12 Nisan 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı hangi yapımları izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 50.0%
  • Papatyam (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bitmeyen Şarkı (ATV)

• Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 12.5%
  • Wipe Out Türk - Yunan (Show)

• Çakıl Taşları - Tekrar (Fox)

Oy: 1 12.5%
  • Diğer (Lütfen belirtin.)

• TV izlemedim.

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Bende geçte olsa yorumlarımı belirteyim, malum okuldan geliyorum :)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki reyting ve share kaybetti. Geçen haftalarda 26-27'yi gören bir dizi için 25'e düşmek çok büyük bir problem değildir. Artık saçmalıklar başladı. Daha fazla düşmesi yakındır. Hele reklamların bu kadar sık girmesi zirve dizilerini baya bir zorluyor, galiba...
Bitmeyen Şarkı, PT2'de daha başarılı olur. Ama Salı PT1'e ATV hangi dizisini koyarsa koysun Aşk ve Ceza'nın 5-6 oranında aldığı reytingi alamaz. Aşk ve Ceza'nın Salı'ya dönmesi gibi bir ihtimalde yok zaten...
Tövbeler Tövbesi, ilk iki bölümüne göre çok iyi. Ben başarılı olabileceğini zannetmemiştim. Çünkü ÖBGZK'ile yaklaşık 30-45 dakika çakıştı. Buna rağmen A/B' 5, Total'de 4 alması izleyici kitlesi edindiğini gösterir. Zaten Salı en boş gün.
Papatyam başarılı. Zaten dizinin Gülşen'i Aslı OMAĞ tarafından bir sezon daha dizinin devam edileceği açıklandı. Star bu aile dizisine sahip çıkıyor. Keşke böyle dizilerin sayısı arttırılsa. Ama Papatyam'da biraz saçmaladı gibi. Birol Güven daha mantıklı senaryolar yazarsa sevinirim. Yakın takipçisi olmasamda bitmesini istemediğim dizilerden birisi.
Çakıl Taşları'nı niye Salı günü PT1'de tekrarıyla yayınlıyorlar. Anlamıyorum. Gerçekten çok güzel bir dizi. FOX'tan mantıklı bir hareket bekliyorum Çakıl Taşları konusunda.

merhaba ben de foruma yeni kaydoldum ben de görüsümü belirtiyim tövbeler tövbesinin bitmesi gerekir öyle bir geçer zamankinin de reytinlerinde 1.25 gibi bir düsme olmus bunun nedenini kanala bağlayabiliriz cünkü cok fazla reklam vardı ve arada 1 er dk kalık reklamlar vardı aslında bu 1 er dkkalık reklamlar yasak degilmi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki reyting ve share kaybetti. Geçen haftalarda 26-27'yi gören bir dizi için 25'e düşmek çok büyük bir problem değildir. Artık saçmalıklar başladı. Daha fazla düşmesi yakındır. Hele reklamların bu kadar sık girmesi zirve dizilerini baya bir zorluyor, galiba...
Bitmeyen Şarkı, PT2'de daha başarılı olur. Ama Salı PT1'e ATV hangi dizisini koyarsa koysun Aşk ve Ceza'nın 5-6 oranında aldığı reytingi alamaz. Aşk ve Ceza'nın Salı'ya dönmesi gibi bir ihtimalde yok zaten...
Tövbeler Tövbesi, ilk iki bölümüne göre çok iyi. Ben başarılı olabileceğini zannetmemiştim. Çünkü ÖBGZK'ile yaklaşık 30-45 dakika çakıştı. Buna rağmen A/B' 5, Total'de 4 alması izleyici kitlesi edindiğini gösterir. Zaten Salı en boş gün.
Papatyam başarılı. Zaten dizinin Gülşen'i Aslı OMAĞ tarafından bir sezon daha dizinin devam edileceği açıklandı. Star bu aile dizisine sahip çıkıyor. Keşke böyle dizilerin sayısı arttırılsa. Ama Papatyam'da biraz saçmaladı gibi. Birol Güven daha mantıklı senaryolar yazarsa sevinirim. Yakın takipçisi olmasamda bitmesini istemediğim dizilerden birisi.
Çakıl Taşları'nı niye Salı günü PT1'de tekrarıyla yayınlıyorlar. Anlamıyorum. Gerçekten çok güzel bir dizi. FOX'tan mantıklı bir hareket bekliyorum Çakıl Taşları konusunda.

