@xemrexxx in katır suratlı Efsunu var daha tanıtım çıkmadan hazırlamıştım kendimiBu diziye niye düşmansın
Ben seversin diye düşünmüştüm aslında.
@xemrexxx in katır suratlı Efsunu var daha tanıtım çıkmadan hazırlamıştım kendimiBu diziye niye düşmansın
Ben seversin diye düşünmüştüm aslında.
kudur sen kudur bu reytingler yeter de artar bile devam etmesi için,daha fazlasına gerek yokİnsanlarımız Avluya prim vermemiş güzel ayoll hep bu oranlarda takılsınlar gözüme batmadan@xemrexxx @Forumdash @kerem @serhatt @sokak sanati @Harunnn60
Demirören alır belki ama seneye O3 bize Hanedan'ı hazırlayacakmış. Yine Halit Ergenç'in de olacağı tahmnin ediliyor.Perşembe inanılmaz boş Vadiyi tekrar alın millet filmini iyi izledi özlemiş
Aaa yinemi tarihi dizide olacak halit beyDemirören alır belki ama seneye O3 bize Hanedan'ı hazırlayacakmış. Yine Halit Ergenç'in de olacağı tahmnin ediliyor.
Aaa öyle Karadeniz gibi abartılmasın bana yetiyor ayollkudur sen kudur bu reytingler yeter de artar bile devam etmesi için,daha fazlasına gerek yok
abartılmıyor merak etme abartıya ihitiyacı da yokAaa öyle Karadeniz gibi abartılmasın bana yetiyor ayoll
6 reytingte oldu sürece çok uğraşmam bu diziyleabartılmıyor merak etme abartıya ihitiyacı da yok
Aman uğraşmazsan hatrım kalır
Bende senin 4 reytingli mehmedinle uğraşmam.
Hahah Aaa o konuda da sen haklısınBende senin 4 reytingli mehmedinle uğraşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?