bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,848
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1426267558.jpg

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

Hafta boyunca süren saatlerin alınmasına bağlı olan düşüşler Perşembe dizilerini de çok kötü etkiledi.

The Big Bang Theory ve sonrasında yayınlanan The Odd Couple 0.4 reyting birden kaybettiler.

Mom, herkes düşüşteyken yükselişe geçti ve kendisinden önce yayınlanan The Big Bang Theory tekrarını geride bırakıp başarısını sürdürdü.

Grey's Anatomy 0.3 reyting birden kaybetti ve bugüne kadarki en düşük reytinglerini aldı. Scandal da 0.4 reyting birden kaybederken yeni dizi American Crime 0.6 reyting birden kaybederek iptale koşmaya başladı.

Günün en çok zarar gören yapımlarından biri de 0.5 reyting birden kaybeden American Idol oldu.

0.6 reytinge kadar düşen The Vampire Diaries'in durumu da hiç parlak değil.

İşte herkesin düştüğü o reytingler:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThe Big Bang Theory4.41616.08
ABCGrey's Anatomy2.177.38
FOXAmerican Idol (8-10PM)1.768.14
NBCDateline0.834.5
CWThe Vampire Diaries0.621.33
8:30PMCBSThe Odd Couple2.6910.74
9:00PMABCScandal2.688.28
CBSThe Big Bang Theory - Tekrar2.279.65
NBCThe Blacklist1.757.3
CWReign0.411.04
9:30PMCBSMom2.379.18
10:00PMCBSElementary 1.557.77
ABCAmerican Crime1.455.81
NBCThe Slap0.622.9

Genel olarak hüsran dolu bir günmüş, ama CBS komedileri (özellikle de Mom) öne çıkmayı başarmış. Tebrikler. :)

Son düzenleme:
vampir günlükleri son 2 bölümü çok heyecanlı neler oldu neler çok şey kaçırdın bu son 2 bölümde :F:F:F
Ben bütün bolumleri izledim kız o arada bonnie geri döndü , sarışın Kız yani caroline insanlik duygusunu kapatti falan ama artık bunlar klişe :)

MOM u kutluyoruz umarım dahada yükselir herkesin düştüğü hafta mom harika sonuç almış :)

@xemrexxx nin regl, regl olmuş:) 0.4 reytingle geriden rekora doğru koşuyor :)

@OzaN listedeki bazı diziler neden mavi yazıyla yazılmış ? hala çözemedim işi :)

MOM u kutluyoruz umarım dahada yükselir herkesin düştüğü hafta mom harika sonuç almış :)

@xemrexxx nin regl, regl olmuş:) 0.4 reytingle geriden rekora doğru koşuyor :)

@OzaN listedeki bazı diziler neden mavi yazıyla yazılmış ? hala çözemedim işi :)
Aslında Mom da güncellemeyle 2.2 olmuş ve yükselememiş olmuş. :):)

Takılacak özel bir şey yok. Anahtar kelime olarak eklenen diziler öyle çıkıyor ama eğer o diziden yorumda bahsetmişsem çıkmıyor. :)

Aslında Mom da güncellemeyle 2.2 olmuş ve yükselememiş olmuş. :):)

Takılacak özel bir şey yok. Anahtar kelime olarak eklenen diziler öyle çıkıyor ama eğer o diziden yorumda bahsetmişsem çıkmıyor. :)
uzun zamandır aklımda soracaktım da dün sormaya teşebbüs ettim :) dedim acaba yeni dizi eski dizi ayrımımı var yoksa yeni bölümlerle eski bölümler farklı renktemi yayınlanıyor ? demekki tamamen tesadüf işiymiş renk keşke başta sorsaydım bu kadar kafamda kurcalamazdım işi :))

güncellemede artmasını anladıkta düşmesi nasıl oluyor onuda tam anlayamadım ama neyse onu başka bir zaman sorarım :)