Papatyam'ın devam edip etmeyeceğini merak ediyordum söylediğin iyi oldu :)
Papatyam güzel bir dizi bence de. Zaman zaman senaryo konusunda saçmalıklar olsa da genel olarak başarılı buluyorum. Devam etmesi Star için doğru gibi gözüküyor. Salı günleri bu kadar iyi direnebilmek kolay değil. Ayrıca dizinin hala ayakta kalabilmesinin sebebini oyuncu değişikliklerine bağlıyorum. Başladığı günden beri kadroda epey değişiklikler yaşandı. Ve bu değişiklikler dizinin sürekli aynı eksende ilerlemesine engel oldu.

Hop hop ayıp oluyor,ne demek saçmalık başladı,ÖBGZ en planlı ilerleyen,en düzgün dizidir. Reklam konusunda ise çok haklısın ama reklam Kanal D ile ilgili,diğer kanallar gibi 15 dakikada bir alsaydı sorun olmazdı...

Sadece 10-15 dakikası çakıştı,başta ben de öyle sandım ama ATV çok geç yayına sokmuş...

merhaba ben de foruma yeni kaydoldum ben de görüsümü belirtiyim tövbeler tövbesinin bitmesi gerekir öyle bir geçer zamankinin de reytinlerinde 1.25 gibi bir düsme olmus bunun nedenini kanala bağlayabiliriz cünkü cok fazla reklam vardı ve arada 1 er dk kalık reklamlar vardı aslında bu 1 er dkkalık reklamlar yasak degilmi
Hoşgeldin aramıza :) Reklamlar konusunda yeni düzenleme yapıldı geçtiğimmiz günlerde. Buna göre kanallar istedikleri zaman reklam koyabilirler. Saatte 12 dakika limitini aşmadan. Bu nedenle tüm kanallarda reklam süreleri kısaldı ve sıklaştı.

Tövbeler Tövbesi'nin neden bitmesi gerektiğini düşündün ? Reytingleri böyle devam ettiği sürece ATV için gayet iyi bence :)

Üstadım kanallar reklam konusunda serbest ama tüm kanallar ortak bir paydada buluşup her 15 dakikada 4 dakika reklam alırken kanal D dün her 9 dakikada 3 dakikalık reklam aldı, geçen hafta 15 dakikada aldığıında reytingini korumuştu,bu yeni uygulama çok kötü,akılsız bir kanal...

Bu yaptığıyla reklam fiyatlarını artırmayı amaçladığı ortada ama uzun vadede dizinin reytingini düşürürse zarar edebilir... Ki düşürdü bile...

papatyam TOTAL'da 9. sırada 4.26 reyting almış, AB'de 7. sırada 3.86 almış kanal reytinglerinde nası aynı oluyo adminim anlayamadım.

Üstadım kanallar reklam konusunda serbest ama tüm kanallar ortak bir paydada buluşup her 15 dakikada 4 dakika reklam alırken kanal D dün her 9 dakikada 3 dakikalık reklam aldı, geçen hafta 15 dakikada aldığıında reytingini korumuştu,bu yeni uygulama çok kötü,akılsız bir kanal...

Bu yaptığıyla reklam fiyatlarını artırmayı amaçladığı ortada ama uzun vadede dizinin reytingini düşürürse zarar edebilir... Ki düşürdü bile...
Kanal D fazladan para kazanmak için çok reklam koydu akşam. Sürekli böyle yapacağını sanmıyorum. Belki 3-4 haftada bir böyle yapabilirler :) Onlar da farkındadır abartırlarsa kötü olacağının :)

papatyam TOTAL'da 9. sırada 4.26 reyting almış, AB'de 7. sırada 3.86 almış kanal reytinglerinde nası aynı oluyo adminim anlayamadım.
Kanal reytinglerindeki rakam share cinsinden. Yani reyting değil share önemli.

