Olur valla çünkü benim neredeyse hiç bilgim yok desem yeridir.Futbol konusunda duayen olmasam da epey bilgi sahibiyim.Kim hangi takımlı şıp diye söyleyebilirim. Hazırsan başlayalım mı?
Olur valla çünkü benim neredeyse hiç bilgim yok desem yeridir.Futbol konusunda duayen olmasam da epey bilgi sahibiyim.Kim hangi takımlı şıp diye söyleyebilirim. Hazırsan başlayalım mı?
Kaç zamandır bölüm yorumu yapmıyorsun boş kalıyor dizinin konusu.Kırmızı Oda - TV8
Dışarıdayım, eve geçince Arka Sokaklar izlerim.Ortağın @Emre Ozansoy nerde ? Başakşehir maçını mı seyrediyor.
Eve yakın yerdesindir inşaallah başlıyor yetişşş .Dışarıdayım, eve geçince Arka Sokaklar izlerim.
23. bölümdeyim, geçen hafta iki bölüm daha izledim. Yavaştan geliyorum.Kaç zamandır bölüm yorumu yapmıyorsun boş kalıyor dizinin konusu.
Ramo'nun yokluğu yaramış demek ki.Allah Allah ne oldu da bunların hepsi birden yükseldi ki? Hele cuma akşamı bi relaxlık olur ertesi gün tatil vb. tv'ye hafta içi algısıyla bakılmaz. Valla bravo. Ama ne oldu acaba? Hava da öyle soğuk değildi.
Bir an onu düşündüm ama güldür güldür kötü gitmemiş ki total 4,02 AB 4,34 ABC 5,17 yani ramo da aşağı yukarı böyle alıyordu, bence başka bir şey varRamo'nun yokluğu yaramış demek ki.
Alakasız konu ile ilgili ama aynı PP deki Safiyenin cümlesi olmuşAllah Allah ne oldu da bunların hepsi birden yükseldi ki?
Hahahaha canım Safiye'mAlakasız konu ile ilgili ama aynı PP deki Safiyenin cümlesi olmuş
Bu arada Eray cevap vermiş ama Ramo yoktu dün akşam.
Akıncı en az 5 bölüm daha garantiledi
Reyting sonuçları eklendi. 'Kırmızı Oda' üç grupta da zirveye yerleşirken tüm diziler reyting yükseltti.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord
En az 5 bölüm daha emek ve zaman israfı demek ki.Akıncı en az 5 bölüm daha garantiledi
En az 5 bölüm daha insanlar ekmeğini kazanacak ( set çalışanları)Kırmızı Oda Total'de kendi rekorunu kırmış. @Hazem
7 dizinin bir güne çok fazla geldiği ta sezon başından beri belli ama böyle başlayıp böyle bitecek gibi görünüyor. Oysa içlerinden biri yayınlanmayınca nasıl da diğerlerine yaramış. Gerçi buradan üç dizinin biteceğini ve gelecek sezon Barbaros'un cuma günü reytinglere ambargo koyma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek bu yoğunluk azalır belki.
------
En az 5 bölüm daha emek ve zaman israfı demek ki.
Ekmeği böyle bir işten kazanmak daha büyük bir utanç.En az 5 bölüm daha insanlar ekmeğini kazanacak ( set çalışanları)