12 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ve Kırgın Çiçekler 3. sezon 113. bölüm olmasına rağmen muhteşem reytinglerle veda etmiş :bhr:
6 reyting gibi harika bir orana dayanarak veda etmiş, ki 4 reytingde bana göre başarılı bir orandır.

@denizz19 @vadikızı @turkuazz @gözlemci

Survivor son 2 bölümdür olaylı geçiyor ve diğer yapımlar survivordan iki gündür etkilenirken dizimiz tam tersine büyük bir artış yakalayarak veda etmiş.
Tüm ekibin emeğine sağlık. Hak ettiler sonuna kadar :love1:
Bu kadar oranları alması harika:D

Bugün sırf Gelinim Mutfakta için bekledim listeyi. Ne dersin @Yiğitt dediğimiz gibi tutacak mı program? :Z
Bence umut var :X
Bence baya iyi başlamış, birkaç haftaya kitleyi oluşturup iyi yükseliş yaşayabilir. Dediğimiz gibi tutacak proje buydu, kanal baştan bunu uygulasaydı ve saçma programlar sunmasaydı eminim daha iyi olacaktı. Yine de buna şükür. :)

Erken konuşmayalım yine de, Hıçkırık da 35-40. sıralarda başlamıştı. Tabi o boş günde başladı, bakalım merak ediyorum bu hafta içinde takip edelim oranlarını. :D

Reytingimiz düşmüş dimi? Ben dün izleyememiş doğru düzgün. Sıkıcı gibiydi bide:T:

Çukur'un daha iyi sonuçlar almasını beklerdim de bazı saçma sapan programlar sağolsun... Olsun, yine de tüm gruplarda zirvedeyiz. :Z

Ve Kırgın Çiçekler 3. sezon 113. bölüm olmasına rağmen muhteşem reytinglerle veda etmiş :bhr:
6 reyting gibi harika bir orana dayanarak veda etmiş, ki 4 reytingde bana göre başarılı bir orandır.

Survivor son 2 bölümdür olaylı geçiyor ve diğer yapımlar survivordan iki gündür etkilenirken dizimiz tam tersine büyük bir artış yakalayarak veda etmiş.

Sana okadar bildirim gelmiştirki kaçırırsın diye burdada beliteyim, Döndüğünde bana haber et aynı anda finali izleyip yorumlayalım. Hem yalnız yorumlamamış olursun, hemde güzel uğurlamış oluruz.
Ben @vadikızı ve @turkuazz dizimizi yalnız birakmayıp sahneleri yorumlayıp iyi uğurladık. Dizimize yakışır şekilde dizimizi yorumlayarak :bhr:

:ZValla final bölümüyle bu ratingle veda etmek çok ama çok iyi çok sevindim başarısını
finalde bile göstererek öyle devam etti tüm ekibe bir kez daha çok teşekkürler

Kırgın Çiçekler çok sağlam bir seyirci kitlesine sahip bunu aldığı 6 reytingle de gösterdi. Finalin muhteşem olduğunu düşünüyorum ki en kisa zamanda izleyeceğim böylesine özel bir projede yer aldığım izlediğim için sansliyim. 3.sezonda bile 6 reytingle veda ettik işte bu yüzden kıskanın :A
E bir zahmet de alsın. :A

Survivor harika gitmiş, yakında AB-ABC1 gruplarında ikinci sıraya yükselir. Bölümler muhteşemleşiyor, ekstra isimler de geliyor. Survivor baştan başlıyor desek yeridir. :Z

Kırgın Çiçekler güzel oranlarla bitmiş, tüm ekibin emeğine sağlık. Güzel iş çıkardılar, yaz projesi olarak başlayıp 113 bölüm sürmek büyük başarı. :X

Siyah Beyaz Aşk iki haftadır düşüşte, haftaya toplanır diye bekliyorum. Yasak Elma'nın tutacağını hiç düşünmüyorum. ATV desen iki dizisini hala bekletiyor, çok garip...

İsterse 10 reyting alsın yine kızarmam. Nasıl olsa sezon ortasında yayından kaldırıldığı gerçeği değişmeyecek. :A
Ah canım kendini avutuşunu yesinler :A
yayından kaldırılmak demek apar topar finalsiz yada son 2 bölüm kala yarım kalan detaysız finallere denilir.
Bizimkisi her ince ayrıntı işlenildi ve emek verilen bir final oldu :Z @denizz19
Kimsede bu nasıl final diye isyan etmedi. Yaranı deşmeyeyimde izlediğin dizilerde öyle vakalar oldu :A

Ah canım kendini avutuşunu yesinler :A
yayından kaldırılmak demek apar topar finalsiz yada son 2 bölüm kala yarım kalan detaysız finallere denilir.
Bizimkisi her ince ayrıntı işlenildi ve emek verilen bir final oldu :Z @denizz19
Kimsede bu nasıl final diye isyan etmedi. Yaranı deşmeyeyimde izlediğin dizilerde öyle vakalar oldu :A
İzlediği tüm diziler ortadan kalktığı için her diziyi öyle görüyor :A