Bakalım göreceğiz,bence uygulamaya devam eder para kazanmak için, bugün Nuri'ye de uygularsa Nuri'yi 40'lı sıralarda görürüz...

Nuri'ye uygulamaz bence. Büyük ihtimal Çarşamba bir şey kazanamıyoruz. Salı günü Çarşamba için de kazanalım diye düşündü Kanal D :)

Bakalım Nuri'yi yine 21.00'de başlatma hatasını yapacaklar mı ? Yaparlarsa Nuri'nin son bölümünü izleriz haftaya :)

ÖBGZK'iyi eskisi kadar çok tutkulu bir şekilde izlemiyorum. Saçmaladı dedim.
Örneğin:
Cemile balıkçının teklifini kabul etti. Sonra reddetti. Senaristler ve yönetmen 90 dakikayı doldurmak için mi böyle bir şey yaptı? Bilmiyorum.
1960-1970 Türkiye'si bile olsa insan çok zor durumdaysa ve o durumunu düzeltebileceği bütün ailesini daha güzel şartlarda yaşatabileceği bir teklifi neden kabul edip reddetsin ki?
Ali Kaptan'ın bir kaç bölüm öncesinde Ekber'den yediği kazık. Yıllarını denize vermiş bir kaptanın tekne yüzünden kazık yemesi ve sonra aynı tekneye sahip olması ve o tekneyi alırken ona yardımcı olan Caroline Hanım'ın şimdi de tekneyi satmak istemesi.
Ali Kaptan'ın herşeye bağırıp çağırması.
En sonunda gidip balıkçının kulübesini tekneyle yıkması.
Senaristler çok güzel bir hayal kurmuşlar. Ama olaylar böyle tekrar edecekse bu dizi kaliteli bir yapım olmaktan çıkar. Hayatın içinde iyi şeylerde olmalı ama nedense ÖBGZK'de karakterlerin yüzü bir türlü gülmüyor.
Bu benim düşüncem. Bence ÖBGZK saçmalamıştır. keskinbudala sencede çok iyi bir yapımdır. Ben herkesin görüşüne saygılıyım. Kimseye taş atmadan laf ima etmeden yorumlarımı yapıyor. Fikir değerlendirmelerinde bulunuyorum. :) Zaten hepimizin amacı bu değil mi, fikirlerini özgürçe söyleyebilmek.

Yok bu hafta Nuri 20:15 gibi girecek sanırım,çünkü 22:30'da tv'de ilk film yayınlayacak. Tv iddiasız bir şey 4 share falan alır,dizi de 7 share alır maksimum,2 hafta sonra final,zaten Üsküdar'a giderken başlar o zamana...

ÖBGZK'iyi eskisi kadar çok tutkulu bir şekilde izlemiyorum. Saçmaladı dedim.
Örneğin:
Cemile balıkçının teklifini kabul etti. Sonra reddetti. Senaristler ve yönetmen 90 dakikayı doldurmak için mi böyle bir şey yaptı? Bilmiyorum.
1960-1970 Türkiye'si bile olsa insan çok zor durumdaysa ve o durumunu düzeltebileceği bütün ailesini daha güzel şartlarda yaşatabileceği bir teklifi neden kabul edip reddetsin ki?
Ali Kaptan'ın bir kaç bölüm öncesinde Ekber'den yediği kazık. Yıllarını denize vermiş bir kaptanın tekne yüzünden kazık yemesi ve sonra aynı tekneye sahip olması ve o tekneyi alırken ona yardımcı olan Caroline Hanım'ın şimdi de tekneyi satmak istemesi.
Ali Kaptan'ın herşeye bağırıp çağırması.
En sonunda gidip balıkçının kulübesini tekneyle yıkması.
Senaristler çok güzel bir hayal kurmuşlar. Ama olaylar böyle tekrar edecekse bu dizi kaliteli bir yapım olmaktan çıkar. Hayatın içinde iyi şeylerde olmalı ama nedense ÖBGZK'de karakterlerin yüzü bir türlü gülmüyor.
Bu benim düşüncem. Bence ÖBGZK saçmalamıştır. keskinbudala sencede çok iyi bir yapımdır. Ben herkesin görüşüne saygılıyım. Kimseye taş atmadan laf ima etmeden yorumlarımı yapıyor. Fikir değerlendirmelerinde bulunuyorum. :) Zaten hepimizin amacı bu değil mi, fikirlerini özgürçe söyleyebilmek.

