Diğer 12 Monkeys 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere görüyor musun ? :D
Ne tuhaf dimi CW dizilerinin hepsini izler ama bunu izlemez hemde dizi ödül bile almışken
Sorduğum soruyu cevaplayın

Soru 1 : Çiğdem tüm CW dizilerini izlerken neden Jane Virgin dizini izlememektedir bunun nedeni aşağıdakilerden hangisidir ?

A: Kendine Jane Virgin gördüğü için izlemeye gerek duymaz [emoji73] :A

B : kıskanç olduğu için kızı kiskanabilecegini düşünüp intihar etmekten korktugu için [emoji379]

C: dizide Parlak oğlan bulamadığı için[emoji72]

D : bu diziyi izlerken etkilenip korktugu için izlemez :D

E: kendi dizisini çekeceği için benzer kadın başrollü dizileri izlemeye gerek duymadığı için izlemez [emoji327]

:F :F

@destere @xemrexxx @Çiğdem-
cw de sadece izlenicek 6 dizi vardır cnm yanların 2 tane dandik dizi yerleştirmişler cw kanalının adını kirletiyorlar ayy yeni sezon onaylarınıda almışlar o 2 dizi cw in kalitesini düşürüyor çok açık yanı oyüzden izlemiyorum :A:A:A:A

cw de sadece izlenicek 6 dizi vardır cnm yanların 2 tane dandik dizi yerleştirmişler cw kanalının adını kirletiyorlar ayy yeni sezon onaylarınıda almışlar o 2 dizi cw in kalitesini düşürüyor çok açık yanı oyüzden izlemiyorum :A:A:A:A
Sen soruya cevap ver sınav test bir şık seçmen lazım :A

Zaten açılmış ki o başlığa yazıyorsun. :D
ben yabanci dizi sohbetleri kısmındayım sanıyordum, hatta orda @xemrexxx ye cevap bile vermiştim sonra noldu sayfa nasıl değişti ? buraya nasıl geçtik onu anlamadım :) yoksa konuyu şimdi açıp açılış saatini bir saat önceyemi aldın ? :)

ben yabanci dizi sohbetleri kısmındayım sanıyordum, hatta orda @xemrexxx ye cevap bile vermiştim sonra noldu sayfa nasıl değişti ? buraya nasıl geçtik onu anlamadım :) yoksa konuyu şimdi açıp açılış saatini bir saat önceyemi aldın ? :)
hhahahah @xemrexxx koşşş gel cnm @destere sabahtan beridir monkeys dizisi konusunda ayzıyor ve diyorki monkeys konusu neden açılmıyor diyo hahaha :F:F:F

Yok hep buradaydın ben müdahale etmedim. :):)

Ama buraya yazdıklarını genel sohbete kaydırırım muhtemelen. Dizi hakkında ilk bölüm yorumu arayanın ilgili mesajları bulması uzun sürecek. :D

Yok hep buradaydın ben müdahale etmedim. :):)

Ama buraya yazdıklarını genel sohbete kaydırırım muhtemelen. Dizi hakkında ilk bölüm yorumu arayanın ilgili mesajları bulması uzun sürecek. :D
ama devamlı 12 maymundan bahsetmişiz konu harici tek kelime etmemişiz yani mesajların burda kalması daha iyi hem uzaktan habersiz arkadaşlar diziye bu kadar mesaj yazılınca acaba dizide boncukmu buldular diye koşarak gelir diziye olan ilgide artar :))

hhahahah @xemrexxx koşşş gel cnm @destere sabahtan beridir monkeys dizisi konusunda ayzıyor ve diyorki monkeys konusu neden açılmıyor diyo hahaha :F:F:F
Yani @destere valla sen olmasan bizi kim güldürecek :F :F haha :D @Çiğdem-
benle alakalı bir durum yok pot falan kırmadım yani :)

@OzaN burda bi işler çevirdi beni öyle ortada bıraktı:) normalde bu konu başlığı yoktuki olsa mutlaka dikkatimi çekerdi , ben emreye cevap yazıyordum hatta orda emre niye konu başlığı açılmıyor diye sormuştu yoksa @Tolstoyevski mi sormuştu ? neyse karıştı işler ben çıkıyorum konudan :))

ama devamlı 12 maymundan bahsetmişiz konu harici tek kelime etmemişiz yani mesajların burda kalması daha iyi hem uzaktan habersiz arkadaşlar diziye bu kadar mesaj yazılınca acaba dizide boncukmu buldular diye koşarak gelir diziye olan ilgide artar :))
Arrow'dan çıkıp Marco Polo'ya girip sonra Jane the Virgin'den falan çıkmışsınız daha ne olsun :D

Arrow'dan çıkıp Marco Polo'ya girip sonra Jane the Virgin'den falan çıkmışsınız daha ne olsun :D
konuyla bağlantlı ama? diyoruzki marco polo daki kukuchin ile virgin deki jane 12 maymun dizisine gelse ne biçim izlenme rekorları kırar :))

1x1

Müthiş! Müthiş! Müthiş!

