değişti muhtemelen) tekdizi klişe Türk dizilerine döndü. Basta göndermeler ,alt metinler , espriler cok calisilmis bos sahne yok. Bu giris sahnesi ama hatalari bu giris sahnesinin uzun tutulması buyuk hata saatlerce yemekler fransayi gezmeler deniz sahnesi falan filan cok gereksiz Sonrasi da sacma sapan bir Türkiye hikayesi

Meryem berbat otesi oynadi oynadi mi bilmiyorum figuran olsa daha cok diziye etkisi olurdu. Sonuc bence normal dunde yazdim eskiya rekip olmaz en fazla kaderinin yazıldığı gün kadar reyting alir diye. Ben bu hikayenin cok toparlanacagini da dusunmuyorum hikaye kılışe aci aşkın aynısi .

baştaki sahneler hiç klişe değildi değilmi?? :) ne kadar orjinaldi ? ne kadar değişikti? parlak oğlan yurtdışına gider güzel kızla karşılaşır dili içine kaçar heyecandan, kızda irkek görmemiş abaza ya oğlana anında sarıverir bir gecelik aşk sonucu yavru peydahlarlar ??? tanrım bu orjinallik sanırım abd dizilerinden esinlenilmiş ilk defa böyle bir sürpriz sahne görüyorum ?? :)
oysa devamı klişeydi değilmi ? ilk başlangıçraki muhteşem senaryoyu gölgelemişti öyle dimi :))

beyazsoy gittikçe yorumların tuhaflaşmaya başladı eskiden 24 saatte bir doğruyu gösteriyordun ? şimdi araki tek doğruya rastlayasın ? :)

birde benim yorumlarımla reytingler uyum sağlamayabilir çünkü yorumlarımı reytingler açıklanmadan önce yaparım o yüzden reytinge gör yorumumu değerlendirdiğinde bir çok kez olumlu dediklerim kötü reyting almıştır olumsuz dediklerim iyi reyting almıştır bu durumun bende farkındayım ? ama eminim sen hiç yanılmıyorsundur ? çünkü reytingler açıklandıktan sonra yorum yapıyorsun senin işin kolay :)

Şimdi başka yerlere çekme, ne demek istediğimi güzel anladın. Ama kendi istedigin gibi yorumluyorsun.
Dizi açikca Meryem üzerinden tanitildi. Star TV gibi kanalda çok tanitimla nomral bir dizi de en az 3.5 ile başliyorsa, ki bu Murat'in dizi de olabilirdi.
Diğer artı reytingler genel olarak Meryem'in reytingleri olacakti, çünki star olarak uzun zamandir tanitildi. Neyse görüluyor ki, hiçbir artisi olmamış.
ne dediğini anlamadım cidden :D diyorsun ki dizi komple meryem uzerli üzerinden tanıtıldı bu reytin= meryemin reytingi :D
neyse öteki sitede diziyle ilgili yazı yazmam lazım:D

Edho dusmus bu dususun devami da gelir İnşallah.
Bir Garip Aşk kanalini sevindirecek oranlar almis sevindim
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta yayınlanmadı ve bu haftaki bölümün ilk başları sıkıcıydı. Haftaya da bölüm bomba olacağı için tekrar oranlarını artıracaktır.

Ayrıca Gecenin Kraliçesi ve Aşk Yeniden neredeyse hiç reklam vermedi. EDHO ise 4 kuşak 60 dakika reklam verdi, bu kadar uzun reklam süresinde zap yapan izleyicilerden muhakkak geri dönmeyen de olmuştur.

Gecenin Kraliçesi'ne gelince herkes o kadar olumsuz yorum yapıp bana bir şey bırakmamışlar. Ben de artık övgülerimi Cuma Kösem'e saklıyorum. :A

Dizinin tutması lazım mesela Kurt Seyit'in de izleyini vardı forumda. :A
hayır onu izleyenler 3.bölümde terketti:A
ayrıca ayrımcılık yapmayın yönetimde çok kösem izleyen var diye hemen konusu açıldı .ss senin biricik starın ilk 50 ye giremeyen diziyi bile 13 bölüm sürdürüyor bu dizi sene sonuna ka devam edecek öyle ya da böyleen kötü:A

dünya starı diyorsun sadece türkiyedeki reytingle değerlendiriyon bu ne çelişki :A ayrıca daha dizinin reytingi belli değil ilk bölümden en yüksek alan 5.5 alıyor bu dizi 3.91 yuvarlak hesap 4 almış :A
Ben burdaki reytingleriyle değerlendiriyorum şöherete burda kavuştu burdan para kazanıyor şuan için. Tabi ama alacağa taş taşlasa 5-6 gibi olur fazlasını alamaz.

