Hayatım boyunca iki dersim de iyi olduğu için (hatta türkçem çok iyi) bunu iltifat olarak kabul ediyorum.Türkçe ve edebiyat hocaların senle ne kadar övünse az.
Hayatım boyunca iki dersim de iyi olduğu için (hatta türkçem çok iyi) bunu iltifat olarak kabul ediyorum.Türkçe ve edebiyat hocaların senle ne kadar övünse az.
Diğer ders hangisiydi?Hayatım boyunca iki dersim de iyi olduğu için (hatta türkçem çok iyi) bunu iltifat olarak kabul ediyorum.
Edebiyat işte.Diğer ders hangisiydi?
Bulmasın çare falan 4 günün 1.si zatenTRT bugüne bi çare bulması gerekıyor.TRT 4 gün şampiyonluğu var
TRT çook başarılıBulmasın çare falan 4 günün 1.si zaten
Evet onun için gerek yok daha fazla başarıyaTRT çook başarılı
sanmam özellikle AyYapımın son yıllardaki çarşamba dizileri hepsi fiyasko çıktıYeni sezonda çarşambayı merak ediyorum doğrusu. Bu sezon çarşamba akşamı açık ara Kuruluş Osman ve Sadakatsiz arasında geçti, ikilinin zirve yarışını izledik. Diğer yapımlar epey geride kaldı. Yapımlar iddialı projelerini erkenden yayına çekip çarşamba akşamına sürmeli diye düşünüyorum, kesinlikle boşluk var ve ilgi görebilecek bir işe şans verilmeli.
Ay Yapım'dan çarşamba dizisi bekliyorum yeni sezona.
Kara Sevda tutmuştu.sanmam özellikle AyYapımın son yıllardaki çarşamba dizileri hepsi fiyasko çıktı
Bu Şehir Arkandan Gelecek(2017)Kara Sevda tutmuştu.