12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

my kanuninin ölümüne dek reytingleri biraz daha düşer bu civarda dolanır.. My iki ölüm verdi tns denekleri doz aşımı yaşadı 16 reyting ondan))) bu rakamları pek ciddiye almamak lazım.
O durum zaten ekstremdi. Bu sezon 8-9 du seyiri. Kpa uzayınca ve konu açıldıkça, dikmen filan da uzarsa my daha da düşer.

O durum zaten ekstremdi. Bu sezon 8-9 du seyiri. Kpa uzayınca ve konu açıldıkça, dikmen filan da uzarsa my daha da düşer.
bilmem dikmeni izlemedim. gani bu ilk başta coşar sonra düşer. Kpa'ın konusu pek bana iç açıcı gelmedi ilerde coşar mi pek emin değilim

bilmem dikmeni izlemedim. gani bu ilk başta coşar sonra düşer. Kpa'ın konusu pek bana iç açıcı gelmedi ilerde coşar mi pek emin değilim
Sena eylem totalin nabzını tutturabiliyor. Ab'yi bilmem ama total de 8-9'a kadar yolu var bence. Dikmen bence ilk haftanın gazıyla uçtu, haftaya sağlam bi çöküş bekliyorum.

MY yine her iki grupta 10'u gecmis

Sena eylem totalin nabzını tutturabiliyor. Ab'yi bilmem ama total de 8-9'a kadar yolu var bence. Dikmen bence ilk haftanın gazıyla uçtu, haftaya sağlam bi çöküş bekliyorum.
Bu dizi ab olsun diye o yalı villa karışımı ev tutuldu konu itibariyle totallik dizi zaten. Enfazla bu haliyle dengeli olur dizi ab totali

Bence listeye baktığımızda en büyük tebriği Aşkın Bedeli dizisi hakediyor. Nereden nereye geldi. Başta ilk 100'e dahi giremiyordu. Şimdi ilk 25 içerisinde.

KARA PARA AŞK'tan 7 istiyodum ama 5 almış yine iyi.

Zaten ilk 1 saat neredeyse hiç bi şey yoktu, geç açıldı.
Zamanla reytingleri artacaktır Karadayı gibi.

Muhteşem çöküşe devam.
Mustafa'nın etkisi geçecek demiştik nitekim her hafta düşüyor.

Gani Müjde de bi kaç haftaya yolcu olur.

Merhamet'in finali beğenilmemiş reytingi de kötü gitmiş hayal kırıklığı.

Beni Affet ne yapmış öyle.

beklentilerin altında kaldı. özellikle berenin baslaginc reytinginin aşağı yukarı yarısını almış
Beren ne alaka şimdi?
20 Dakika'da ilk bölümü ile ab'de zirvede başlamıştı ama sonra eridi reytingleri aynı şekilde intikam kurt seyit o yüzden Kara Para Aşk iyi başlamış yorumlarda çok olumlu zaten haftaya oranları yükselecektir

iyi yorumu yapıtında neye göre iyi bir mihenk taşı lazım tubanin rakibi beren onla karsilastirdim. berene ve beklentilere göre kötü başlamış sayılır. senin yorumun ne diziyi sevdin mi başkasının yorumunu ne yapacan))) dizi bence iyi değil kötü adam karakterleri amerikan filmlerinin kopyası dizide bir orjinalik yok en fazla ±2 reytingle devam eder

Beren'in bu sezon başlayan bir dizisi yok o yüzden karşılaştırmak çok saçma geldi bana
5 reyting bu sezona göre gayet iyi bir başlangıç ve başladığı gün ülke olarak karışık bir gündü ana haberlerin aldığı oranlarda bunu gösteriyor zaten gelecek hafta gelecek reytingleri beklemek lazım

Anti beren Sanıyordum seni.

Bende doğrunun yanındayımdır her zaman.
Hayır canım berenin Son dizisinde ki oyunculuğu hala beğenmiyorum taklit işler yaptığını düşünüyorum))) ama kızın türkiyede bir reytingi var aynı kıvanç gibi bunu inkar etmek akıl dışı rakamlar ortada

Haklısın eğer burada antiler olmasaydı bende bunu rahatlıkla dile getirirdim çünkü Emily'i izledikten sonra Bihter'i izledikten sonra Yağmur olmadı ama role yakıştı orası ayrı.

My iki grupta da iyi oranlar almasına rağmen düşüşü gözlerden kaçmıyor. Daha da düşecektir.

Ankara'nın Dikmeni çok iyi bir başlangıç yapmış ama önemli olan bunun devamını getirebilmek.

Kara Para Aşk beklentilerin altında başlamış, tekrarı da pek iyi gitmemiş. Lakin dizi bol tekrarla yükselir bence.

Merhamet berbat finaliyle ab'de iyi oranlar almayı bilmiş yine.

Sevdaluk vasatın altında..

Kızılelma manidar bir şekilde yükselmiş.

Geçen sene alınan reytingler reytingden satılmıyor zaar))) karışık gün ama diğer dizilere pek karışık gelmemiş))

Geçen sene alınan reytingler reytingden satılmıyor zaar))) karışık gün ama diğer dizilere pek karışık gelmemiş))

Geçen sene 20 Dakika'da zirvede başlamıştı ona bakarsak önemli olan her hafta oranları yükselterek yerini sağlamlaştırmak
bu hafta genel olarak diziler düşüş yaşdı çok yüksek oranlar alan Küçük Ağa aynı şekilde Muhteşem Yüzyıl'da düşüş yaşamış haftayı bekleyelim kesin yorumlar yapmak için

Kara Para Ask tam tahmin ettigim gibi baslamis. Iki grupta da 5 reyting üstünde baslamis ve zamanla yükselecegini düsünüyorum. Ilk bastan demistim 4-7 reyting arasi alir diye ki öyle de oldu. 5 reyting üstünde kaldigi sürece sorun görmüyorum

Tekrari iyi gitmis. Birkac tekrar daha yayinlarsa atv tanitim acisindan iyi olacaktir.

Kizilelma dün aksam ki bölüm gayet güzelmis. Senaryo hareketlenmis, ilk 8 bölümün mevzusu kapanmis yeni bir mevzuya gecilmis. Böyle cok daha iyi olmus bence dizi. AB'de 4 reyting almasi buna isaret zaten, daha da yükselecektir.

Sevdaluk iki grupta da 3 reytingi gecememis. Yeni senaryo pek is'e yaramamis gibi gözüküyor.

Merhamet T 4.5 AB 6 reyting ile gayet iyi bir sekilde final yapmis. Yalniz final büyük cogunluk tarafindan begenilmemis sanirim.

Ankara'nin Dikmeni TOTAL olarak baslamis. Baya iyi baslamis. Diziyi izlemedigim icin yorum daha fazla yapamam. Fragmanlarda görünen pek iyi degildi acikcasi.

Büyük Risk Simge'm ile gayet iyi gitmis.

MY yeni yapimlarin gelmesiyle 10 reytinge tutunabilmis. T ile AB arasinda fark yok