Öncelikle bu kadar çok beğenmemin yegane sebebi piyasada bu tarz ileri derecede bilimkurgu dizilerinin olması.

Dizinin ilk başları klişe geldi ama zamanla açıldı.

Elbette ki efsanevi film olan, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmlerinden 12 Monkeys filmi kadar iyi değildi, olamaz mı? Bilemem.

Yine de olabildiğince sadık kalarak uyarlamışlar. Birçok nokta filmle aynı, bu da dizinin konusunu baya bir enginleştiriyor, enginlere sığmıyor taşıyor. ..

Zaman kavramı, zaman yolculukları, zamansal paradokslar, kıyamet temalı konular vs. bumlara ilgisi olan varsa muhakkak beğenecektir.

Ancak bence bu dizi herkeese göre değil. Eğer bilimkurgu sevmiyorsanız veya izlediğinizde öylesine izliyorsanız iş zor. Bu yüzden reyting konusu ve yayından kaldırılma ihtimali olabilir ama inşallah olmaz.

Oyuncuları ilk defa gördüğüm için pek bir şey söyleyemem ama sırıtmadıkları kesin.

Keşke Cole karakterini Lost'taki Sawyer, Doktor karakterini de Fringe'deki Olivia Dunham canlandırsaydı. Efsane olurdu.

Diziyle filmin en belirgin farklı özelliği, filmde Brad Pitt'in canlandırdığı karakteri kadın bir karakter canlandırıyor. Ama deli dolu olması filan aynı. Baba meselesi vs. Bence bu değişiklik iyi de oldu.

Üstelik o karakterini canlandıran oyuncuyu da sevdim, tek sahnede gözükmesine rağmen.

Velhasılıkelam 12 Monkeys filmini yeniden izlemek şart oldu bugünden itibaren.

Umarım ömrü uzun olur.

Not: Onların The Walking Dead gibi pembe dizi kıvamında kıyamet dizileri varsa bizim de mis gibi 12 Monkeys'imiz var! :) :)

9/10

Not: Onların The Walking Dead gibi pembe dizi kıvamında kıyamet dizileri varsa bizim de mis gibi 12 Monkeys'imiz var! :) :)

9/10
Konuda tam birşey paylaşıcaktım ama bu dediğin hiç hoş olmadı gerçekten...
biraz diziyi izleyenlerede saygılı olmak lazım diye düşünüyorum , twd beğenmeyebilirsin eleştirebilirsinde dediğim gibi 'doğru eleştirmek lazım'
daha önceden 3.sezondan sonra dizinin düşüşe geçtiğini söylemiştin evet bende katılıyorum sana , bende çok kez eleştiri yaptım 4.sezon yani objektif bakıyorum fanlık yapmıyorum ama senin bu eleştirin hiç hoş olmamış , kırıcı olmuş
açıkçası sinirlendim şahsen

ayrıca 1000 kez dedim the walking dead bilim kurgu dizisi değil diye drama dizisi yani not olarak düştüğün the walking dead dizisiniğ koymana çok şaşırdım

@Harunnn60 TWD nin veya herhangi bir dizinin çok iyi olduğunu düşünen zaten başkasının ne dediğine bakmaz, kötü bir şey demişse umursamaz. Doğru eleştirmek lazım demişsin ama "doğru" dediğin şey nedir? Herkes için ortak olan bir doğru var mıdır? Hele hele dizi-film gibi zevk ve görece arz eden bir konuda.

Isteyen istediği şeyi istediği gibi yorumlayabilir, hakaret olmadığı sürece. Aksi ise düşünce özgürlüğünü kısıtlamaya girer.

Misal sen Lost'u yerden yere vursan, pembe dizi gibi oldu desen sadece yorumuna katılmadığımı söylerim ama yorumunu özgürce savunabilmen için seni savunurum.

