Her bölüm heyecanlı yapmak kolaymıBu dizinin mazeretleri de bitmiyor heyecanlı bölüm yapsınlar da düşmesinler o zaman.
Bu ara tüm diziler düşüşten nasip almaya başladı
Her bölüm heyecanlı yapmak kolaymıBu dizinin mazeretleri de bitmiyor heyecanlı bölüm yapsınlar da düşmesinler o zaman.
Ne bekliyorlarsa bir türlü gelemiyor o hamleler.Yasak elma dan güzel hamleler bekliyorum yoksa bu böyle gitmez
Evet gelemiyorNe bekliyorlarsa bir türlü gelemiyor o hamleler.
Dizi iyice kan kaybetti iki haftadır artık gelmeli.Evet gelemiyor
Normalde üst üste kan kaybetmezdi diye hatırlıyorum neden böyle oldu anlamadımDizi iyice kan kaybetti iki haftadır artık gelmeli.
İzleyici sıkıldı artık herhalde.Normalde üst üste kan kaybetmezdi diye hatırlıyorum neden böyle oldu anlamadım
5 yıl zaman atlamasını heyecan olsun diye yaptılar, ama tepkilerden dolayı devam edemediler ona. Zaten ne olduysa o bölümden sonra oldu.Yasak elma dan güzel hamleler bekliyorum yoksa bu böyle gitmez
Herhalde öyle olsa gerekİzleyici sıkıldı artık herhalde.
Doğru beli doğrulmadı o bölümden sonra5 yıl zaman atlamasını heyecan olsun diye yaptılar, ama tepkilerden dolayı devam edemediler ona. Zaten ne olduysa o bölümden sonra oldu.
Eski sezonlardaki gibi kadın entrikasından yürümeliler artık.Herhalde öyle olsa gerek
------
Doğru beli doğrulmadı o bölümden sonra
Umarım senarist sezon sonuna yaklaşırken doğru hikayeler yazar artık, yoksa sezon sonuna kadar 4+ ve altına düşmesinden korkuyorum.Doğru beli doğrulmadı o bölümden sonra
Bende de o endişe var ama şuan fox dizileri arasında yanılmıyorsam geçen hafta 1.ve 2.olmuşUmarım senarist sezon sonuna yaklaşırken doğru hikayeler yazar artık, yoksa sezon sonuna kadar 4+ ve altına düşmesinden korkuyorum.
Evet ya bunu görmek çok mu zorEski sezonlardaki gibi kadın entrikasından yürümeliler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?