The Odd Couple ufak düşüş yaşamış ama günün en çok izlenen ikinci yapımı olmuş, tebrikler. :) Her hafta birikiyor bölümleri. :(

The Odd Couple ufak düşüş yaşamış ama günün en çok izlenen ikinci yapımı olmuş, tebrikler. :) Her hafta birikiyor bölümleri. :(
bates motel e başlayacaktın ? şimdi odd kabuk yorumu yapıyorsun :) bırak o biriksin bir yere kaçmıyor ya :)

uzun zamandır aklımda soracaktım da dün sormaya teşebbüs ettim :) dedim acaba yeni dizi eski dizi ayrımımı var yoksa yeni bölümlerle eski bölümler farklı renktemi yayınlanıyor ? demekki tamamen tesadüf işiymiş renk keşke başta sorsaydım bu kadar kafamda kurcalamazdım işi :))

güncellemede artmasını anladıkta düşmesi nasıl oluyor onuda tam anlayamadım ama neyse onu başka bir zaman sorarım :)
Onu da söyleyim. :)

Amerika'da hemen her konuda olduğu gibi televizyonlarda da baya karışık sistem var. Kanalların her bölgede ayrı kanalları var. Mesela Fox'un New York bölgesinde yayın yapan kanalı ayrı, Miami bölgesinde yayın yapan kanalı ayrı gibi. Yani tamamen ayrı olmasalar bile bazı saatlerde farklı yayın yapıyorlar. Ya da bazen mesela Fox'ta aslında Gotham varken yerel versiyonlardan birinde Gotham yerine o bölgede önemli olan bir maç yayınlanıyor. Böyle durumlarda ilk reytingde o maç hiç hesaba katılmıyor. Daha sonra güncelleme olduğunda maçı vs ince detayları da hesaplayıp kesin sonuca ulaşıyorlar. :)

Onu da söyleyim. :)

Amerika'da hemen her konuda olduğu gibi televizyonlarda da baya karışık sistem var. Kanalların her bölgede ayrı kanalları var. Mesela Fox'un New York bölgesinde yayın yapan kanalı ayrı, Miami bölgesinde yayın yapan kanalı ayrı gibi. Yani tamamen ayrı olmasalar bile bazı saatlerde farklı yayın yapıyorlar. Ya da bazen mesela Fox'ta aslında Gotham varken yerel versiyonlardan birinde Gotham yerine o bölgede önemli olan bir maç yayınlanıyor. Böyle durumlarda ilk reytingde o maç hiç hesaba katılmıyor. Daha sonra güncelleme olduğunda maçı vs ince detayları da hesaplayıp kesin sonuca ulaşıyorlar. :)
tamam şimdi anladım :)

ama güncellemeden sonrada mom daki değişiklik pekde dikkate alınacak cinsten değil 0.1 lik bir reyting :) gerçi mom için pek dikkate alınacak bir düşüş değil ama @xemrexxx nin izlediği regl dizisinin 0.4 aldığını dikkate alırsak öyle dandik diziler için 0.1 bile değerli bir rakam sayılır :)

tamam şimdi anladım :)

ama güncellemeden sonrada mom daki değişiklik pekde dikkate alınacak cinsten değil 0.1 lik bir reyting :) gerçi mom için pek dikkate alınacak bir düşüş değil ama @xemrexxx nin izlediği regl dizisinin 0.4 aldığını dikkate alırsak öyle dandik diziler için 0.1 bile değerli bir rakam sayılır :)
dandik senin portakal dizindir :)) abd büyük olduğu için doğu-central-batı diye 3 e arıyorlar misal new yorkta yayınlanan dizi 2 saat sonra anca los angelesda gösteriliyor galiba:))

dandik senin portakal dizindir :)) abd büyük olduğu için doğu-central-batı diye 3 e arıyorlar misal new yorkta yayınlanan dizi 2 saat sonra anca los angelesda gösteriliyor galiba:))
ABD büyük de senin regl çok cücük kalmış:) ister doğuda ister batıda anca 0.4 toplamış :))