trt de ilk yüze giremeyen dizilerin oldugunu düşünürsek osmanlı kıyam muhteşemin reytinglerinde daha degerli. hemde öyle iki kat tranfer ücretlerile kanala mal olmadı)))). zamanla reytinglerin az çok artırsa muhteşemin 11 reytingle arasında çok fark kalmaz. zaten kıyamı izleyen muhteşemi bırakır "ne ya bize tiyatro izletiyorlarmış" diye)). tabi bazılarıda kıyamı eleştirebilir bunlar trt yönetimine uygun osmanlı çekmiş baksanıza dizide DEKOLTE bile yok diyebilir))))))))))))))
Hadi canim, Muhteşem Yüzyıl Total'de 10 A/B'de 15 reytingle basladı. Muhteşem Yüzyıl bu diziyi her iki katagoride de açık ara geçer, özeti bile geçe. Muhteşem Yüzyıl bin kat daha iyi.
bu arada star tv hayranlarına müjde meleğin normal yayını 100 gün sonra ilk yüze girmişi sonunda))))))))))))))
ab reytingleri izlenirliği vermiyor kreys kaç defa yazacam izlenirlik totale bakar.ab zengiler kimi izlemişi gösteriyor sadece. kıyamın reytingleri trt ye göre konuşuyoruz. muhteşemin ilk reytinglerinde tartışmaların büyükkatkısı var zaten o ilk reytinglerin üstüne pek çıkamadılar.)))))) muhteşeme karşı çıkanlar fazla gürültü çıkarmasıydı muhteşem zor o reytinglere ulaşırdı
normalle kastım bi ara gece tekrarı ilk yüze girmiştide olay olmuştu ondan normal yayını dedim. bölümüş mölümüş listeye girdi yaNormal yayını değil, bölünmüş yayını.
Yine de uzun parçalarından biri listeye girdi diyebiliriz.
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]82[/TD]
[TD]MELEK - YASAM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]11:38:54[/TD]
[TD]12:50:03[/TD]
[TD]01:02:26[/TD]
[TD]0,93[/TD]
[TD]4,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yetenek sizsiniz beklenen oranları alamamış pazar günkü yarı finalde daha iyi reytingler almıştı bunun sebebi nurullah selim in elenmesidir eğer nurullah finalde yarışsaydı 15 garantiydiosmanlı kıyam süper başlamış haftaya 7-8 reytingi rahat geçer.
inş geçer diziyi begendim ama muhtesemle karsılastirilmamasi lazım günleri farklı 7 8 alsınki trt yüzünü güldürsün bende her pazartesi açip izleyeyim reyting korkusu olmadan
7 8 reyting alirsa uzun bir süre yayında kalır dizi
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]BİR ZAMANLAR OSMANLI - KIYAM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]19:48:30[/TD]
[TD]21:29:03[/TD]
[TD]01:36:29[/TD]
[TD]5,41[/TD]
[TD]14,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
güzel
bu dizi büyük kananllardan birinde olsa 10 reytingi rahat geçer.trt de olmasına rağmen bi de yeteneksizsiniz finali varken bu reytingleri çok iyigerçi izlemem ama sevdim diziyi
yok dekolte sevisme yok 10 ulasamazmalesef))) harem olmassa reyting'de olmaz olursa anca böle olur trt sansürüne ugrar sansürsüz bir fragman hazirlasinlar ikili iliskilerinde oldugu ozaman 7 8 lere anca ulasir
Sana Aynen Katılıyorum 😉 :Uben mesaj yazarken özgürüm Tamam osmanlı kıyam iyi basladi ama muhtesem Totalde 11 Reyting Ab 15:45 Gibi Bi Rakamla Baslamisti Ve Muhtesem Oyuncularinin Her Biri Reyting Markasi Onu Demek İstiyorum Daha Mihrimah Mehmet Selim Büyü'medi
Sana Aynen Katılıyorum 😉 :U
cunku osmanlı kıyam dizinin reklamını gercekten cok iyi yaptılar ozellikle bilbord sistemi cok basarılıydı yani reytinglere cok katkısı oldu diyebiliriz.bence de eger buyuk bir kanalda olsaydı en azından arka sokakları gecebilecegini dusunuyorum.zaten o diziyide izleyenleri anlamıyorum yıllardır aynı konular uzerinde donup duruyor .
osmanlı kıyam dün reklamsız yayinlandi keske haftaya da reklamsız yayinlansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?