@xemrexxx in katır suratlı Efsunu var daha tanıtım çıkmadan hazırlamıştım kendimiBu diziye niye düşmansın
Ben seversin diye düşünmüştüm aslında.![]()
@xemrexxx in katır suratlı Efsunu var daha tanıtım çıkmadan hazırlamıştım kendimiBu diziye niye düşmansın
Ben seversin diye düşünmüştüm aslında.![]()
kudur sen kudur bu reytingler yeter de artar bile devam etmesi için,daha fazlasına gerek yokİnsanlarımız Avluya prim vermemiş güzel ayoll hep bu oranlarda takılsınlar gözüme batmadan@xemrexxx @Forumdash @kerem @serhatt @sokak sanati @Harunnn60
Demirören alır belki ama seneye O3 bize Hanedan'ı hazırlayacakmış. Yine Halit Ergenç'in de olacağı tahmnin ediliyor.Perşembe inanılmaz boş Vadiyi tekrar alın millet filmini iyi izledi özlemiş![]()
![]()
![]()
Aaa yinemi tarihi dizide olacak halit beyDemirören alır belki ama seneye O3 bize Hanedan'ı hazırlayacakmış. Yine Halit Ergenç'in de olacağı tahmnin ediliyor.![]()
Aaa öyle Karadeniz gibi abartılmasın bana yetiyor ayollkudur sen kudur bu reytingler yeter de artar bile devam etmesi için,daha fazlasına gerek yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abartılmıyor merak etme abartıya ihitiyacı da yokAaa öyle Karadeniz gibi abartılmasın bana yetiyor ayoll![]()
![]()
![]()
6 reytingte oldu sürece çok uğraşmam bu diziyleabartılmıyor merak etme abartıya ihitiyacı da yok![]()
Aman uğraşmazsan hatrım kalır
Bende senin 4 reytingli mehmedinle uğraşmam.
Hahah Aaa o konuda da sen haklısınBende senin 4 reytingli mehmedinle uğraşmam.![]()