Kendi formuna göre düşük bir rakam, Acun da beğenmiyordur. Daha fazla almalı.
Bugün ben de yükseleceğini düşünüyorum.Bu hafta eleme olacak mı?
evet bu akşam dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyi olacak salı günüde eleme
Survivor,totalde çok küçük bir artış yaşarken,ab grubunda oldukça fazla düşüş yaşadı bu hafta.
Ben Bilmem Eşim Bilir,pazar günleri için iyi bir alternatifti ancak görülüyor ki programın kan kaybı durmak bilmiyor.Dizi iki grupta da büyük düşüş yaşadı.
Farklı Desenler Feride,eski günlerinden uzak olsa da totalde bu hafta artış yaşayarak ilk 5 içerisinde yer aldı.
Ali Ayşe'yi Seviyor,bir diğer düşüş yaşayan yapım oldu.
Survivor Ünsüzler Gönülsüzler yina aynı. Boş günde iyi gitmiş.
BBEB sezon finali yapmalı. Acilen.
Evet haklısın yanlışlık olmuş,düzeltildi.Sanirim "Program" demek istedin
Cok güldüm
reytingler dip yapmış
Nasıl buldun?İzledim Mert.Teşekkür ederim.
Gayet heyecanlıydı,gerçekler açığa çıkmak üzere.Ve geçen bu süre zarfında oldukça heyecanlı sahneler devrede.Bence dizinin bu haftaki bölümüyle yükselmesi şart.Aksi halde tehlike çanları çalabilir.Acun'un karşısına bir güçlü dizi geçerse zaten zirvede olma şansı yok.Nasıl buldun?
- - - Ekleme - - -
Acun'un karşısına iyi bir dizi çıkarsa hafta sonu lider olamaz.
Haftalık maliyeti çok düşüktür dizinin zaten şimdi ödemiyor kanal bence devam eder geçen hafta ilk 5'e girdi eğer yazın devam ederse zirveyi alır bence tabi karşısına iyi bir yapım olmazsa.Gayet heyecanlıydı,gerçekler açığa çıkmak üzere.Ve geçen bu süre zarfında oldukça heyecanlı sahneler devrede.Bence dizinin bu haftaki bölümüyle yükselmesi şart.Aksi halde tehlike çanları çalabilir.Acun'un karşısına bir güçlü dizi geçerse zaten zirvede olma şansı yok.
Yalanların bence sürdürülmesi izleyiciyi sıkabilir bir süre sonra.Bence yalanların ortaya erken çıkması daha iyi olabilir.Ve böylelikle ortaya Deniz ve Demir'in aralarının açılması çıkacak ve asıl hikaye o zaman başlayacak bence.Barışmak için büyük emekler sarfedilecek.Dizi çok iyi işleniyor ama sanırım reytingleri o kadar yükselemeyecek.Yazın daha iyi iş yapabilir ama.Haftalık maliyeti çok düşüktür dizinin zaten şimdi ödemiyor kanal bence devam eder geçen hafta ilk 5'e girdi eğer yazın devam ederse zirveyi alır bence tabi karşısına iyi bir yapım olmazsa.
Sence konular biraz fazla hızlı ilerlemiyor mu?
Birol Güven'in Kadın İster'den sonra ki en keyif aldığım işi oldu çok sıcak tatlı bir dizi çıktı ama en azından yalanlar birkaç bölüm daha gidebilirdi neyse bakalım haftaya ne olacak.Yalanların bence sürdürülmesi izleyiciyi sıkabilir bir süre sonra.Bence yalanların ortaya erken çıkması daha iyi olabilir.Ve böylelikle ortaya Deniz ve Demir'in aralarının açılması çıkacak ve asıl hikaye o zaman başlayacak bence.Barışmak için büyük emekler sarfedilecek.Dizi çok iyi işleniyor ama sanırım reytingleri o kadar yükselemeyecek.Yazın daha iyi iş yapabilir ama.
2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19 4,45 13,02
2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19 3,87 11,69
survivorun reklam aralarında baktım gayet güzeldi daha iyi bekliyodum çocuklar falan ama total 4.4 ab 3.8 almış gelecek hafta yine bişey getirmezseler yani normal olursa total 3.5 ab 3 e düşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?