- Reaksiyon puanı
- 114,171
- Puanı
- 1,060
Artık anı yaşamaya bakıyorum, ne geçmişte takılı kalıyorum ne de geleceği düşünmekteyimSen yine de çok alışma Vahide kısmına izin verdim.Ama o da gidici gibi.
Artık anı yaşamaya bakıyorum, ne geçmişte takılı kalıyorum ne de geleceği düşünmekteyimSen yine de çok alışma Vahide kısmına izin verdim.Ama o da gidici gibi.
Yarın yani sonuçların açıklandığı zaman.yarın? senin dizine laf atan yok, sadece Demir Yaman yerine Hünkar Yaman olmali dedim@Forumdash fena sinirlenecek bana
BZÇ onuda oylasana 😱 sonuçta sonradan izliyorsunMUCİZE DOKTOR
Ay sende iyice fan oldunBZÇ onuda oylasana 😱 sonuçta sonradan izliyorsun
Yalnız kaldım anketteAy sende iyice fan oldun
senin için işaretliyorumYalnız kaldım ankette
e hani?senin için işaretliyorum
Tek seçim hakkım varmışe hani?harkida attık ama daha tekim
Ne alakası var be, ben şimdi denedim oldu😊 yapamamışsınTek seçim hakkım varmış
2 seçenek işaretlenmiyor bendeNe alakası var be, ben şimdi denedim oldu😊 yapamamışsın
Bak ben şimdi hepsini işaretledim😊 Senin tarayıcı sıkıntılı demek2 seçenek işaretlenmiyor bende
Yenileyince olduBak ben şimdi hepsini işaretledim😊 Senin tarayıcı sıkıntılı demek
senin 'beceriksizliğin' olduğunu anlamıştimYenileyince olduİŞARETLEDİM
Bir laf daha söylersen çekecemsenin 'beceriksizliğin' olduğunu anlamıştim( bu lafimdna sonra geri cekme)
Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesinBir laf daha söylersen çekecem
Mersi canımmmmmmmmmmmmmHarika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?