12 Nisan 2019 Cuma | TV'de Ne Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yapımları İzleyeceksiniz?

• İstanbullu Gelin

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sokaklar

• Hercai

Oy: 1 25.0%
  • Gülperi

• Kızım

Oy: 1 25.0%
  • Payitaht "Abdülhamid"

• Yaparsın Aşkım

• Diğer (Belirtiniz)

• TV izlemeyeceğim / izlemedim

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,432
Puanı
1,060
zvgdy4-gif.57201

12 Nisan TV'de neler var?

İşte yayın akışı:

star-tv-png.53153

20.00 - İstanbullu Gelin
00.15 - Kardeş Çocukları (Tekrar)

kanal-d-png.53152

19.45 - Arka Sokaklar
00.15 - Zalim İstanbul (Tekrar)
fox-png.53154

20.00- Yaparsın Aşkım
00.15- İlk Buluşma

atv-png.53155

20.00 - Hercai
00.20 - Son Durak

show-tv-png.53156

20.00 - Gülperi
00.15-
Çarpışma (Tekrar)

trt-1-png.53151

20.00 - Payitaht "Abdülhamid"

tv8-png.53157

20.00 - Kızım
23.15 - Eser Yenenler Show

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bunları niye erkenden açtın, günlük açsaydın ya. :A @Dosi

TV İzlemem.
2 sebebi var. Birincisi hangi dizinin yeni bölümü yok anlıyoruz ve haftalık yayın akışı sitelerindeki gibi buradada önden olabilir. Geçen hafta Nöbet izleyicileri buradan öğrenmişti :A
ikincisi ben işe başladım yine ve gece erken yatıyorum, gününde değilde öncesi olması daha iyi hem sana sormuştum, cevap vermedin. Tek güldürü attın :A
3.sü zamanında Arslan Beyde erken açmıştı ve neden olmasın dedim.
4. aslında bir iki güne daha yayabilirdim ama 200.000 konuyu aradan çıkarmak için ard arda açtım :A
5. ha pardon tek 2 sebep var demiştim :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
2 sebebi var. Birincisi hangi dizinin yeni bölümü yok anlıyoruz ve haftalık yayın akışı sitelerindeki gibi buradada önden olabilir. Geçen hafta Nöbet izleyicileri buradan öğrenmişti :A
ikincisi ben işe başladım yine ve gece erken yatıyorum, gününde değilde öncesi olması daha iyi hem sana sormuştum, cevap vermedin. Tek güldürü attın :A
3.sü zamanında Arslan Beyde erken açmıştı ve neden olmasın dedim.
4. aslında bir iki güne daha yayabilirdim ama 200.000 konuyu aradan çıkarmak için ard arda açtım :A
5. ha pardon tek 2 sebep var demiştim :A
Dikkat etmemişim, görseydim bence günlük veya iki günlük açılabilir derdim. Mesela bugün salıysa hem salı, hem çarşamba açılabilir. Yarın çarşambaysa perşembe de açılabilir önceden. Öyle 3-4 gün önce olması konuyu alta düşürür sanki? Tabi senin kararın, ben sadece fikrimi belirtiyorum. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dikkat etmemişim, görseydim bence günlük veya iki günlük açılabilir derdim. Mesela bugün salıysa hem salı, hem çarşamba açılabilir. Yarın çarşambaysa perşembe de açılabilir önceden. Öyle 3-4 gün önce olması konuyu alta düşürür sanki? Tabi senin kararın, ben sadece fikrimi belirtiyorum. :D
Günu gelince bende ankette oyumu kullanıp yorumumu yapayım ozama. Tamam bundan sonra dediğin şekilde yaparım :D En Favori Güzel etkinliğim süresince açarım. En azından Mayıs Sonuna kadar devam ettirmeye çalısırım :D

• Beğendim
Günu gelince bende ankette oyumu kullanıp yorumumu yapayım ozama. Tamam bundan sonra dediğin şekilde yaparım :D En Favori Güzel etkinliğim süresince açarım. En azından Mayıs Sonuna kadar devam ettirmeye çalısırım :D
Sen de kalsın konu işte ya, açan yok zaten. Bir ara aylarca da ben yapmıştım, emek verelim lütfen. :A

• Güldürdün
Sen de kalsın konu işte ya, açan yok zaten. Bir ara aylarca da ben yapmıştım, emek verelim lütfen. :A
Tatil geliyor ve ben çoooooook uzun bir tatil yapacam. bende diziler gibi sezon finali yaparcam :A ama tabi yazın açan açsın, sonrasindada başkasi açarsa ses etmem :D

• Güldürdün
Tatil geliyor ve ben çoooooook uzun bir tatil yapacam. bende diziler gibi sezon finali yaparcam :A ama tabi yazın açan açsın, sonrasindada başkasi açarsa ses etmem :D
Aman kim açıyor sanki, eskiden günlük açılmadığında forumda ortalık karışırdı. Vay be... :A

• Güldürdün
Aman kim açıyor sanki, eskiden günlük açılmadığında forumda ortalık karışırdı. Vay be... :A
Eski forumu merak ediyorum baya:D Zamanında Tuba Büyüküstün ile Hazal Kaya eşleştiğinde, Tuba'ya 1400 küsür oy gelmiş :F
şimdiki 24 anca gelir belki :F

• Güldürdün
Eski forumu merak ediyorum baya:D Zamanında Tuba Büyüküstün ile Hazal Kaya eşleştiğinde, Tuba'ya 1400 küsür oy gelmiş :F
şimdiki 24 anca gelir belki :F
Ben de çok eski sayılmam, 2014'te geldim. Asıl olaylar benden önce yaşanmış, ben de kaçırdım sayılır. Yine de çok olaylara tanıklık ettim, şanslı hissediyorum kendimi :A

• Güldürdün