çiğdem yine eleştiri bomardımanı yapmışşsınkaradayım dünkü bölümüde 7 geçemiyorsa ohaaa yanii bu sezon bir yanlışlık var bi yerde
paramparça iyi dizi olabilir ama her dizinin bu yıl çift hane alamazken karagül dıında
paraçparçanın çok rahat şekilde 12 reytinglere gelmesi çok abartılı
geçen yıl olan küçük ağa durumuna benzetiyorm ben paramparçayı
küçük ağada hak etmediği yüksek reytingleri anlamsız şekilde çok rahat alıyordu ama bu yıl 7 geçemiyorlar
bence paramparçada hak etmediği reytingleri alıyor ayy zaten her yıl 1 tan süpriz dizi çıakrıyorlar ve yüksek reyting aldırıyorlar tuhaflık var bu işte eminimki seneye paramparçada 7 reytingi geçemicek küçük ağa gibi 🙂🙂🙂
4 reyting fark için ne diyorsun?Dün gece ABC1'de 9 reyting alır demiştim, aldıda.
4 reyting fark yok, daha yeni kalktım anticilik yapacak başka birisini bu. Hiç havamda değilim.4 reyting fark için ne diyorsun?
11.44-7.46=3.984 reyting fark yok, daha yeni kalktım anticilik yapacak başka birisini bu. Hiç havamda değilim.
cnm ben karadayıyı brakmadım reaksiyonu canlı izleyip 1-2 hafta karadayıyıda youtubeden izleyip yatıyordum ikisinide izliyordum yanı hiç kaçırdığım bölüm olmadı 🙂🙂çiğdem yine eleştiri bomardımanı yapmışşsınbir paramparça dizisinin izle derim ben , karadayı 3.sezonda ve sıktı artık sen bile karadayı bir ara bıraktın reaksiyon izledin reaksiyon çuvallayınca tekrar geçiş yaptın karadayıya yani izleyiclerde sıkılmış ki senin gibi diğer dizilere geçiş yapmışlar
Ha ha ha))) isid ile ilgili Fransa bizle ayni düşünüyor be))) siyasetle bu kadar bilgisiz ol sürekli post kast vallahi senin cesaretin bende olsa neler yapardım. Bu dergi basımı neden oldu sanıyorsun Fransa orta doğuda çoğu olayda Türkiye tezlerine yaklaştı . isid ile ayni düşünüyordu filistini devlet olarak taniyacakti ki olan oldu. Dedim ya siyaset konusunda bir kaç firinlik isin var)))sen de ışıdi destekledi diye öpülmeyen davutoğlu ile idare et panpa bana bulaşma)
ondan panpa ondan siyaseti bir sen bilirsin hadi glu gluHa ha ha))) isid ile ilgili Fransa bizle ayni düşünüyor be))) siyasetle bu kadar bilgisiz ol sürekli post kast vallahi senin cesaretin bende olsa neler yapardım. Bu dergi basımı neden oldu sanıyorsun Fransa orta doğuda çoğu olayda Türkiye tezlerine yaklaştı . isid ile ayni düşünüyordu filistini devlet olarak taniyacakti ki olan oldu. Dedim ya siyaset konusunda bir kaç firinlik isin var)))
Tek beni anlamıyorum bir çok kişi anlıyor. Ama anlamayanlar için de kendini birinciliğe altın harflerle yazdirdin burada yazdiklarinla))))ondan panpa ondan siyaseti bir sen bilirsin hadi glu glu)))
senib kriterlere uymadıysam sorry çok memnunum ben durumdanTek beni anlamıyorum bir çok kişi anlıyor. Ama anlamayanlar için de kendini birinciliğe altın harflerle yazdirdin burada yazdiklarinla))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?