12 Mart 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Akıncı | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Payitaht: Abdülhamid | TRT 1

• Güldür Güldür Show | Show TV

• Kullanılan toplam oy
    22
Allah Allah ne oldu da bunların hepsi birden yükseldi ki? Hele cuma akşamı bi relaxlık olur ertesi gün tatil vb. tv'ye hafta içi algısıyla bakılmaz. Valla bravo. Ama ne oldu acaba? Hava da öyle soğuk değildi.

Ramo olmadığı için sağlıklı bir yorum olmayacaktır.

Ramonun oranları belli oranlarda dağıldığı belli.

Ama buna rağmen her hafta yazdığım gibi Akıncı ve SÇB Cuma gününün kuyunun dibinden çıkmaya çalışan iki yapımıdır.
TRT nin dizisi biteceği için yorumlamaya gerek yok.

Yenilerde en başarılı Son Yaz oldu.

Alakasız konu ile ilgili ama aynı PP deki Safiyenin cümlesi olmuş :D

Bu arada Eray cevap vermiş ama Ramo yoktu dün akşam.
Hahahaha canım Safiye'm :A

Ramo'nun olmadığını önceden biliyordum, ama show tv onun yerine belgesel koymadı ki Güldür Güldür koydu hem de yeni bölüm. Ve total ab 4+ abc 5+ almış yani ramo kitlesi yine show'da kalmış, başka bir şey var

Tüm diziler yükselmiş, hem de gayet güzel yükselişler yaşamışlar. Ramo'nun yerine yayınlanan Güldür Güldür de çok iyi oranlar almış, Ramo'nun yokluğunu aratmamış. Böyle tüm yapımların güzel oranlar aldığı günleri ayrı seviyorum, keşke her gün her yapım böyle gülse. :X

Seni Çok Bekledim +4 reytinge çıkmış, beklentiden hala uzak ama yükselmesi güzel. Umarım bol tekrar ve iyi tanıtımlarla yerini sağlamlaştırabilir.

Kırmızı Oda'ya tebrikler, +11 reyting ve üç grubun zirvesi...

Akıncı tüm gruplarda yükselmiş, sezon sonunu bu oranlarla görecektir her türlü.

Son Yaz da güzel yükseliş yaşamış, umarım bu oranlarını korur. TOTAL'i de +5'e çıkarsa çok iyi olacak.

Kırmızı Oda Total'de kendi rekorunu kırmış. :Z @Hazem

7 dizinin bir güne çok fazla geldiği ta sezon başından beri belli ama böyle başlayıp böyle bitecek gibi görünüyor. Oysa içlerinden biri yayınlanmayınca nasıl da diğerlerine yaramış. Gerçi buradan üç dizinin biteceğini ve gelecek sezon Barbaros'un cuma günü reytinglere ambargo koyma ihtimalinin yüksek olduğunu (TRT'de itinayla koydurulur çünkü) düşünürsek bu yoğunluk azalır belki.
------

Akıncı en az 5 bölüm daha garantiledi :A
En az 5 bölüm daha emek ve zaman israfı demek ki. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
Kırmızı Oda Total'de kendi rekorunu kırmış. :Z @Hazem

7 dizinin bir güne çok fazla geldiği ta sezon başından beri belli ama böyle başlayıp böyle bitecek gibi görünüyor. Oysa içlerinden biri yayınlanmayınca nasıl da diğerlerine yaramış. Gerçi buradan üç dizinin biteceğini ve gelecek sezon Barbaros'un cuma günü reytinglere ambargo koyma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek bu yoğunluk azalır belki.
------

En az 5 bölüm daha emek ve zaman israfı demek ki. :A
En az 5 bölüm daha insanlar ekmeğini kazanacak :bhr: ( set çalışanları)

Aşırı bir yükseliş söz konusu. Ramo'nun yokluğundan diyeceğim zaten yerine yayınlanan Güldür Güldür yakın oranlar almış.

Kırmızı Oda tüm gruplarda zirveyi alabilmiş, tebrikler. Çok az Kumru'nun Gümüş Teyze'yle hikayesini izleyebildim, çok iyiydi o kısım.

SÇB yükselmiş ama fragman yayınlanınca fragmanın iyi olduğunu duymuştum. Umarım yine 2'li oranlara kadar düşer.

Akıncı güzel bir çıkış yakalamış ki neredeyse Total'de 4 alıyormuş. Böyle inişli çıkışlı gide gide sezon sonunu rahat görür.

Son Yaz çok iyi yükselmiş hatta AB'de eski oranlarına dönerken ABC'de de 6+ alabilmiş. Total'de de 5+ alabilirse çok iyi olur.

Arka Sokaklar'da yükseliş yaşayan dizilerden olmuş. Diğerleri kadar yükselmemiş ama az da değil. Umarım AB'de 4+ alabilir.

Payitaht yerinde sayıyor. Total ve AB'de aynı oranı alması beni çok şaşırttı. :A Finale kadar bu oranlarını koruyacaktır.