12 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu kadar oranları alması harika

Kırgın Çiçekler herkesi sus pus etmiş final reytingleriyle

Owowowo Survivor bugün için ilk 3 e girer demiştim. 😎

Cukur Evimiz Vartolu babamiz
Reytingler iyi daha da artar insallah

Bugün sırf Gelinim Mutfakta için bekledim listeyi. Ne dersin @Yiğitt dediğimiz gibi tutacak mı program?

Bence umut var
Bence baya iyi başlamış, birkaç haftaya kitleyi oluşturup iyi yükseliş yaşayabilir. Dediğimiz gibi tutacak proje buydu, kanal baştan bunu uygulasaydı ve saçma programlar sunmasaydı eminim daha iyi olacaktı. Yine de buna şükür.

Erken konuşmayalım yine de, Hıçkırık da 35-40. sıralarda başlamıştı. Tabi o boş günde başladı, bakalım merak ediyorum bu hafta içinde takip edelim oranlarını.

Reytingimiz düşmüş dimi? Ben dün izleyememiş doğru düzgün. Sıkıcı gibiydi bide

Çukur'un daha iyi sonuçlar almasını beklerdim de bazı saçma sapan programlar sağolsun... Olsun, yine de tüm gruplarda zirvedeyiz.

Valla final bölümüyle bu ratingle veda etmek çok ama çok iyi çok sevindim başarısını
finalde bile göstererek öyle devam etti tüm ekibe bir kez daha çok teşekkürler

E bir zahmet de alsın.

Survivor harika gitmiş, yakında AB-ABC1 gruplarında ikinci sıraya yükselir. Bölümler muhteşemleşiyor, ekstra isimler de geliyor. Survivor baştan başlıyor desek yeridir.

Kırgın Çiçekler güzel oranlarla bitmiş, tüm ekibin emeğine sağlık. Güzel iş çıkardılar, yaz projesi olarak başlayıp 113 bölüm sürmek büyük başarı.

Siyah Beyaz Aşk iki haftadır düşüşte, haftaya toplanır diye bekliyorum. Yasak Elma'nın tutacağını hiç düşünmüyorum. ATV desen iki dizisini hala bekletiyor, çok garip...

İsterse 10 reyting alsın yine kızarmam. Nasıl olsa sezon ortasında yayından kaldırıldığı gerçeği değişmeyecek.
Ah canım kendini avutuşunu yesinler

yayından kaldırılmak demek apar topar finalsiz yada son 2 bölüm kala yarım kalan detaysız finallere denilir.
Bizimkisi her ince ayrıntı işlenildi ve emek verilen bir final oldu
@denizz19
Kimsede bu nasıl final diye isyan etmedi. Yaranı deşmeyeyimde izlediğin dizilerde öyle vakalar oldu

Survivor yükselmeye başlamış

İzlediği tüm diziler ortadan kalktığı için her diziyi öyle görüyor