hahahaH oda doğru @Bully un radarına girdiğine göre ben kaçıyorum artıkPerşembe günü bugünden bile boştu bir Bodrum Masalı vardı o da bayağı düşmüştü.
hahahaH oda doğru @Bully un radarına girdiğine göre ben kaçıyorum artıkPerşembe günü bugünden bile boştu bir Bodrum Masalı vardı o da bayağı düşmüştü.
hahahah gözlüğü kalbe dönüştürmenin yolunu biliyorsun vlla ne diyelim helal olsunBenim için @Bully'nin radarına girmek bir şereftir. 😉
Aynen dönüştüremeyenler düşünsünhahahah gözlüğü kalbe dönüştürmenin yolunu biliyorsun vlla ne diyelim helal olsun
En azından sizin dizi gibi 4.5 reyting almasına rağmen final dedikoduları çıkmaz.Haftaya 3.5+ alamazsa fişini çekeriz, 4 ya da 5.bölümü final olur.
Olabilir aslında, zaten dizinin reklamını bu hafta çok yaptım.Aynen dönüştüremeyenler düşünsün
@mrt-06 kardeşim Hayat Bazen Tatlıdır'a karşı Bodrum Masalı'nı destekleyebilirsin aslında. Akşam bomba bir bölümümüz var ab ve abc1'de geçeceğiz o diziyi, hissediyorum
en son cumartesi olduğunda derin konu çekti bide yine bir derin falso olabilirAynen dönüştüremeyenler düşünsün
@mrt-06 kardeşim Hayat Bazen Tatlıdır'a karşı Bodrum Masalı'nı destekleyebilirsin aslında. Akşam bomba bir bölümümüz var ab ve abc1'de geçeceğiz o diziyi, hissediyorum