12 Nisan 2019 Cuma | TV'de Ne Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yapımları İzleyeceksiniz?

• İstanbullu Gelin

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sokaklar

• Hercai

Oy: 1 25.0%
  • Gülperi

• Kızım

Oy: 1 25.0%
  • Payitaht "Abdülhamid"

• Yaparsın Aşkım

• Diğer (Belirtiniz)

• TV izlemeyeceğim / izlemedim

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,446
Puanı
1,060

12 Nisan TV'de neler var?

İşte yayın akışı:

20.00 - İstanbullu Gelin
00.15 - Kardeş Çocukları (Tekrar)

19.45 - Arka Sokaklar
00.15 - Zalim İstanbul (Tekrar)

20.00- Yaparsın Aşkım
00.15- İlk Buluşma

20.00 - Hercai
00.20 - Son Durak

20.00 - Gülperi
00.15-
Çarpışma (Tekrar)

20.00 - Payitaht "Abdülhamid"

20.00 - Kızım
23.15 - Eser Yenenler Show

Reactions: Angelica
Bunları niye erkenden açtın, günlük açsaydın ya.
@Dosi

TV İzlemem.

Reactions: Dosi
Bunları niye erkenden açtın, günlük açsaydın ya.
@Dosi

TV İzlemem.
2 sebebi var. Birincisi hangi dizinin yeni bölümü yok anlıyoruz ve haftalık yayın akışı sitelerindeki gibi buradada önden olabilir. Geçen hafta Nöbet izleyicileri buradan öğrenmişti

ikincisi ben işe başladım yine ve gece erken yatıyorum, gününde değilde öncesi olması daha iyi hem sana sormuştum, cevap vermedin. Tek güldürü attın

3.sü zamanında Arslan Beyde erken açmıştı ve neden olmasın dedim.
4. aslında bir iki güne daha yayabilirdim ama 200.000 konuyu aradan çıkarmak için ard arda açtım

5. ha pardon tek 2 sebep var demiştim

Reactions: Yiğitt
Dikkat etmemişim, görseydim bence günlük veya iki günlük açılabilir derdim. Mesela bugün salıysa hem salı, hem çarşamba açılabilir. Yarın çarşambaysa perşembe de açılabilir önceden. Öyle 3-4 gün önce olması konuyu alta düşürür sanki? Tabi senin kararın, ben sadece fikrimi belirtiyorum.

Günu gelince bende ankette oyumu kullanıp yorumumu yapayım ozama. Tamam bundan sonra dediğin şekilde yaparım
En Favori Güzel etkinliğim süresince açarım. En azından Mayıs Sonuna kadar devam ettirmeye çalısırım

Sen de kalsın konu işte ya, açan yok zaten. Bir ara aylarca da ben yapmıştım, emek verelim lütfen.

Sen de kalsın konu işte ya, açan yok zaten. Bir ara aylarca da ben yapmıştım, emek verelim lütfen.
Tatil geliyor ve ben çoooooook uzun bir tatil yapacam. bende diziler gibi sezon finali yaparcam
ama tabi yazın açan açsın, sonrasindada başkasi açarsa ses etmem

Tatil geliyor ve ben çoooooook uzun bir tatil yapacam. bende diziler gibi sezon finali yaparcam
ama tabi yazın açan açsın, sonrasindada başkasi açarsa ses etmem
Aman kim açıyor sanki, eskiden günlük açılmadığında forumda ortalık karışırdı. Vay be...

Aman kim açıyor sanki, eskiden günlük açılmadığında forumda ortalık karışırdı. Vay be...
Eski forumu merak ediyorum baya
Zamanında Tuba Büyüküstün ile Hazal Kaya eşleştiğinde, Tuba'ya 1400 küsür oy gelmiş

şimdiki 24 anca gelir belki

Eski forumu merak ediyorum baya
Zamanında Tuba Büyüküstün ile Hazal Kaya eşleştiğinde, Tuba'ya 1400 küsür oy gelmiş

şimdiki 24 anca gelir belki
Ben de çok eski sayılmam, 2014'te geldim. Asıl olaylar benden önce yaşanmış, ben de kaçırdım sayılır. Yine de çok olaylara tanıklık ettim, şanslı hissediyorum kendimi

TV izlemedim