Aynen şu kırmızı pullu efekti olan çok güzeldi keşke o olsa gerçekten.#47-ci mesajda dediğim gibi eskisi gibi olmalı
Eskiden FOX da öyle yazardı. Neyse ki düzeltti.
°°°mobil mesaj°°°
Karagül de afişteki gibi yazıyordu.denizyıldızı çok iyiydi bitişik yazardı. 🙄 STV abartmış magazin programı gibi yazıyor.
Şimdi Star aynısını yapıyorAynen şu kırmızı pullu efekti olan çok güzeldi keşke o olsa gerçekten.
#CesurHemşire konsept mi değiştiyor ne?? Yeni fragman "herşey ruyaymıydı" diye gösteriliyor sit-com'da bir ilk heralde
Karagül de afişteki gibi yazıyordu.
°°°mobil mesaj°°°
hiç güleceğim yoktudenizyıldızı çok iyiydi bitişik yazardı. 🙄 STV abartmış magazin programı gibi yazıyor.
Yani? Değişicekmi yoksa merak yapmak için mi?Klasik NTC Film.
Ben Karagül afişteki gibi hatırlıyorum ama? Neyse yanılıyorum herhalde.Hayır Karagül başlamadan bırakmıştı öyle yazmayı.
Yani? Değişicekmi yoksa merak yapmak için mi?
süslü iyidir içini açar insanınEn güzel Kanal D'nin yazısı şu an bu bir gerçek. Sade.
°°°mobil mesaj°°°
Kanal D'nin ki berbat nesi güzel. Seni objektifliğe davet ediyorum.En güzel Kanal D'nin yazısı şu an bu bir gerçek. Sade.
°°°mobil mesaj°°°
Ben Karagül afişteki gibi hatırlıyorum ama? Neyse yanılıyorum herhalde.
°°°mobil mesaj°°°
İçim açılsın istesem gidip komedi seyrederim Küçük Gelini yok. İnsanım gözünü yoruyor öyle yazı.süslü iyidir içini açar insanın