Ben burdaki reytingleriyle değerlendiriyorum şöherete burda kavuştu burdan para kazanıyor şuan için. Tabi ama alacağa taş taşlasa 5-6 gibi olur fazlasını alamaz.
kırgınlar gk dan düşük başlamış ama şu an 9 alıyor :A
ayrıca meryem parayı buradan kazanmıyor tamamiyle :D dizisi yayınlanamdan 70 ülkeye satışmasa star ne bu ka para verir ne de bu ka reklam yapardı :A nanik @sürgünüm e :A

baştaki sahneler hiç klişe değildi değilmi?? :) ne kadar orjinaldi ? ne kadar değişikti? parlak oğlan yurtdışına gider güzel kızla karşılaşır dili içine kaçar heyecandan, kızda irkek görmemiş abaza ya oğlana anında sarıverir bir gecelik aşk sonucu yavru peydahlarlar ??? tanrım bu orjinallik sanırım abd dizilerinden esinlenilmiş ilk defa böyle bir sürpriz sahne görüyorum ?? :)
oysa devamı klişeydi değilmi ? ilk başlangıçraki muhteşem senaryoyu gölgelemişti öyle dimi :))

beyazsoy gittikçe yorumların tuhaflaşmaya başladı eskiden 24 saatte bir doğruyu gösteriyordun ? şimdi araki tek doğruya rastlayasın ? :)

birde benim yorumlarımla reytingler uyum sağlamayabilir çünkü yorumlarımı reytingler açıklanmadan önce yaparım o yüzden reytinge gör yorumumu değerlendirdiğinde bir çok kez olumlu dediklerim kötü reyting almıştır olumsuz dediklerim iyi reyting almıştır bu durumun bende farkındayım ? ama eminim sen hiç yanılmıyorsundur ? çünkü reytingler açıklandıktan sonra yorum yapıyorsun senin işin kolay :)

Ben bunlarin aynisini diziyi izlerken yazdim. Ac dizinin sayfasina bak. Yahuu bu iftira bana o kadar yapisti ki artik reyting sayfasina yorum bile yapmaz oldum))). @sürgünüm bu yuzden bana dizilerin fragmanınıdan yorum yaptiriyor ilk bölümü bile izletirmiyor birak reytingi goreyim)))

Ha ac bak gecenin kralicenin fragmani yayinlaninca ne yazmisim

https://fav10.net/forum/threads/gec...-fragmanı-star-tv.252355/page-14#post-2588092

Fransa sahnesi giriş sahnesi iki kisi tanisacak bunda olabildiğine eğlenceli farklı olmuslar oglan kizla tanismak icin corba bile yapiyor. Kizi ikna edene kadar kismi cok iyiydi sonra sıkıcı olmaya başladı farkli bir sey sunamadilar. Meryemde ben oyunculuk adina hic bir şey gormedim kadin tukenmis resmen)))

hayır onu izleyenler 3.bölümde terketti:A
ayrıca ayrımcılık yapmayın yönetimde çok kösem izleyen var diye hemen konusu açıldı .ss senin biricik starın ilk 50 ye giremeyen diziyi bile 13 bölüm sürdürüyor bu dizi sene sonuna ka devam edecek öyle ya da böyleen kötü:A
Dün senden başka yorum yapan yoktu bu arada 8 kişiyi nerden çıkardın? :A

Kardeşim Göç Zamanı konusunu da açarsın dimi :bhr: Gerçi Vahide'yi seviyon sen ama belli olmaz Star var işin ucunda :A
Kardeşim cidden onu unutmuşum. :F Yine tutturamadım, ne uğursuzum arkadaş daha bir tane açtığım dizinin konusu tutmadı. :A Vahide'yi ben de severim ona bulaşmasam iyi olur. :A

kırgınlar gk dan düşük başlamış ama şu an 9 alıyor :A
ayrıca meryem parayı buradan kazanmıyor tamamiyle :D dizisi yayınlanamdan 70 ülkeye satışmasa star ne bu ka para verir ne de bu ka reklam yapardı :A nanik @sürgünüm e :A
Yahu satsınlarda başka ülkeye burda iş yapmadıktan sonra gerisi boş. :D Kırgınlar alıyoda G.k sürünüyor şimdi diplerde. @GunesinOglu :A

Yahu satsınlarda başka ülkeye burda iş yapmadıktan sonra gerisi boş. :D Kırgınlar alıyoda G.k sürünüyor şimdi diplerde.@GunesinOglu :A
gk gecenink raliçesi be güneşin kızları değil :bağır:
nasıl sattığına bağlı senin aydrik yapım baktı kpa türkiyede reyitng almıyor yurtdışına diziyi 50 bölüm olarak satıp parayı peşin aldı :A gk da aynısını yaparsa nanik yapar sana:A

Dün senden başka yorum yapan yoktu bu arada 8 kişiyi nerden çıkardın? :A

Kardeşim cidden onu unutmuşum. :F Yine tutturamadım, ne uğursuzum arkadaş daha bir tane açtığım dizinin konusu tutmadı. :A Vahide'yi ben de severim ona bulaşmasam iyi olur. :A
@cookies
@vadikızı
@DarkLeqenD
@Ahmad
@destere
@Jonsnow (bu totoş %100 değil)

@denizz19 bugün izlici bayılır kesin:A
@Harunnn60 da bugün izlici o da izler izlemezse totoştur:A

gk gecenink raliçesi be güneşin kızları değil :bağır:
nasıl sattığına bağlı senin aydrik yapım baktı kpa türkiyede reyitng almıyor yurtdışına diziyi 50 bölüm olarak satıp parayı peşin aldı :A gk da aynısını yaparsa nanik yapar sana:A

@cookies
@vadikızı
@DarkLeqenD
@Ahmad
@destere
@Jonsnow (bu totoş %100 değil)

@denizz19 bugün izlici bayılır kesin:A
@Harunnn60 da bugün izlici o da izler izlemezse totoştur:A
İntikam'da öyle diyodunuz dizi yayından kalktı bir yurt dışı diye tuturmuşsunuz bir burda diziniz tutsunda sonra yurt dışına bakarız. Ben sana dedim M.y bir şansdı Meryem için 2 inci dizisi böyle olmaz aha dediğimde çıktı. :D