Eğer başkaların hoşuna gitmiyor diye düşündüğümüz, savunduğumuz şeyleri söylemekte tereddüt edeceksek ortada hiç özgür düşünce ortamı sağlayamayız. :)

@Harunnn60 TWD nin veya herhangi bir dizinin çok iyi olduğunu düşünen zaten başkasının ne dediğine bakmaz, kötü bir şey demişse umursamaz. Doğru eleştirmek lazım demişsin ama "doğru" dediğin şey nedir? Herkes için ortak olan bir doğru var mıdır? Hele hele dizi-film gibi zevk ve görece arz eden bir konuda.

Isteyen istediği şeyi istediği gibi yorumlayabilir, hakaret olmadığı sürece. Aksi ise düşünce özgürlüğünü kısıtlamaya girer.

Misal sen Lost'u yerden yere vursan, pembe dizi gibi oldu desen sadece yorumuna katılmadığımı söylerim ama yorumunu özgürce savunabilmen için seni savunurum.

Eğer başkaların hoşuna gitmiyor diye düşündüğümüz, savunduğumuz şeyleri söylemekte tereddüt edeceksek ortada hiç özgür düşünce ortamı sağlayamayız. :)
Ben senin daha önceki eleştirilerine hak verdim zaten yani mesajda dedim eleştirebilirsin diye ama doğru eleştiri yapmak lazım diyorum
sen orada pempe dizi kıvamında demişsin ,bu yorum bence yanlış ve bende buna karşı çıkarak düşüncenin yanlış oldugunu söyledim
ayrıca bir diğer yanlış bilim kurgu dizisi değil TWD drama dizisi

ayrıca burası bir forum, forumda düşünceler tartışılır konuşulur , meseleler çözülür, bir konu hakkında düşüncelere yer verilir
biz herseyi aaaa beğendik desek , polyanacılık yapsak hiç tartışma olmasa ( kavgacı tartışma değil ) forumun ne anlamı kalır

o yüzden senin düsüncelerini beğenmedim ve senin düşüncene karşı bende kendi düşüncemi ekledim yani özgürlüğünü kısıtlamakla ne alakası var anlamadım lafı başka yere çektin...

@Harunnn60 haklısın. Tartışmayı sonuna kadar desteklerim, benim karşı olduğum sırf görüşüne katılmadığı için bir daha öyle konuşma düşüncesindeki insanlar. Ama seni yanlış anlamışım kusura bakma. :D
Daha önce de eleştiriye tahammül edemeyen arkadaş-lar tarafından anında Yabancı hayranlığı veya twitter kopyacısı damgası yemiştim. Ondan dolayı gerek futbol konusunda gerek dizi-film konusunda olumsuz bir şey söylemeye çekiniyor insan. :)

Bu arada benim için doğru olan bir düşünce başkası için yanlış olabilir veyahut tam tersi. O yüzden bu noktada kesin bir yargıya varayamayız. :D

@Harunnn60 haklısın. Tartışmayı sonuna kadar desteklerim, benim karşı olduğum sırf görüşüne katılmadığı için bir daha öyle konuşma düşüncesindeki insanlar. Ama seni yanlış anlamışım kusura bakma. :D
Daha önce de eleştiriye tahammül edemeyen arkadaş-lar tarafından anında Yabancı hayranlığı veya twitter kopyacısı damgası yemiştim. Ondan dolayı gerek futbol konusunda gerek dizi-film konusunda olumsuz bir şey söylemeye çekiniyor insan. :)

Bu arada benim için doğru olan bir düşünce başkası için yanlış olabilir veyahut tam tersi. O yüzden bu noktada kesin bir yargıya varayamayız. :D
beni anladığına sevindim :D ya bence burası bir forum oldugu için hersey tartışılır diye düşünüyorum ,forumda eleştiriye tahammül edemeyen insanlar var evet ama bir zaman sonra bunları görmezden geliyorsun hatta bazı düşüncelerini ona kabul ettiriyorsun ben yaşadım bu olayı :D

konuya gelirsek , örnek vereyim mesela sen dersin en iyi ülke italya bende hayır derim almanya bu verdiğim örnek twd ile alakalı yani sen pembe dizi demişsin düşüncen olarak bende kendi düşüncemi ortaya koyarak hayır değil demişim yani bunlar forumun yapısına uygun bence tartışmak her zaman iyidir tartışmadan kastığım kavgacı değil onu anlamışsındır zaten :D

İkide bir tablete bildirim geliyor 12 Monkey ilk bölümü yüklenmiştir diye çok gıcık oldum bu diziye. :T: