12 Nisan 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Fox'cu derken sen kendi üzerine neden alınmıyorsun? Sonuçta artık sende onlardansın ve dolayısıyla karışıyormuşsun etlisine sütlüsüne. :)

Yoo benim hiç öyle bir durumum yok kanalda izlediğim 1 dizi var onuda nadiren izliyorum onun dışında başarısını tebrik ediyorum...
Fatih harbiye'nin de düşüşü gözle görülür ne yani yarı reytinge düşmüşken olumlu mu yorum yapalım.(b)Fox'çu olmadığım için etlisine sütlüsüne karışıyorum ama Fox'çular karışmasada sen ayrı değerlendirirdin sempatinden dolayı.:D

Yoo benim hiç öyle bir durumum yok kanalda izlediğim 1 dizi var onuda nadiren izliyorum onun dışında başarısını tebrik ediyorum...
Fatih harbiye'nin de düşüşü gözle görülür ne yani yarı reytinge düşmüşken olumlu mu yorum yapalım.(b)Fox'çu olmadığım için etlisine sütlüsüne karışıyorum ama Fox'çular karışmasada sen ayrı değerlendirirdin sempatinden dolayı.:D
Sen mi Fx'çu değilsin? :A

Şu Cumartesi gününe sağlam bir AB dizisi gelse var ya Survivor düşer epey ama açık ve net yok.

Sen mi Fx'çu değilsin? :A

Sen ne kadar Show'cu isen ben o kadar Fox'çuyum diyeceğim ama büyük yalan söylemiş olurum çünkü senin kadar olmam.:F
Fox ve Kanal D ve de Star en çok tebrik ettiğim ve sevdiğim kanallardır kaç kere söyledim bunu.:DShow ile Atv'nin sebebinide söyledim...

survivor rahat zirvede diğerleride idare etmiş

Bugünün Saraylısı her iki grupta çok iyi yükseliş yaşamış ve yeniden A\B'de 6 reytinge yaklaşmış.Dizi senaryosu eskisi kadar güzel değil ama yine de cumartesi A\B'de iyi gidebilecek bir dizi.
Fatih Harbiye son bölümlerinin reytingleri çok düşük.Umarım dizi yeniden yükseliş yaşar.
Survivor, Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe iyi gitmiş.
Show TV haftasonu programları çok iyi gitmiş.

TOTAL'de 5 reyting üstüne ciksa güzel olacak BS icin. AB'si gayet iyi gidiyor.

#BS'nin 2. 15 share alışı mı ne??? AB'si çok iyi Savaş iyi ki kötü oldu:A Fatih de kötü olsa bir reyting de o arttırsın zaar:T: Savaş sırtlayacamasın diziyi klişeler havada uçmasın:T:

Kim O AB'de Kib'O sayesinde çok iyi gitmiş. Bu kadın kadar doğal birini görmedim. Kiboşu kiboş yapan da bu heralde(b) tebrikler "Kibo'sh" :)

Yasak AB'de iyi gitmiş umut vaad ediyor mu yoksa boşluktan mı??? İyi tarafından bakalım umut vaad etsin :X

Reyting sonuçlarına bakmayalı çok olmuş herhalde sadece Karadayı ve Kara Para Aşk için reyting sonuçlarına bakıyorum o yüzden iki haftadır Bugünün Saraylısı'nın başarısını görmemişim.:)