Bu dediklerinin hepsi nedenleriyle dizide anlatılmış konular,bana hiç saçma gelmedi ama dizide saçma olan bazı şeyler var,yok değil,örneğin Ali Kaptan'ın teknesiyle 4-5 metre ilerideki barınağı yıkabilmesi... :)

Ama ben dizi bu kadar orjinalken,senaryo bu kadar yaratıcıyken bu detaylara pek takılmıyorum...

Bitmeyen Sarki bu reytingleri hic haketmiyor, insaallah dizi bitmez.. dünkü bölüm cok güzeldi ve cok heyecanliydi. Dizide Kevser ( Betül Cobanoglu ) öldü. Ve Betül Cobanoglu diziden ayrildi. Size sorucagim soru; Betül Cobanoglu Bitmeyen Sarki dizisinde neden ayrildi, yoksa sizce anlasma buraya kadar miydi?

Yok bu hafta Nuri 20:15 gibi girecek sanırım,çünkü 22:30'da tv'de ilk film yayınlayacak. Tv iddiasız bir şey 4 share falan alır,dizi de 7 share alır maksimum,2 hafta sonra final,zaten Üsküdar'a giderken başlar o zamana...
20.15 gibi başlarsa reytingini yükseltir ve ilk 10'a yaklaşır Nuri :)

Fks14 dizideki karakterlerle ilgili hiç bir bilgim yok ve hiç izlemedim ama bildiğim kadarıyla 2 veya 3 bölüm sonra bitiyormuş, dün kaçıncı bölüm yayınlandı bilmiyorum ama diziler genelde 13 ve 13'ün katları olan bölümlerde biterler,26'da 39'da bitebilir...

Bitmeyen Sarki bu reytingleri hic haketmiyor, insaallah dizi bitmez.. dünkü bölüm cok güzeldi ve cok heyecanliydi. Dizide Kevser ( Betül Cobanoglu ) öldü. Ve Betül Cobanoglu diziden ayrildi. Size sorucagim soru; Betül Cobanoglu Bitmeyen Sarki dizisinde neden ayrildi, yoksa sizce anlasma buraya kadar miydi?

Senaryo gereği ayrılmış olmalı :)

20.15 gibi başlarsa reytingini yükseltir ve ilk 10'a yaklaşır Nuri :)

21:00 civarı başlamayan diziler çoğunlukla az reyting alıyor,aslında karşısında özet varken daha çok izlenir gibi düşünülüyor ama çoğunlukla öyle olmuyor,bence daha düşük alacaktır.

Mesela pazar 22:00'deyken de çok rakip yoktu ama yükselemedi,21:00 en iyi saat bence ama dizinin çıkabileceği maksimum yer düşük zaten,o yüzden tutmuyor.

İyi reyting alan diziler 21.00 gibi başlayınca daha iyi reyting alıyor bu doğru ama düşük reyting alan diziler için tam tersi durum geçerli. Erken başlayınca daha çok izleniyorlar. Özellikle komedi ve benzeri türdeki diziler için geçerli.

ya bu öbgz nasıl bir dizi bu kadar reyting alıyor acaba survıvor yada muhteşem yy ile kapışsa bu kadar çok alır mı*
EZELide koyardım ama 22 de başlıyor ve seneye yok of of